Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Triobet Keeper Liiga

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Lihula RööbasPuudlid valib:

2.6.Douglas-Roberts, Chris [NJ]

Kommentaar

Ei noh mis olukorrast. Ma võiks sellel teemal vist tunde jahuda aga ma pole enam kindel, et see viiks kuhugi ja et keegi lugeda viitsiks. Nagu aeg on näidanud, siis keeperis lõpuni süvenenud managere on 20-st max 6-7. Vbla tulebki nõustuda Silvermaniga, kes ütles, et ärge vinguge nagu eided ja manageerige igaüks nii nagu oskab. Ühe asjana on mul kahju sellest, et arvatavasti pole mul võimalust Lihulaga, kes on üks võimekamaid managere olgem ausad, lähiajal reaalselt konkureerida.

Jättes Lihula hetkeks kõrvale on murettekitav võimalik stsenaarium tulevikust, kus 5-6 tiimi konkureerivad heale tulemusele ja ülejäänud üritavad võidu viimaseks jääda. Reeglites mingi punkt nagu oleks ka commishile tegutsemiseks aga ma tean, et igale tema öeldud lausele on võimalik öelda 5 lauset vastu. Hakata reeglitesse kõiki asju kirja panema on võimatu ja absurd. Ma saan aru, et kõik ei saa korraga parimate seas olla aga kui need ülejäänud näevad ainsa lahendusena teed eduni tankimist, siis oleks ma selles seltskonnas sügavalt pettunud.

Aga samas ei maksa üle ka mõelda ja ma arvan, et kaine mõistus võidab ja küll aeg kõik paika paneb. Või siis commish

Kommentaar

No mina arvan, et rookiede puhul ei saa küll öelda, et ta ei saa väljakule või, et temast ei saa mängumeest. See keeperi võlu ja valu ongi selles, et tehtud otsused ei puuduta ainult ühte hooaega. Mina ei usu, et Lihula teadlikult ennast põhjas hoiab, lihtsalt võib-olla draft läks nii kehvasti ning muud otsused pole kah kõige paremad olnud. Liigas on 20 satsi, osad lihtsalt on tugevamad ja osad nõrgemad. Ma ei näe põhjust, miks peaks viltu vaatama mängijale, kes draftis võtab mehe, kes tegusid hakkab võib-olla tegema alles 2-3 aasta pärast. Igaühe asi on otsustada, kas ta siin draftis võtab keskpärase vana tegija või panustab rookiele, kellest võib saada tulevikus tiimi alustala. Olgem ausad....ükskõik, mis mehi Lihula siin praegu draftiks, siis järgmist hooaega see tal ei päästa....rookiede puhul võib aga panna aluse ilusale tulevikule.
        Veel teise nurga alt vaadates on see boardi draft ju sisuliselt võrdne 10-15 roundiga live draftis....kõik fantasymängijad aga teavad, et sealsete pickidega tavaliselt liigasid võidetaksegi ning ajalugu on näidanud igasugu veidraid picke, mis hiljem geniaalseteks osutunud...või vastupidi kindla peale minekuid, mis on lõppenud mehe FA-sse droppimisega.
        Kokkuvõtvalt ei teeks mina mingeid etteruttavaid järeldusi....niikaua, kui Lihula oma tiimiga paneb mehed iga päev ilusti mängu ja üritab kõigile vastu hakata, niikaua on kõik ok....võibolla 5 aasta pärast laulame talle hoopis kiidulaulu, et näe...mees nägi ära, et Deandrest saab uus shaquille
        Nõmme Uskumatud!!!

Kommentaar

Algselt postitas veltu69 Vaata postitust
          Lihula RööbasPuudlid valib:

2.6.Douglas-Roberts, Chris [NJ]
          Uskumatu...niikaua, kui ma siin sõna võtsin, oled sina mulle noa selga löönd....ma loodan, et su DRC saab palju DNP-sid
          Nõmme Uskumatud!!!

Kommentaar

Mina omast arust rääkisin sellest juba ammu. Et kuidas ikka mõõta seda õiget Keeperi taset. Oleks esimesel hooajal ikkagi pannud juba välja mingi spetssihi ala üldarvestus 3-7 hooaeg punktid kokku - kohapunktid siis viie hooaja peale. Ja sealt edasi siis uus arvestus. Aga eks see jäi mõtteks tookord ja nii see meiil siin liigub nagu karanvan edasi.

Kommentaar

Ma arvan, et seda taset näitavad üks 10a pärast vbla karika küljes olevad võitjate nimeplaadid. Kui on vedanud, on koht ajaloos olemas. Kui nime võitjate listis veel selleks ajaks ei ole, siis oleks ehk aeg hakata valitud taktikat üle vaatama. Ja veel on õhkõrnaks variandiks nutsu vahele panna - päris lahe oleks seda 10aastast tankimist vaadata pealt kui samal ajal õhku pappi makstakse.

Kommentaar

Algselt postitas SDK Vaata postitust
                Ja veel on õhkõrnaks variandiks nutsu vahele panna - päris lahe oleks seda 10aastast tankimist vaadata pealt kui samal ajal õhku pappi makstakse.
                Et siis nagu Knickerbockers?
                Mul on liiv ja sul on savi.

Kommentaar

Algselt postitas Udupasun Vaata postitust
                  Et siis nagu Knickerbockers?
                  Ma neid Knicksi asju väga ei tea. Mis aastal nad tankisidki?

Kommentaar

Algselt postitas SDK Vaata postitust
                    Ma neid Knicksi asju väga ei tea. Mis aastal nad tankisidki?

Kommentaar

See et Knicks sitt on olnud pikemat aega, see on selge. Ma küsisin, et millal nad tankisid. Mõttetul rahakulutamisel ja sitt olemisel ning tankimisel on nagu väike vahe sees.

Kommentaar

Kirjutasin tegelikult eile päris pika vastuse Skinti postile, aga jätsin selle postitamata.
                        Kui meenutada eelmise aasta sõnavõtte boardil, siis oli minul seisukoht, et asi läheb anarhiaks ära ja et liiga puhul tekib paratamatu lõhenemine. On seltskond, kes võitleb nime eest karikal ja on seltskond, kes olenemata sellest, keda draftis võetakse ei ole reaalseid võimalusi võitluses kaasa rääkida. See on paratamatus, kui ei ole hooaja siseselt mingit kohustust midagi saavutada. Selle eest võitlesin ka ise eelmisel aastal. Kuna jäin alla ja otsustati, et saavutuskohustust ei ole, siis ei näinud ma mõtet draftida enda meeskonda maksimaalselt keskpäraseks. Nagu kirjutas Siim: "Olgem ausad....ükskõik, mis mehi Lihula siin praegu draftiks, siis järgmist hooaega see tal ei päästa....rookiede puhul võib aga panna aluse ilusale tulevikule". Seega arvan, et kui saan valitud meestest lisaks Baylessile, kes peaks olema suhteliselt kindel tegija kasvõi ühe tipp või peaaegu tipptegija siis on see suht otstarbekas. Ei ole ka juhus, et tegemist on sevenfooteritega, sest teatavasti on pikkade väärtus turul suhteliselt kõrgem.
                        Kui vaatan enda satsi, siis juba praegu peaks mul olema garanteeritud potentsiaali järgmiseks 10'ks aastaks. 5-6 meest peaks oma statsilt olema kindlasti top100's vähemalt, seega arvan, et stardipositsioon pole paha.
                        SDK kasutas võimalust ja trade'is endale potentsiaali, minu taktika on teine, mis siis ikka. Nagu Urmas ütles, siis kui 10 aasta pärast nime karikal ei ole, siis tasuks hakata üle vaatama asju.
                        Mis puutub Redickisse ja Mooni, et oleks pidanud droppima J.J., siis tõesti, võib-olla eksin, aga arvan, et Redick oleks mõnes teises meeskonnas palju parem. Suns või uus Knicks vms. Sest savimehi tegelikult USA koondisesse ikka ei kutsuta. Moon võib küll hüpata peaga rõngasse, aga koondisekutset ei saa Ta kunagi. Tõenäoliselt ei saa ka J.J enam, seega selleas arvestuses on nad vähemalt võrdsed JJ stats ka paranes eelmisel hooajal ja ususn, et kolldži MVP(kui ma ei eksi) saab siiski oma võimaluse. Lisaks tahab poiss Magicust minema - seega tahtmist on. Püssi põõsasse ei ole visatud.
                        Üldiselt on minu puhul, kes ma olen suht emotsionaalne inimene, selline asi ka oluline nagu sümpaatia ja kõhutunne. Eelistaks GM'ina olla siiski sellise meeskonna "eesotsas", mis koosneb mängijatest, kes meeldivad. Nagu Rääma, kellele keegi ei pane pahaks, et Ta valgeid eelistab. Kui näiteks DeAndre osutub tulevikus tegijaks, siis ei ole midagi nauditavamat minu jaoks, kui see et järgisin oma kõhutunnet ja läks hästi. Kui ei lähe hästi, siis mis teha, nime plaadile ei saa.
                        Luban, et hoian mehed mängus ja kui ikka midagi ei paista ja arengut ei ole, siis ka dropin mehe, sest nii ehk nii tuleb hooaja lõpus leida 5 meest, kes droppida, kui tahad esimeses ringis valida ja Baylessi, Lopezit, Mayot, Love'i või Gordonit pickida.
                        Ühesõnaga ajan oma rida ja kui ebaõnnestun, siis vastutan ise. Enamus GM'e peaks ju mind teadma, ma ei ole see mees, kes lepiks 7-8 kohaga. Alla võidu pole saavutus. Meistrikas olen viimased 3 aastat olnud PO's ja see on selle tõestuseks.
                        Et Urmasele ja veel mõnele vastu saada, arvan, et tuleb riskida ja draftis otsida. See on minu taktika ja minu viis saada paremaks, eks näis kas tasub ära või ei.

Kommentaar

Viljandi Paadipoisid
                          2.7 Matt Barnes [Pho]

M-HUNT

Kommentaar

Lisades veel noorte ja andekate otsimisel õli tulle, siis kes eelmsiel aastal pickis Ramon Sessionsi?
                            Keegi? Miks on mul tunne, et tegemist on sel aastal starteriga, kes teeb hooaja keskmiselt double-double. Eksin? Vbla tõesti. Eks näis
                            Drafti pick aastal 2007 number 56. Tasub otsimist.
                            Igatahes kõrgemalt draftitud pickidele nagu Conley ja Law teeb silmad ette.

Kommentaar

Jaaa, Ramon pojake teeb korralikke sessioone see aasta. Kahjuks hindavad kohalikud üks aasta All-Star breigil osavusvõistlusel osalenud Luke Ridnouri võimalusi starterina esinemisel väheseks.

Kommentaar

Algselt postitas Pao-Aok Vaata postitust
                                Viljandi Paadipoisid
                                2.7 Matt Barnes [Pho]

ka sinna lõksu sai eelmisel aastal langetud samuti teise ringi alguse valikuga. Ja no ei tulnud sealt ussim****gi

Kommentaar

Working...
                                X