Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
ETV
Collapse
X
-
Kui nüüd hakata rääkima kuidas 20 aastat tagasi oli muru rohelisem, siis läbi mingi must-valge udu mulle meenub, et Mart Poomi puhul näidati ETV spordiuudistes ikka täitsa videopilti. Tuleb meelde näiteks selline olukord, kus ManUnitedi vastu Poomi veast penalti tuli, mille ta aga kohe ära tõrjus jne.
-
Nüüd pean tunnistama oma võhiklikkust, aga sellisel juhul oli ERR-il siis laskesuusatamise pilt, jah? Seal ju Lessing lõpetas ning kas peale seda keegi punktikohale on jõudnud?Algselt postitas mcnamara Vaata postitustEesti Meedia on nüüd väga solvunud, sest murdmaa MK pildile ei ole ERR-il hoopis õiguseid.
Leave a comment:
-
Eesti Meedia on nüüd väga solvunud, sest murdmaa MK pildile ei ole ERR-il hoopis õiguseid.Algselt postitas Väravavaht Vaata postitustKas õigused, mis võimaldaks siis ainult Rakut sisaldanud mängudes löödud (/lastud) väravate taasesitamist, on väga astronoomilise hinnaga? Natukene muidugi saaks kõrvalt ka kokku hoida, kui lõpetataks Tammjärvede viiekümneseitsmendate kohtade kohta videopildi edastamist, usun, et sellist infot võiks ka ilma pildita avaldada...
Leave a comment:
-
Kas õigused, mis võimaldaks siis ainult Rakut sisaldanud mängudes löödud (/lastud) väravate taasesitamist, on väga astronoomilise hinnaga? Natukene muidugi saaks kõrvalt ka kokku hoida, kui lõpetataks Tammjärvede viiekümneseitsmendate kohtade kohta videopildi edastamist, usun, et sellist infot võiks ka ilma pildita avaldada...
Leave a comment:
-
Ei tea kas tasub riskida, Järvela äkki saab asjast valesti aru ja muutub vägivaldseks.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMa usun, et Šmutov võib teid näiteks mõnda õhtuvahetusse proovima võtta. Noh, et kuidas spordiajakirjandus toimib, mida loetakse, mida ei loeta jne.
Leave a comment:
-
ETV ei saa mingeid väravaid näidata, selleks neil õiguseid pole. Ja terve spordiuudiste saade on 24h järelvaadatav: http://sport.err.ee/v/rubriigid/spor...aade-2-jaanuarAlgselt postitas El President Vaata postitustma telerist spordiuudiseid enam ei vaata. kas seal teisi väravaid ka ikka näidati või jahutigi ainult Klavanist?
Leave a comment:
-
Ma vaatasin nüüd selle lõigu üle ja Tiisler ütles: "Ragnar Klavani koduklubi Liverpool mängis Sunderlandiga 2:2 viiki. Mõlemad Sunderlandi väravad sündisid seejuures penaltist ja nendest esimene tuli 90 minutit mänginud Ragnar Klavani veast." Sinna juurde video Kloppi pressikast.Algselt postitas El President Vaata postitustma telerist spordiuudiseid enam ei vaata. kas seal teisi väravaid ka ikka näidati või jahutigi ainult Klavanist?
Ehk ma ei saa nagu aru, mis siin siis valesti on? Kogu info on ära antud ja korras.
Leave a comment:
-
ma telerist spordiuudiseid enam ei vaata. kas seal teisi väravaid ka ikka näidati või jahutigi ainult Klavanist?
Leave a comment:
-
Ja selle penaltijuttu peale meenub üks naljalugu Sporditähest, kus räägiti siis Island-Eesti mängu kajastamisest, kuhu rahapuudusel ei saadetud ühtegi ajakirjanikku. Helistati siis Pohlakule ja küsiti, et kuidas läks kah. Pohlak rääkis, kuidas Eesti muudkui ründas, postid-latid kolisesid ja ainult õnn ei lasknud Islandil umbes kuut väravat sisse saada.
Pärast ilmunud siis lugu suure pealkirjaga:
EESTI MÄNGIS TAAS HÄSTI
ja tükk maad allpool väike kiri "Island-Eesti 4:0"
Elik penalti on siiski midagi sellist, mis on antud juhul uudis. Mingeid suvaportaale tehakse tõesti pigem suvalise klikimahu täissaamiseks, aga see ei puuduta ETV-d.
Leave a comment:
-
Prügikastist midagi väärtuslikut otsida ja siis veel vinguda, et näe ainult praht on küll tase.
Leave a comment:
-
tänan, eiAlgselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMa usun, et mutov võib teid näiteks mõnda õhtuvahetusse proovima võtta. Noh, et kuidas spordiajakirjandus toimib, mida loetakse, mida ei loeta jne.
ma olen üsna mitu aastat ajakirjanikuna töötanud (enam mitte) ja tean küll, millest jutt.
Leave a comment:
-
Ma usun, et Šmutov võib teid näiteks mõnda õhtuvahetusse proovima võtta. Noh, et kuidas spordiajakirjandus toimib, mida loetakse, mida ei loeta jne.Algselt postitas El President Vaata postitustkohati jääb mulje, et ajakirjanikud teevad lugusid umbes sama põhimõtte järgi nagu heliloojad eurolaule. valem tundub lihtne ja loogiline, aga lõpuks tuleb ikka mingi pask välja :-)
Leave a comment:
-
kohati jääb mulje, et ajakirjanikud teevad lugusid umbes sama põhimõtte järgi nagu heliloojad eurolaule. valem tundub lihtne ja loogiline, aga lõpuks tuleb ikka mingi pask välja :-)
Leave a comment:
-
Taaskord. Kumb on uudsem ja räägitum teema - blokeering vs. pennal?Algselt postitas mrtnkschn Vaata postitustInimestele läheb tõesti Klavan korda, aga serveeritakse mängu üksikuid eksimusi, milleks? Seda nagu ei mainita, et Klavan päästis ühe väravasituatsiooni kui Defoe 1v1 Mignoletiga läks? Lõpetuseks, et tahaks näha rohkem ratsionaalsust väljaannete poolt, sest hetkel on Klavani käekäik päris elu24 muutunud.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: