Algselt postitas Aramis
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Triobet Keeper Liiga
Collapse
X
-
Seal ju 3 korralikku PGd veel tiimis peale Ridnouri, kelle nime ma siinkohal ei tohiks mainida. Ning depth chartides on Sessions alles 4-5nda PGna märgitud. Eelmisel aastal ei jäänud klubil lihtsalt midagi muud üle kui meest mängitada ning ühtegi võitu ta klubile tuua ei suutnud ka. Pakun, et liigne vaimustus teil
-
Tean millest räägid, kuna omasin meest eelmisel aastal mitte Keeper vaid nö tavaliigas. Mees oskab mängida ja piisava mäguaja korral on väga hea statitegija. Oskab kolmest visata, lauda võtta, plokki panna ja stiilida. Ka sööte ei pea paljuks anda. Eelmisel aastal GSW-s oli tal ees aga liiga palju mehi, kes olid staarimad kui tema, mistõttu nad lihtsalt pidid rohkem aega saama. Sel aastal kõik muutub!Algselt postitas uukaa Vaata postitustka sinna lõksu sai eelmisel aastal langetud samuti teise ringi alguse valikuga. Ja no ei tulnud sealt ussim****gi
Ma loodan...
M-HUNT
Kommentaar
-
Algselt postitas dwideng Vaata postitustLisades veel noorte ja andekate otsimisel õli tulle, siis kes eelmsiel aastal pickis Ramon Sessionsi?
Keegi? Miks on mul tunne, et tegemist on sel aastal starteriga, kes teeb hooaja keskmiselt double-double. Eksin? Vbla tõesti. Eks näis
Drafti pick aastal 2007 number 56. Tasub otsimist.
Igatahes kõrgemalt draftitud pickidele nagu Conley ja Law teeb silmad ette.
Ramon Sessions on tõepoolest fantasymõistes hea mees, kuna ta annab palju sööte. Samas aga on tema olulisus mängijana suht väike, kuna inimene on kaitses täielik null. Tema vastu visatakse väga palju punkte, mistõttu võib tema klubi treeneri valik langeda kellelegi kes oskab kaitses mängida. Ma ei panustaks seega väga palju sessioonile!M-HUNT
Kommentaar
-
võistkonnas kus viimased 4-5 aastat on vähmalt 4 starterit 35 mintsa mängind?Algselt postitas Pao-Aok Vaata postitustTean millest räägid, kuna omasin meest eelmisel aastal mitte Keeper vaid nö tavaliigas. Mees oskab mängida ja piisava mäguaja korral on väga hea statitegija. Oskab kolmest visata, lauda võtta, plokki panna ja stiilida. Ka sööte ei pea paljuks anda. Eelmisel aastal GSW-s oli tal ees aga liiga palju mehi, kes olid staarimad kui tema, mistõttu nad lihtsalt pidid rohkem aega saama. Sel aastal kõik muutub!
Ma loodan...
Kommentaar
-
Uued tuuled meeskonnas ju. Vabalt võib isegi starter olla. Aga võib ka mitte.Algselt postitas uukaa Vaata postitustvõistkonnas kus viimased 4-5 aastat on vähmalt 4 starterit 35 mintsa mängind?
Kuna siin minu meest haibitakse, siis kasutaks võimalust ja annaks märku, et Ramon on korraliku pakkumise korral saadaval. Nagu ka mõned teised PG-d. Selline eelinfo siis...Uhke esimene Borussia Dortmundi avatari omanik
Kommentaar
-
kes su PG-sid saada tahax, hoia omaleAlgselt postitas silverman Vaata postitustNagu ka mõned teised PG-d. Selline eelinfo siis...
Kommentaar
-
mnjah, millegipärast pole ykski manager eriti huvitatud olnud sellest valgest mehest kelle Milwaukee 8-ndana draftist vöttis. Tegin siis natuke researchi ja lugesin mida köikvöimalikud nba fantasy gurud tema kohta ytlevad. Mees on täielik athletic freak ja köva töömees ja trennis rabaja ja Scott Skilesile sellise suhtumisega mängijad meeldivad ja on lootust et päris pingilöppu teda ei jäeta. Esimene hooaeg ylikoolis 1,3 ppg, teine hooaeg 10,3 ja kolmas hooaeg juba 16,9 ppg. Ja kui vaadata viimase hooaja märtsikuu mänge kus toimuvad pöhihooaja viimased mängud ja kus otsustatakse tournamentile pääsemine ja sealne asetus + tournament ise siis sealsed numbrid olid juba 23,9ppg, 8,1rpg.
BC Heaterz valib :
2.10 Alexander, Joe [Mil]
Kommentaar
-
Algselt postitas Rookie Vaata postitustmnjah, millegipärast pole ykski manager eriti huvitatud olnud sellest valgest mehest kelle Milwaukee 8-ndana draftist vöttis.
White man cant jump.
Kommentaar
-
Joe AlexAlgselt postitas Y2KViinaordu Vaata postitustWhite man cant jump.
Mida head sealt Taiwanist ikka tulla võib. Odavad vildikad, vuffel Rolexi kellad, kõikvõimalike labelitega T-särgid ja Adibassi tossud. Sellisele kõikvõimalike fantasygurude kommentaaride otsimisele ja enda valele valikule tunnustuse taotlemisele pööratakse tähelepanu juba psühholoogia algkursustel... mingi terve teooria on selle kohta olemas.
Mis seal salata, ka ise oli seda meest valimas, oli juba teadegi siia foorumisse valmis kirjutatud, kuid viimasel hetkel (loodetavasti õnneks) muutsin oma otsust
Nii et jääme huviga vaatama. Tulevikku vaadates kindlasti huvitav valik
M-HUNT
Kommentaar
-
Järjekordne Desmond Mason! Keegi ütles tema kohta kunagi et... "Man can jump out of the gym" vms... (vabandage mu vigast inglise keelt)Algselt postitas SDK Vaata postitustOlen minagi kuulnud lugusid peata kanast platsil. Aga samas hüppab see peata kana konstantselt hammastega rõngasse. Hmm... that sounds weird. Nevermind!M-HUNT
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar