Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
ETV
Collapse
X
-
ma üldiselt suudan ETV kommentaatoreid taluda (v.a Säärits), aga vanema Tiisleri paatos on minu jaoks üle võlli, mõne abikommentaatori erapoolikus ka. ja natuke piinlik on siis, kui kaks kommentaatorit värava järel üksteisest üle röögivad (või huilgavad), mis viimasel ajal on päris tavaline.
-
Nõus ja õnneks nii ekstreemseid näiteid ma ka ei mäleta, kus kahe välissatsi mängus oleks sedavõrd erapoolikud oldud. Aga asja teine pool on see, et kui üritad lausa meeleheitlikult erapooletu olla, siis on tulemuseks ilmselt ääretult kuiv, emotsioonitu ja igav reportaazh. Jalgpall on emotsionaalne mäng ja 90 minuti jooksul torkab see ikka silma, kelle poolt keegi on. Kui sellega liiale ei minda, pole tõesti hullu.Kui ikka ühe meeskonna värava puhul karjutakse ja teise oma saadab pettumusohe, siis on pahasti. Ehk siis suvalise näite toel natuke lahti seletades - kui Leicester läheb ManCity vastu juhtima, siis on kiitus ja juhhei omal kohal ja võib rääkida, et ime on sündimas. Kui aga lahtilöögist peale hakatakse mulle kerima ette seda stoorit, et Leicester on ikka nii oossom ja City mõttetu rahaklubi, vaat siis tekib mul tõrge. Isegi kui see on objektiivselt õige.
Leave a comment:
-
Ma ütleks selle kohta nii, et see on väga noatera peal käimine ja täppistöö, sest kust sa selle piiri tõmbad, et nüüd ühe poolt on niikuinii 95%. Aga äkki on 80% või hoopis 73%. Ehk siis ole erapoolik, aga ole nii, et see välja ei paistaks. Sõnades raske selgitada, aga ehk on arusaadav. Kui ikka ühe meeskonna värava puhul karjutakse ja teise oma saadab pettumusohe, siis on pahasti. Ehk siis suvalise näite toel natuke lahti seletades - kui Leicester läheb ManCity vastu juhtima, siis on kiitus ja juhhei omal kohal ja võib rääkida, et ime on sündimas. Kui aga lahtilöögist peale hakatakse mulle kerima ette seda stoorit, et Leicester on ikka nii oossom ja City mõttetu rahaklubi, vaat siis tekib mul tõrge. Isegi kui see on objektiivselt õige.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustTavakommentaatorite puhul on see ok, kui tegu on sportliku intriigi poole kaldu ehk sa oled lihtsalt nõrgema ja üllatuse poolt.
Ehk et tegelikult ikkagi minu meelest ei ole tegelikult kommentaatori asi hakata jooksma mingi aimatava populaarsuse järel. Minu töö on kommenteerida mängu, kus on kaks osapoolt, ja mulle tundub, et minust oleks natuke ebaaus suruda vaatajale peale oma nägemust sellest, kumb on ägedam. Las selle otsustab igaüks ise. Aga nagu üks mu hea kolleeg ütleb, siis see on kõik muidugi koolkondade küsimus.*
Igaks juhuks täpsustan veel ka, et ei räägi siinkohal Tiislerist, kellel see noatera värk tuleb üldiselt väga hästi välja. Seekord oli tema Islandi poolt ja mina Inglismaa poolt, aga miski ei häirinud. Jällegi raske selgitada, aga nii oli. Ja saan aru, et kellegi teise jaoks võis kindlasti teisiti olla.
*disclaimer - erandiks on muidugi olukorrad, kus mängib Eesti koondis või siis Eesti klubid eurosarjas vms.
Leave a comment:
-
miks kurat sa üldse jalgpalli vaatad - mine balleti vaatama parem - seal ei karju keegiAlgselt postitas StokItaalia on 182,5 korda suurem tegelt. Mulle lihtsalt ei istu see, kui kommentaatorid röögivad ja on kellegi poole kaldu. Vbl mu enda kiiks, aga ma ei salli Järvelat ka üldse ja kui vahel netiklipist tuleb golgolgolgolgolgoooooooooooooool siis vajutan küll mute kiirelt.
Leave a comment:
-
Ilmselt see on sinu kiiks. Mind kui eluaegset Inglismaa poolehoidjat ei häirinud see vähimatki. See, et 90% koos kommentaatoritega on Leicesteri ptui Islandi poolt on ülimalt normaalne ja selle eest ei saa mul küll kellegile ühtegi etteheidet olla.Algselt postitas StokItaalia on 182,5 korda suurem tegelt. Mulle lihtsalt ei istu see, kui kommentaatorid röögivad ja on kellegi poole kaldu. Vbl mu enda kiiks, aga ma ei salli Järvelat ka üldse ja kui vahel netiklipist tuleb golgolgolgolgolgoooooooooooooool siis vajutan küll mute kiirelt.
