Aet on juba hoos!
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
ETV
Collapse
X
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustTra. Hurt ja Tiisler võiksid aru saada, et abikohtunik ei eksinud vaid otsustas pigem mitte suluseisu lehvitada. On ju juhised, et piiripealsetes olukordades pigem algselt mitte määrata.
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustTra. Hurt ja Tiisler võiksid aru saada, et abikohtunik ei eksinud vaid otsustas pigem mitte suluseisu lehvitada. On ju juhised, et piiripealsetes olukordades pigem algselt mitte määrata.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustJa ma mõtlesin, et mul läks pikale.
Kommentaar
-
Algselt postitas difender Vaata postitustNoorem Tiisler kohe üldse ei suuda ilma Salahita olla ��
Kommentaar
-
Kuidagi nadilt see stuudio aeg kujundatud. Eriti selle keskmise mänguga siis...miks ei võiks nt HT ajal stuudio minna eetrisse etv2s?
Suht naljakas, et nüüd peale mängu räägiti 2 minutit ja kohe lõpetati ära, et siis õigel ajal eetrisse lükata mingi värdeestikeelse kordussaade.... (sry, kui kedagi solvasin. suht pissed)Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Algselt postitas risto Vaata postitustKuulsin valesti, või on Rivaldo juba turniiri parim väravakütt?
Kommentaar
-
Apppi Aet
" kas mitte poleks pidanud lisaks goal line technologyle kasutama ka VAR´i, et kõik aru saaksid, et siin ei olnud väravat?"
Saba nimel...Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustPäris äge interaktiivne taktikaline graafika.
Kommentaar
-
Algselt postitas Reintz Vaata postitustMõtlesin, et kui stuudiot ei vaata, pääseb suuremast lollusest, aga ei: mõhk ja tölpa laovad võidu Vasquez see ja Vasquez too, kuniks kohale jõuab, et Aspas on hoopis platsil.
Ise võiks ka muidugi aru midagi saada.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar