Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Triobet Keeper Liiga

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kogu selle kammaijaa peale tuleb karburaatorisse lisaks Balkmanile veel teine Balkman.

3.12 KK Karburaator

Turiaf, Ronny [GS]

Mul on liiv ja sul on savi.

Kommentaar

Ettepanek: Viljandi teeb oma picki koheselt ära, või edastab soovi Kuressaarele.

Kommentaar

Algselt postitas dwideng Vaata postitust
        Ettepanek: Viljandi teeb oma picki koheselt ära, või edastab soovi Kuressaarele.
        Ettepanek ettepanekuks, aga... juhul kui Viljandi teeb oma valiku nüüd, siis tekib küsimus, et miks pidi Karburaator saama eelise (ja kellegi kinnitus, et ega ta niikuinii poleks Turiafi valinud vms, pole hetkel kohane), aga Rashaun nt ei saa?

[Ei, mul ei ole Viljandi vastu miskit ja omakasupüüdlikkus ka välja löönud ei ole (eriti kuna mul pole veel õrna aimugi, keda võtta - väljamõeldud Ronny läks ju ära), aga lihtsalt selline lahendus ei näi minu jaoks kuigi loogiline. Saati siis, kui Paadipoistel on 15 meest juba rosteris.]

Kommentaar

Ma ei tea kas commishile see lahendus meeldib, aga minu arust peaks tema telefoninumber olema igal manageril ja on kokkulepe, et kui mingil põhjusel netti pole 12 tunni jooksul, siis smsib oma valiku commishile. See on märk, mis jääb maha ja eksida siin ei saa. Kui pole siia tulnud valikut ja commish pole saanud messi, siis tuleb rakendada seda hilisema valiku printsiipi. Antud situatsioonis ei oskagi midagi tarka ütelda - et mis oleks õiglane teha. Elion kohtusse?

Kommentaar

Suht mõttetu diskussioon. Ei jõudnud, mis teha, las võtab, mina ei virise, tõenäosus, et mõeldakse sama meest on suht väike.
            Teen ettepaneku teha järgmisel hooajal drafti ära peale seda kui liiga avatakse ja ühe päeva jooksul. Yahoo keskkonnas. Pole miskit jebimist ja jamasid, et keegi ei jõua, pole netti, jääb lifti kinni, Commish ei usu jne. Praegu saaks juba trade'imaisega tegeleda jne.

Lisaks võiks arvestada sellega, et Kure ohverdab päris palju oma eraelust selle drafti toimumise ja toimimise heaks. 19 korda sama palju kui teised. Ning arvestades veel seda aastat, kus Ta ise üldse draftis ei osale... Mina igatahes ei viitsiks vastata telefonile, miski pühapäeval, ja ronida netti, kuna keegi ei saa netti, on liftis kinni vms.

Kusjures Ta ei saa sentigi selle eest...

P.S. Kui rosteri suurust silmas pidada, siis on asi nii ehk nii kaldu. Sest need, kes jätavad oma meeskonda 10 mängijat saavad võimaluse kasvatada rosteri rohkem kui 15 liikmeliseks, kui on endale vastavad pickid trade'inud:
            "h) ERAND - võib juhtuda, et tradedest saadud draftivalikutega koos võib tiimi suurus ületada 15 mängija piiri - sel juhul tuleb võistkonna suurus koheselt pärast drafti 15 liikmeliseks vähendada"
            Need, kes jätavad koheselt 15, rosteri suurendamise võimalust ei oma, ka siis kui on endale pickid trade'inud:
            "f) juhul kui jäetakse kõik 15 mängijat alles - kaotab GM kõigi 5 draftiringi valikuõigused (ka need, mis on saadud tradedega)".
            Mis sellest arvate?

Algselt postitas skint Vaata postitust
            Ettepanek ettepanekuks, aga... juhul kui Viljandi teeb oma valiku nüüd, siis tekib küsimus, et miks pidi Karburaator saama eelise (ja kellegi kinnitus, et ega ta niikuinii poleks Turiafi valinud vms, pole hetkel kohane), aga Rashaun nt ei saa?

[Ei, mul ei ole Viljandi vastu miskit ja omakasupüüdlikkus ka välja löönud ei ole (eriti kuna mul pole veel õrna aimugi, keda võtta - väljamõeldud Ronny läks ju ära), aga lihtsalt selline lahendus ei näi minu jaoks kuigi loogiline. Saati siis, kui Paadipoistel on 15 meest juba rosteris.]
            Last edited by dwideng; 29.09.08, 11:32. Põhjus: Lisasin

Kommentaar

Ei noh, kui Kure vähegi kinnitab, et see on nonsense, siis jätame plaani kõrvale ja teeme teisiti. Ma arvasin, et ei pruugi lihtne olla, aga võtsin enda järgi, kes ma kunagi telefoni välja ei lülita ja net on ka kas olemas kogu aeg või siis telefonikõne kaugusel.

Kommentaar

Ei ole minulgi Viljandi vastu midagi, las võtab oma mehe ära, aga ... Terve draft on meil kodulehel täpselt ajaliselt kirjas. Aega mõelda ja otsustada ehk isegi liiga palju. Iga mees võiks igaks juhuks ikkagi kellegi telefoniandmeid (SDK) omada ning häda korral kiirelt seda kasutada. Mõelge natukene ette, džentelmenid

Kommentaar

mis ma oskan öelda. edu teile mehed, kui kunagi tulevikus teil misiganes sarnane juhus on ja tegu ei ole mõttetu 3. roundi pickiga vaid ntx 1. roundi top3 pickiga.

Kommentaar

Minu aeg on käes, katkise põlvega Agent Zero asendusmees. Rashaun valib:

3.13 Daniels, Antonio [Was]

Kommentaar

Kas meil yleyldse ongi reegleid vaja. On halb kui need puuduvad, on halb kui need on määratud.

Asi siis edaspidi nii. Juhul kui mulle saabub kõne/sõnum kellegi mittepääsemisel foorumisse. Edastan ma valiku foorumis nii kiirelt kui jõuan. Juhul kui valiku edastamine peax minema yle aja, postitan ma eelmise valija mittejõudmise loo foorumisse. Järgmise valiku edastaja sellega arvestama tingimata ei pea. Kui järgmise valiku tegija lubab hilinejal teha oma valik enne teda - postitatakse hilinenud valik. Juhul kui ei olda nõus sellega, postitatakse valik pärast käesolevat valijat, kuid samas ei tohi alata järgmise valija draftivaliku tegemise aeg.

Jube keeruline jutt. Eks paistab, kuidas see toimib.
                      Mis ma oskan öelda, ärge jätke valiku edastamist viimasele minutile

Telefoninumbri lisan komissar note alla yahoo's.

Antud loos oli Viljandi nõus oma valiku edastama pärast 3. draftiringi lõppu, selleks määrame lisatunni 2. oktoobril kl 22st-23ni.

Kommentaar

Algselt postitas artz Vaata postitust
                        Kas meil yleyldse ongi reegleid vaja. On halb kui need puuduvad, on halb kui need on määratud.

Asi siis edaspidi nii. Juhul kui mulle saabub kõne/sõnum kellegi mittepääsemisel foorumisse. Edastan ma valiku foorumis nii kiirelt kui jõuan. Juhul kui valiku edastamine peax minema yle aja, postitan ma eelmise valija mittejõudmise loo foorumisse. Järgmise valiku edastaja sellega arvestama tingimata ei pea. Kui järgmise valiku tegija lubab hilinejal teha oma valik enne teda - postitatakse hilinenud valik. Juhul kui ei olda nõus sellega, postitatakse valik pärast käesolevat valijat, kuid samas ei tohi alata järgmise valija draftivaliku tegemise aeg.

Jube keeruline jutt. Eks paistab, kuidas see toimib.
                        Mis ma oskan öelda, ärge jätke valiku edastamist viimasele minutile

Telefoninumbri lisan komissar note alla yahoo's.

Antud loos oli Viljandi nõus oma valiku edastama pärast 3. draftiringi lõppu, selleks määrame lisatunni 2. oktoobril kl 22st-23ni.

järelikult pean neljapäeval kauem üleval olema

muidu arvan, et õige käitumine commishi poolt ning õige lahendus.

Kommentaar

Ma arvan ka, et lahendus on õige ja reeglitel võiks mingi kaal olla. Ja SDK - seda parem ju, kui TOP 3 picki ajal juhtub - rohkem draamat. Me vime lisada igaks juhuks reeglitesse mingi force majore klausli a la, kui juhtub, et vabariigis on nii neti kui telefoni võrgud maas..mingi suuremat sorti katastroof, et mis siis teha.

Kommentaar

Algselt postitas Aramis Vaata postitust
                            Ma arvan ka, et lahendus on õige ja reeglitel võiks mingi kaal olla. Ja SDK - seda parem ju, kui TOP 3 picki ajal juhtub - rohkem draamat. Me vime lisada igaks juhuks reeglitesse mingi force majore klausli a la, kui juhtub, et vabariigis on nii neti kui telefoni võrgud maas..mingi suuremat sorti katastroof, et mis siis teha.
                            pole vaja mingit force majoret. oma viga kui midagi juhtub.

Kommentaar

Okoo...keegi on solvunud

BTW, force major foorumi kohta on reeglites lausa olemas.
                              "Juhul kui foorumis tekivad tehnilised probleemid - jääb esialgne drafti ajakava seisma. Probleemi ilmnedes, tuleb sellest koheselt komissarile meili teel teade edastada, et saaks rikke aja fikseerida."

Kommentaar

Algselt postitas dwideng Vaata postitust
                                Okoo...keegi on solvunud

BTW, force major foorumi kohta on reeglites lausa olemas.
                                "Juhul kui foorumis tekivad tehnilised probleemid - jääb esialgne drafti ajakava seisma. Probleemi ilmnedes, tuleb sellest koheselt komissarile meili teel teade edastada, et saaks rikke aja fikseerida."

Eks tal on põhjust - püüdis aidata, aga näe ei lastud. Pillutakse reegliega - bürokraatia selline.

Kommentaar

Working...
                                X