Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Triobet Keeper Liiga

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas artz Vaata postitust
    Algul just väga entusiastlik selle teema suhtes polnud, kuid kuna tahtjaid paistab ikka päris mitu olevat, siis pakuksin omalt poolt välja sellise lahenduse.
    Minu arvates väga mõistlik.
    Uhke esimene Borussia Dortmundi avatari omanik

Kommentaar

Algselt postitas foreverer Vaata postitust
      Kas on veel võimalik mingisse madalasse liigasse saada?

Anna endast siin teemas märku.

Kommentaar

Algul just väga entusiastlik selle teema suhtes polnud, kuid kuna tahtjaid paistab ikka päris mitu olevat, siis pakuksin omalt poolt välja sellise lahenduse.

Juhul kui nba-s mänginud mängija(d) siirdub 'Euroopasse' mängima ning ta kuulub mõne GM-i hooajavälisesse koosseisu, lisatakse antud mängija(d) FA-listi. Samas kui GM mängijat FA-lisitis hoida ei taha, võib GM mängija ka vabaks lasta. Mängija(d) lisatakse FA-listi pärast drafti. FA-listi lisatud mängija(d) annavad automaatselt vaba(d) koha(d) 15 mehelises rosteris (+2 IL kohta).

Kuid nii lihtsaks seda vindumist ikkagi ei tee, pärast hooaja lõppu tuleb loobumistähtajal arvestada ka kõigi 'euroopas' mängivate mängijatega (max 15 mängijat saab kinni hoida), kellele GM-l õigused kuuluvad. Juhul kui GM neid võistkonda ei jäta, kaovad GM-il õigused antud mängija(te) suhtes.
        Kui ma jätan 10 reaalset NBA meest + 1 sellise eurooplase, kas ma siis kaotan oma esimese draftiringi valiku, kuigi mul "mängivaid " mehi on ikkagi 10?
        Nõmme Uskumatud!!!

Kommentaar

Artz'i variandist päris hästi aru ei saanud, aga põhimõtteliselt olen plaaniga päri, kuna seesugune meeste kaotamine on suht valus ja GM-i kontrolli alt täiesti väljas.

Või kas ikka olen? Eelmine aasta üritasin oma Varejao-d samamoodi tallele panna (mees oli liigast eemal, aga oli üpris selge, et tagasi tuleb), aga sain igalt poolt vastu kodaraid, et 16 meest tiimis jne. Ehk minu variant oli, kas hoia oma kullatükk nimekirjas või lase vabaks, kui tahad konkurentsis püsida. Õnneks läks mul suht hästi ja Varejao sai Cav's-iga juba jõuluks kokkuleppele.

Vabandust, aga "tahtjaid paistab ikka päris mitu olevat" pole siinkohal mingi argument. Sellised mõtted siis.

Kommentaar

Algselt postitas Siimphoto Vaata postitust
            Kui ma jätan 10 reaalset NBA meest + 1 sellise eurooplase, kas ma siis kaotan oma esimese draftiringi valiku, kuigi mul "mängivaid " mehi on ikkagi 10?
            Aga mix peax 'eurooplast' omav GM saama eelise minna hooajavalisele ajale 11 mehega, võrreldes GM-ga, kellel on ainult 10 nba mängumeest ja mõlemad saavad esimeses ringis valida? 'Eurooplast' omav GM pole ju mittemingisuguse erakordse saavutusega hakkama saanud teadlane, vaid on puhas hädaline, kellele ulatatakse päästerõngas, et antud juhtumil pisut pehmemalt maanduda.

Kommentaar

Aga mix peax 'eurooplast' omav GM saama eelise minna hooajavalisele ajale 11 mehega, võrreldes GM-ga, kellel on ainult 10 nba mängumeest ja mõlemad saavad esimeses ringis valida? 'Eurooplast' omav GM pole ju mittemingisuguse erakordse saavutusega hakkama saanud teadlane, vaid on puhas hädaline, kellele ulatatakse päästerõngas, et antud juhtumil pisut pehmemalt maanduda.
              Nõus. Mingi risk peaks ikkagi GMi kanda ka jääma.

Kommentaar

Sorry mehed, ma lihtsalt küsisin
                Nagunii se Delfiiino tagasi ei tule mul :P
                Nõmme Uskumatud!!!

Kommentaar

Vabandust, aga "tahtjaid paistab ikka päris mitu olevat" pole siinkohal mingi argument. Sellised mõtted siis.
                  See nagu ongi kõige tugevam argument, et ca kolmandik soovib sellist asja siin näha. Ma ei teagi kas varasemalt ongi niipalju GM-e arvamust avaldanud mingi reegli muudatuse osas.

Tõsi on ka see, et kui selline reegel vastu võetakse, siis oleme Varejao seisukohast sulle pisut liiga teinud tõesti. Olgugi, et Varejao juhtum otseselt selle reegli alla ju ei käi, kuna tal polnud mujalt lepingut (oli suure raha isu). Samas on kõik euroopasse minejad ka suuresti raha peal väljas. Sama teemat tulnuks eelmisel aastal vaadata ka Boykinsi ja Webberi puhul, mõlemad olid ju ilma lepinguta ja mõlemaid said mingi hetk nba-s lepingu. Aga mis olnud see olnud muuta seda niikuinii ei saa.

Toome sellise näite minu võistkonnast. Juhul kui Livingston poleks saanud Miamiga lepingut. Kas ma võix ka teda FA-listi panna, kuna võimalus on olemas et ta tuleb NBA-sse tagasi. Nüüd aga saan mina karistada sellega, et pean 5 järjestikust mängu ära ootama, enne kui saan ta IL-i lykata. Seega tekib nagu väljund, parem oleks kui mees kuskile NBA võistkonna lepingut ei saa, mina saax ta lykata FA-listi samal ajal saan vaba koha 15-mehelises rosteris.

Toome sellise näite minu võistkonnast. Eelmise põhihooaja lõpus tradesin Krstici suht soolase hinnaga ära, ähvardati isegi vetosid panna. Kuid euroopast pärit mängijad olid mind päris hellaks muutnud, lisaks oli tal viimane lepingu aasta ja vigastus oli ka väikse jälje jätnud. Kokkuvõttes tuligi välja, et nägin mingil määral olukorda ette ja selle ettenägemine tekitas endas rahulolu. Kuid nyyd uute reeglite järgi, äkki ma ei olekski tahtnud teha seda trade, kui teadnuks et FA-list luuakse.

Neid näited suudab igaüx tuua ja ma ei tea mis oma nurga alt asja vaadata. Paratamatult uute reeglite vastuvõtmise ja loomisega teeme kellegile varasemalt langetatud otsustega liiga.

Kui nyyd kõike neid juhtumeid yle vaadata, siis tuleks anda ka Rashaunile koht FA-sse Jason Williamsiga, mine tea äkki tuleb veel tagasi.

Samas see ju ainuisikuliselt ardo keeper liiga, mul jumalama savi teiste arvamustest ja soovidest. kui vaid olex keegi, kes viitsiks selle lehega mässata, siis olex lootust saada kedagi asjalikumat seda liigat vedama.

Kommentaar

Samas see ju ainuisikuliselt ardo keeper liiga, mul jumalama savi teiste arvamustest ja soovidest. kui vaid olex keegi, kes viitsiks selle lehega mässata, siis olex lootust saada kedagi asjalikumat seda liigat vedama.
                    No ma loodan, et see oli nali

Minu arvamus (ja antud juhul peaks sellel kaalu olema kuna asi puudutab mind otseselt) on see, et GMid kelle mängija Euroopasse kargas ei peaks saama erikohtlemise osaliseks. Kui me hakkame igasuguste võimalike riskide maandamiseks erinevaid liste tegema, siis muutub liiga varsti täiesti steriilseks.

Kommentaar

Minu arust pole vaja ka mingit uut listi tegema hakata, et reaalselt vöttes ainus mees kes sealt kunagi yldse NBA-sse tagasi vöiks liikuda ongi Childress .... et igasugu Nachbarid, Delfinod ja Krsticid sinna suure töenäosusega ka jäävad.

Kommentaar

Minu ettepanek on selline (käisin selle ka eelmine aasta välja): kui põhjus on mõjuv ehk enamus GM-e on poolt, siis võib mehe IL-i paigutada olenemata põhjuse iseloomust ja teda seal seni hoida kuni tahtmist on (tegelikult muidugi mitte päris lõputult - seni kuni mõjuv põhjus kehtib, edasi tulevad mängu juba tuttavad Il-i piirangud, trade'mise keeld jne). Ei ole nagu eriti vahet kas mees on aasta otsa lompakas või läbustab aasta otsa Euroopas, fantasy seisukohast on ta ikkagi 0. Niisiis mängiks too GM sisuliselt 1 IL-i kohaga, mis on minuarust igati mõistlik hind "eurooplase" kaasas vedamise privileegi eest. Ehk mitte ainult vigaste list, vaid pigem hädaliste list. Eraldi liste ei poolda. Statistikas pole eraldi liste, kas mees toob statti või ei too ja kõik.

"tahtjaid paistab ikka päris mitu olevat" - Me kõik oleme egoistid ja kui eesmärk on ühine, siis oleme isegi valmis üksteist toetama. Reeglite muutmisel tuleks ennekõike lähtuda ikkagi ettepaneku sisust. Aga saan ka sinu vaatenurgast aru, nii et no offence, lihtsalt mölisen vahel.

Kommentaar

BC Heaterz valib:

4.9 Knight, Brevin [Uta]

Kommentaar

Egoism jah. Minu egoism avaldub eelkõige selles, et ma ei kannata rutiini ja pooldan igasuguseid muutusi ja "lisasid" mis mängule vürtsi annavad ning mängu jälgima ning sellega tegelema panevad. Seega, olen endiselt selle poolt, et luuakse list kuhu võib kanda mängijad, kes on läinud euroopasse, "pensile", jäänud vahele narkoga, jne. Ja nagu Ardo tõi välja, siis kehtib selline list hooajasiseselt, hooajaväliselt on list, kas 10, 11, 12, 13, 14 või 15 meest(millest sõltub draftivalikute arv). Ei ole IL'i, ei ole MÕ(mängijaõiguseid) listi. On üks ja konkreetne. Hooajasiseselt on see mängija, kes on pandud MÕ listi selles listis terve aasta, ka siis kui mängija tuleb tagasi hooaja keskel vms. GM'i oma risk. MÕ listi eesmärk on see, et GM saab hoida endale draftitud mängijat ja ei pea FA's olevat venda alalõpmata jälgima ning seega jääb ära "kiirem võidab" variant. Keeperi olemus juba ei ole selline, et see nõuaks 24h pühendumist. Toonitan veelkord, meil ei ole kohustust midagi saavutada hooajasiseselt. Seega, "kiirem võidab FA'st" langeks sealsed pärlid ka eeldatavalt neile, kes võitlevad liigavõidu eest - GM'id, kes on 24/7 asjaga tegelemas. Keeper on paratamatult suht lai ja paljude võimalustega liiga ning arvan, et steriilseks muudaks liiga see, kui neid võimalusi piirama hakata.
                            Tuua minevikust siia näiteid ja nendele baseeruvalt hakata uusi lahendusi vaidlustama on suhteliselt mõttetu. Selliste näidete ja argumentide valguses nõuaks mina uut drafti ja nullist alustamist. Seega, elagem olevikus ja lähtugem sellest, et Stern võib teha muutusi, LeBron võib minna Euroopasse jne. Ma loodan, et keegi ei poolda liiga stagneerumist ja uusi situatsioone käsitletakse selliselt, et liiga võtab vastavalt uuendustele vajadusel ette ka liigasisesed uuendused.
                            Mis puutub Ardo lausesse; "Samas see ju ainuisikuliselt ardo keeper liiga, mul jumalama savi teiste arvamustest ja soovidest. kui vaid olex keegi, kes viitsiks selle lehega mässata, siis olex lootust saada kedagi asjalikumat seda liigat vedama", siis arvan, et selle asja lahendavad kaks GM'i omavahel. Mina igatahes ennast ownida ei lase ja igasuguseid lollakaid ja vähemlollakaid ideid genereerin ma nii ehk nii. Ning kui mul siin igav hakkab ja "kraanid kinni keeratakse", siis loobun vabatahtlikult
                            Ühesõnaga, Childress on üksi piisav argument ja ma arvan, et selle probleemiga tuleb meil veel tegemist teha tulevikus palju kordi. Euroopa on korvpallis liikuvate rahade, kui mängutaseme poolest NBA'le päris kannule jõudnud, seega on väga suur tõenäosus, et ühel päeval otsustab 27 aastane Dwight Howard, Chris Paul või Luol Deng proovida aastakese Euroopa kossu, kuna NBA on ära tüüdanud(sarnaselt mulle võib ka NBA mängijatel tekkida rutiinitalumatus ja motivatsioonikriis) ja ma arvan, et sellise kaliibriga mehi ei tahaks keegi droppida, IL'i panna või "Statistilise nullina" enda meeskonnas hoida.
                            Globaliseerumine võtab oma, olgem ajaga kursis ja mineviku asemel vaadakem tulevikku.

Kommentaar

Minu poolt kindel EI võimalikule uuele listile - ootamatused teevadki elu huvitavamaks.

Kommentaar

Ootamatus on juba käes ju Järgmine samalaadne "ootamatus" ei ole enam ootamatus vaid oodatus, ma ei tea, aga mina oskan küll juba oodata. Päris pull oleks kui ühel päeval otsustaks OKC oma klubi hoopis Euroopasse kolida, näiteks maksuparadiisi Monacosse
                                Ootamatusi on kindlasti päriselus piisavalt ja seal on paratamatusel palju suurem osakaal, kui 20'se seltskonnaga liigas, mille mikrokeskkonnas saame me reaalselt kiireid otsuseid vastu võtta, et oma liikmete healolu tagada

Ühesõnaga annan MÕ listile poolthääle.

Kommentaar

Working...
                                X