Mängiksid Inglismaa ja Saksamaa siis häiriks ja väga.
Leave a comment:
-
+1 muidu.Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustKurat ma tantsisin naisega toas ja lõin patsu. Naine muidu vaatab jalkat poolkohustusest ja hea näo tegemise pärast, kuid eile oli ikka full teemas sees.
Leave a comment:
-
Noh, ma ütlesingi, et kui abikommar on viltu, siis võib see olla naljakas ja las siis olla. Päris kommaril oleks vähe imelik.Algselt postitas Mustang Vaata postitustKumb siis on? Mängisidki ju Itaalia-Hispaania aga Zelinski on abikommar.
Leave a comment:
-
kle saagige ka otseses mõttes pekki. Islandi peale go crazy minek on ainuke variant. Kurat ma tantsisin naisega toas ja lõin patsu. Naine muidu vaatab jalkat poolkohustusest ja hea näo tegemise pärast, kuid eile oli ikka full teemas sees.
Pärast veel küsis, et kes see vanamees oli, kes otse-eetris pärast peaaegu nutma hakkamas oli.
Leave a comment:
-
Kumb siis on? Mängisidki ju Itaalia-Hispaania aga Zelinski on abikommar.
Leave a comment:
-
Abikommentaatorite puhul on see ok. Tavakommentaatorite puhul on see ok, kui tegu on sportliku intriigi poole kaldu ehk sa oled lihtsalt nõrgema ja üllatuse poolt. Kui mängivad Itaalia-Hispaania näiteks või ManU-Man City ja oled seal totaalselt ühele poole kaldu, kuna "sa oled fänn" või midagi, siis on natuke imelik.Algselt postitas Mustang Vaata postitustStuudios on noor Tiisler hea. Jutt jookseb, oskab küsida, selline soe rahulik maneer ka. Aetil ikka neid koperdamisi vahest tuleb aga on ka paranenud.
Pigem võiks küsida, kas mänge peaks kommenteerima erapooletud või mitte? Zelinski on ju julmalt itaalia poole kaldu.
Leave a comment:
-
Stuudios on noor Tiisler hea. Jutt jookseb, oskab küsida, selline soe rahulik maneer ka. Aetil ikka neid koperdamisi vahest tuleb aga on ka paranenud.
Pigem võiks küsida, kas mänge peaks kommenteerima erapooletud või mitte? Zelinski on ju julmalt itaalia poole kaldu.
Leave a comment:
-
Ja lihtsalt seepärast, et sa oled 140 korda suurema meeskonna poolt, siis ei saa sa kaasa elada tänavuse suve suurimale üllatusloole, mis BTW annab spordile selle võlu. Ehk kui pmst 98% vaatajaid hüppab kodudes üles ja alla, peksab haifaive, siis peab sinusuguse õrnatundelise suurriigifänni tõttu kommentaator ütlema vaikselt: "oi, näe, värav tuli. ilus rünnak, jah. Siin, näe, Hart vist natuke libastus."Algselt postitas StokSõnastan siis teisiti. Kui sama pilt tuleks mõne muu kanali pealt, siis ma ETV-d ei vaataks. Striimidega jahmerdada ei viitsi siiski.
Leave a comment:
-
Ossa vaeseke.Algselt postitas StokVaatasin nüüd eilsete mängude väravad ka ära - nähes ühe mängu algust ja teise lõppu, jäin kõikidest väravatest ilma. Tiisleri orgasm Islandi väravate ajal ajas oksele.
Leave a comment:
-
No enamus ajast vaatad sa ju PL mänge eks? Ma ei ütleks, et seal need mehed kõige perfektsema hääldusega on kui tegu non-english nimega. Odzama? Et siin ma küll ei nuriseks nende häälduste koha pealt. Las tulistavad kuidas oskavad.Algselt postitas StokPeale selle, et mind häirib enamlevinud keelte nimede valesti hääldamine, lasen ma tavaliselt kommentaari ühest kõrvast sisse, teisest välja.
Leave a comment:
-
see on vägagi reaalne variant. Seletaks selle sassimineku ilusti ära küll. Kurat kust sa võtad neid väravaid ja mänge nagu varrukast niiAlgselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustArsenal-Soton 3:1. Samal ajal. Elik on variant, et üks telekas näitas üht, teine teist.
Vabandust OT eest.
also vabandust OT eest
Edit -näh toona ei old muid jalkakanaleid krooksus. Seega jääb see et tiriti vaatama lihtsalt unitedi mängu - sõpruskonnas oli paar nende fänni ka. Ja semudega koos oli ikka seltsim õlletada.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: