Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Triobet Keeper Liiga

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Spordi Magic volitab oma valikut tegema Semmi ehk Nõmme Uskumatud!

Kommentaar

Algselt postitas Earvin Vaata postitust
      Spordi Magic volitab oma valikut tegema Semmi ehk Nõmme Uskumatud!
      edastan siis valiku :
      Spordi Magic:
      4.5 Joel Przybilla [Por]
      Nõmme Uskumatud!!!

Kommentaar

Lihula RööbasPuudlid valivad:

4.6 Watson, C.J. [GS]

Kommentaar

Viljandi Paadipoisid valivad:

4.7 Mark Blount [MIA]
          M-HUNT

Kommentaar

Kinnitan, et minu edastatud pick Puudlitele vastas tõele. Koduarvutis lendas võrgukaart(Elioni DigiTV'le ei pidand vastu vist) ja ei hakanud seepärast linna sõitma. Loodetavasti on kõik ok.

Kui on ok, siis drafti tulemusena on saanud meeskonnast C'de paradiis, seega oleksin huvitatud trade'ist. Scola on see mees, kelle ära trade'iksin. Vastu sooviksin mõnd noort guardi.
            Last edited by dwideng; 06.10.08, 10:04. Põhjus: Täiendus

Kommentaar

Algselt postitas dwideng Vaata postitust
              Kinnitan, et minu edastatud pick Puudlitele vastas tõele. Koduarvutis lendas võrgukaart(Elioni DigiTV'le ei pidand vastu vist) ja ei hakanud seepärast linna sõitma. Loodetavasti on kõik ok.

Kui on ok, siis drafti tulemusena on saanud meeskonnast C'de paradiis, seega oleksin huvitatud trade'ist. Scola on see mees, kelle ära trade'iksin. Vastu sooviksin mõnd noort guardi.
              Kõik okkkkk!

Kommentaar

Tervitused.
                Püstitaks küsimuse. Alguses mõtlesin mitte torkida, et nagunii peetakse omakasu eesmärgil jauramiseks. Aga kui isegi dwideng toetavalt õlale patsutas, siis otsustasin siiski kirjutada. Pealegi on peale minu veel mõnel manageril sama probleem.

Küsimus siis nö 'eurooplaste' kohta. Esialgu põhimõtteliselt: kas üldine arvamus toetab mingi eristaatuse määramist või mitte (eelisõigus FA-st võtmisel kui mees tagasi näiteks vms). Ja kas oleks üldse võimalik neid tüüpe kuidagi määratleda? Arvan et see küsimus tuleks võimalikult varakult läbi arutada ja seisukoht võtta. Minul praeguse seisuga jääb vähemalt Childress aastaks pingile istuma, loodan et keegi seda ei võta kui põhjendamatut tabeli tagaosa sihtimist.

Seega, arvamused. Ja SDK, ära siis seekord unusta mõnda nalja minu kulul.
                Uhke esimene Borussia Dortmundi avatari omanik

Kommentaar

Tõesti, patsutan õlalale kui toetaja.
                  Lahenduseks oleks ehk lisalisti tegemine, kuhun saab paigutada euroopasse siirdunud mängija või siis anda võimaluis GM'il paigutada antud mängija oma IL'i, tingimusel, et mängija tõepoolest mängib euroopas või kuskil mujal ja on reaalne lootus, et mängija kunagi tulevikus naaseb. See viimane Silverile kindlasti ei meeldiks, aga see aitaks vältida listide arvu ja segadust.
                  Parim oleks vist siiski FA'sse, kus oleks siis klausel, et Silverman omab mängijaõigusi vms.

Kommentaar

Algselt postitas dwideng Vaata postitust
                    Parim oleks vist siiski FA'sse, kus oleks siis klausel, et Silverman omab mängijaõigusi vms.
                    Olen poolt!

Kommentaar

Nõmme Uskumatud valib :

4.8 Vladimir Radmanovic [LAL]

Mõne kolmese vast ikka sisse paiskab.
                      Nõmme Uskumatud!!!

Kommentaar

Algselt postitas skint Vaata postitust
                        Olen poolt!
                        Olen kah poolt, sest endalgi 1 argentiinlane lasi lesta. Aga äkki tahab kunagi tagasi tulla :P
                        Nõmme Uskumatud!!!

Kommentaar

Ka nõus,aga ma lisaks Euroopale veel Iraani.

Kommentaar

Algselt postitas jutajass Vaata postitust
                            Ka nõus,aga ma lisaks Euroopale veel Iraani.
                            Kõigepealt lõpetagu oma tuumaprojekt ... siis vaatame!

Kommentaar

Kas on veel võimalik mingisse madalasse liigasse saada?

Kommentaar

Algul just väga entusiastlik selle teema suhtes polnud, kuid kuna tahtjaid paistab ikka päris mitu olevat, siis pakuksin omalt poolt välja sellise lahenduse.

Juhul kui nba-s mänginud mängija(d) siirdub 'Euroopasse' mängima ning ta kuulub mõne GM-i hooajavälisesse koosseisu, lisatakse antud mängija(d) FA-listi. Samas kui GM mängijat FA-lisitis hoida ei taha, võib GM mängija ka vabaks lasta. Mängija(d) lisatakse FA-listi pärast drafti. FA-listi lisatud mängija(d) annavad automaatselt vaba(d) koha(d) 15 mehelises rosteris (+2 IL kohta).

Kuid nii lihtsaks seda vindumist ikkagi ei tee, pärast hooaja lõppu tuleb loobumistähtajal arvestada ka kõigi 'euroopas' mängivate mängijatega (max 15 mängijat saab kinni hoida), kellele GM-l õigused kuuluvad. Juhul kui GM neid võistkonda ei jäta, kaovad GM-il õigused antud mängija(te) suhtes.

Praeguse seisuga peaks nimekiri olema selline:
                                Childress, Josh [FA] Silverman Basket
                                Delfino, Carlos [FA] Nõmme Uskumatud
                                Krstic, Nenad [FA] BC Heaterz
                                Nachbar, Bostjan [FA] BC Pärnu Tellis
                                Navarro, Juan Carlos [FA] Silverman Basket

Kommentaar

Working...
                                X