Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Triobet Keeper Liiga

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Pao-Aok Vaata postitust
    Järjekordne Desmond Mason! Keegi ütles tema kohta kunagi et... "Man can jump out of the gym" vms... (vabandage mu vigast inglise keelt)
    Desmond Mason on väga tore mängumees. Kolmekümneselt on lõpuks isegi viskeliigutuse enam-vähem selgeks saanud.
    Nõmme Uskumatud!!!

Kommentaar

Nocturn
      2.11 Brandon Rush (Indiana)

Paha lugu - segab see otsustamine tööpäeva - kui enne tänast olin kindlalt oma juures, et peab ühe noore musta poisi ka võtma ja et see Rush on, siis viimane reasearch leidis siin huvitava alternatiivi, kelle ma siiski lõpuks pidin kõrvale lükkama, sest kahte korraga ei tohi võtta. Ja kui Larry usub mehesse, siis mul polegi pikka mõtlemist.

Kommentaar

Algselt postitas Aramis Vaata postitust
        Nocturn
        2.11 Brandon Rush (Indiana)

Paha lugu - segab see otsustamine tööpäeva - kui enne tänast olin kindlalt oma juures, et peab ühe noore musta poisi ka võtma ja et see Rush on, siis viimane reasearch leidis siin huvitava alternatiivi, kelle ma siiski lõpuks pidin kõrvale lükkama, sest kahte korraga ei tohi võtta. Ja kui Larry usub mehesse, siis mul polegi pikka mõtlemist.
        Kui ta suudab olla parem oma vennast Kareemist... siis võibolla ta saab ka korvpalli mängida
        M-HUNT

Kommentaar

Algselt postitas Pao-Aok Vaata postitust
          Kui ta suudab olla parem oma vennast Kareemist... siis võibolla ta saab ka korvpalli mängida
          No mina sihtisin selle peale, et ta äkki on Jennifer Rushi sugulane - siis ei saa olla mingit altvedamist.
          PS! Kohe tuleb commish ja räägib sulle reeglistest üht teist.

Kommentaar

Mis reeglid?Kas Abdul-Jabbari saab ka veel draftida.

Kommentaar

Algselt postitas jutajass Vaata postitust
              Mis reeglid?Kas Abdul-Jabbari saab ka veel draftida.
              Kõike ja kõiki saab draftida välja arvatud neid, kes pole "draft enable" liiga noore vanuse tõttu (praeguse seisuga 1987 ja nooremad rahvusvahelised mängijad ning ameerika keskkoolipoisse kohe pärast keskkooli). Kasvõi drafti iseennast, iseküsimus on ainult see, et kas seda võib vaadata tankimisena ja karistusex võid oma järgmise aasta draftivalikutest ilma jääda.

Kommentaar

Mnjaa, selle reegli järgi poleks ma ka ühest kanepisuitsetajast tohtinud rääkida - ma arvan, et jäädes reaalsuse piiridesse tuleks siiski näppu viibutada nende suunas, kes meil seal Keeperi kodulehel meeskondadesse valimatute hulgast kedagi mainivad.
                Ja jutajass, kes see Abdul-Jabbarist rääkis - mine kohe joo tass kanget kohvi ja proovi uuesti!

Kommentaar

Algselt postitas artz Vaata postitust
                  Kõike ja kõiki saab draftida välja arvatud neid, kes pole "draft enable" liiga noore vanuse tõttu (praeguse seisuga 1987 ja nooremad rahvusvahelised mängijad ning ameerika keskkoolipoisse kohe pärast keskkooli). Kasvõi drafti iseennast, iseküsimus on ainult see, et kas seda võib vaadata tankimisena ja karistusex võid oma järgmise aasta draftivalikutest ilma jääda.
                  üx tingimus jäi lisamata (järgmisel aastal [ameerika, austraalia võib mõni maa veel olla vist] kolledžis mängivaid mängijaid ei tohi ka draftida).

Kõige lihtsam on vaadata mängijate staatuse lehte, kui seal on nimi olemas siis võib kindlasti draftida.

Kommentaar

Algselt postitas Aramis Vaata postitust
                    No mina sihtisin selle peale, et ta äkki on Jennifer Rushi sugulane - siis ei saa olla mingit altvedamist.
                    PS! Kohe tuleb commish ja räägib sulle reeglistest üht teist.
                    Esitatud kahtlustus on mulle sisuliselt arusaadav, kuid ma ei tunnista ennast nimetatud kuriteos süüdi. Oma õigusi kasutades asjaolusid kommenteerida ei soovi ning nõuan advokaati riigi kulul!
                    M-HUNT

Kommentaar

Ega verise suuga ja näpud sahtli vahel parem kommenteerida ei ole.

Kommentaar

Et oleks kevadel ka kedagi lahti lasta...

2.12 KK Karburaator

Renaldo Balkman [Den]

PS Hädapick, ma olen meetrite kaugusel Purju teeristist
                        Mul on liiv ja sul on savi.

Kommentaar

Taktika oleks peaaegu edu toonud, nibin-nabin.

Aga misseals ikka, järelikult tuleb pöörduda Beasley ja Chalmersi suure sõbra poole, draftin siis kolmandagi popsutaja ära. Hakim - kes? Antoine - hahaa! Lubage esitleda:

2.13 Super Seagulls
                          Darrell Arthur [Mem]

Kommentaar

Algselt postitas skint Vaata postitust
                            Taktika oleks peaaegu edu toonud, nibin-nabin.

Aga misseals ikka, järelikult tuleb pöörduda Beasley ja Chalmersi suure sõbra poole, draftin siis kolmandagi popsutaja ära. Hakim - kes? Antoine - hahaa! Lubage esitleda:

2.13 Super Seagulls
                            Darrell Arthur [Mem]
                            Kuna antud sportlane rikkus liiga narkovaba spordi reeglit tuleb komissari arvele kanda $20k, enne maksesooritamist kuuluvad Arthuri mängijaõigused komissarile ja mängija läheb automaatselt Kuressaare IL-i nimekirja.

Kommentaar

Algselt postitas artz Vaata postitust
                              Kuna antud sportlane rikkus liiga narkovaba spordi reeglit tuleb komissari arvele kanda $20k, enne maksesooritamist kuuluvad Arthuri mängijaõigused komissarile ja mängija läheb automaatselt Kuressaare IL-i nimekirja.
                              Väga hea reegel Seoses selle reegli teatavakstulekuga teatab Nõmme Uskumatute tiim, et meie valitud seltsimees Chalmers seal teatud hotellitoas mitte ei popsutanud...oli seal ainult naiste pärast
                              Nõmme Uskumatud!!!

Kommentaar

Flair!

2.14 Super Seagulls
                                Donté Greene [Sac]

Kommentaar

Working...
                                X