Algselt postitas Pao-Aok
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Triobet Keeper Liiga
Collapse
X
-
Nocturn
2.11 Brandon Rush (Indiana)
Paha lugu - segab see otsustamine tööpäeva - kui enne tänast olin kindlalt oma juures, et peab ühe noore musta poisi ka võtma ja et see Rush on, siis viimane reasearch leidis siin huvitava alternatiivi, kelle ma siiski lõpuks pidin kõrvale lükkama, sest kahte korraga ei tohi võtta. Ja kui Larry usub mehesse, siis mul polegi pikka mõtlemist.
Kommentaar
-
Kui ta suudab olla parem oma vennast Kareemist... siis võibolla ta saab ka korvpalli mängidaAlgselt postitas Aramis Vaata postitustNocturn
2.11 Brandon Rush (Indiana)
Paha lugu - segab see otsustamine tööpäeva - kui enne tänast olin kindlalt oma juures, et peab ühe noore musta poisi ka võtma ja et see Rush on, siis viimane reasearch leidis siin huvitava alternatiivi, kelle ma siiski lõpuks pidin kõrvale lükkama, sest kahte korraga ei tohi võtta. Ja kui Larry usub mehesse, siis mul polegi pikka mõtlemist.
M-HUNT
Kommentaar
-
No mina sihtisin selle peale, et ta äkki on Jennifer Rushi sugulane - siis ei saa olla mingit altvedamist.Algselt postitas Pao-Aok Vaata postitustKui ta suudab olla parem oma vennast Kareemist... siis võibolla ta saab ka korvpalli mängida
PS! Kohe tuleb commish ja räägib sulle reeglistest üht teist.
Kommentaar
-
Kõike ja kõiki saab draftida välja arvatud neid, kes pole "draft enable" liiga noore vanuse tõttu (praeguse seisuga 1987 ja nooremad rahvusvahelised mängijad ning ameerika keskkoolipoisse kohe pärast keskkooli). Kasvõi drafti iseennast, iseküsimus on ainult see, et kas seda võib vaadata tankimisena ja karistusex võid oma järgmise aasta draftivalikutest ilma jääda.Algselt postitas jutajass Vaata postitustMis reeglid?Kas Abdul-Jabbari saab ka veel draftida.
Kommentaar
-
Mnjaa, selle reegli järgi poleks ma ka ühest kanepisuitsetajast tohtinud rääkida - ma arvan, et jäädes reaalsuse piiridesse tuleks siiski näppu viibutada nende suunas, kes meil seal Keeperi kodulehel meeskondadesse valimatute hulgast kedagi mainivad.
Ja jutajass, kes see Abdul-Jabbarist rääkis - mine kohe joo tass kanget kohvi ja proovi uuesti!
Kommentaar
-
üx tingimus jäi lisamata (järgmisel aastal [ameerika, austraalia võib mõni maa veel olla vist] kolledžis mängivaid mängijaid ei tohi ka draftida).Algselt postitas artz Vaata postitustKõike ja kõiki saab draftida välja arvatud neid, kes pole "draft enable" liiga noore vanuse tõttu (praeguse seisuga 1987 ja nooremad rahvusvahelised mängijad ning ameerika keskkoolipoisse kohe pärast keskkooli). Kasvõi drafti iseennast, iseküsimus on ainult see, et kas seda võib vaadata tankimisena ja karistusex võid oma järgmise aasta draftivalikutest ilma jääda.
Kõige lihtsam on vaadata mängijate staatuse lehte, kui seal on nimi olemas siis võib kindlasti draftida.
Kommentaar
-
Esitatud kahtlustus on mulle sisuliselt arusaadav, kuid ma ei tunnista ennast nimetatud kuriteos süüdi. Oma õigusi kasutades asjaolusid kommenteerida ei soovi ning nõuan advokaati riigi kulul!Algselt postitas Aramis Vaata postitustNo mina sihtisin selle peale, et ta äkki on Jennifer Rushi sugulane - siis ei saa olla mingit altvedamist.
PS! Kohe tuleb commish ja räägib sulle reeglistest üht teist.
M-HUNT
Kommentaar
-
Kuna antud sportlane rikkus liiga narkovaba spordi reeglit tuleb komissari arvele kanda $20k, enne maksesooritamist kuuluvad Arthuri mängijaõigused komissarile ja mängija läheb automaatselt Kuressaare IL-i nimekirja.Algselt postitas skint Vaata postitustTaktika oleks peaaegu edu toonud, nibin-nabin.
Aga misseals ikka, järelikult tuleb pöörduda Beasley ja Chalmersi suure sõbra poole, draftin siis kolmandagi popsutaja ära. Hakim - kes? Antoine - hahaa! Lubage esitleda:
2.13 Super Seagulls
Darrell Arthur [Mem]
Kommentaar
-
Väga hea reegelAlgselt postitas artz Vaata postitustKuna antud sportlane rikkus liiga narkovaba spordi reeglit tuleb komissari arvele kanda $20k, enne maksesooritamist kuuluvad Arthuri mängijaõigused komissarile ja mängija läheb automaatselt Kuressaare IL-i nimekirja.
Seoses selle reegli teatavakstulekuga teatab Nõmme Uskumatute tiim, et meie valitud seltsimees Chalmers seal teatud hotellitoas mitte ei popsutanud...oli seal ainult naiste pärast
Nõmme Uskumatud!!!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar