Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Triobet Keeper Liiga

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Lasna Magic
    3.5 Kwame Brown [Det]

NB! Kahetsen seda valikut juba enne selle tegemist!

Kommentaar

Lihula RööbasPuudlid:

3.6 Hickson, J.J. [Cle]

Kommentaar

Algselt postitas Aramis Vaata postitust
        Mul oli vana email seal - nüüd enam pole. Siiski pead vist PMi saatma siin.
        Said priva kätte ve ...
        või valid vastast

Kommentaar

Viljandi Paadipoisid:

3.7 James Posey [NOH]

M-HUNT

Kommentaar

Algselt postitas artz Vaata postitust
            Said priva kätte ve ...
            või valid vastast
            Tehtud. Sain Paadialused vastaseks.

Kommentaar

Nõmme Uskumatud valib:

3.8 Goran Dragic [Pho]

uus Steve Nash euroopast....või no nii nad vähemalt loodavad :

Nõmme Uskumatud!!!

Kommentaar

krt minu mees. valisin terve päeva Hicksoni ja Dragici vahel ja lõpuks sai kaalukausiks see, et kumb sümpaatsem on.... loodan et Dragic põrub nagu enamus Euroopa pointguarde :P

Kommentaar

BC Heaterz valib:

3.9 Powe, Leon [Bos]

Mul täna öhtul alates kella 22-st yks pick vaja veel teha, et kas ma vöiks selle paar tundi enne öiget aega ära teha äkki?

Kommentaar

Algselt postitas Rookie Vaata postitust
                    BC Heaterz valib:

3.9 Powe, Leon [Bos]

Mul täna öhtul alates kella 22-st yks pick vaja veel teha, et kas ma vöiks selle paar tundi enne öiget aega ära teha äkki?
                    Ikka võid.

Teeme sellise reeglitäienduse. Juhul kui sinule eelnev valija on omale mängija ära valinud, võid oma picki varasemalt edastada, juhul kui sul seda õigel ajal ei ole võimalik teha. Nii ei pea ma esitex oma nõusolekut siin postitama koguaeg ja teisex ei pruugi ma õigel ajal seda lugeda.

Kommentaar

BC Heaterz valib:

3.10 Vujacic, Sasha [LAL]

Kommentaar

usaldustelefon siin. telefonikõne Viljandist, et maal kadus nett ära. Palun luba valida tema eest. pick on teada.

Kommentaar

Algselt postitas SDK Vaata postitust
                          usaldustelefon siin. telefonikõne Viljandist, et maal kadus nett ära. Palun luba valida tema eest. pick on teada.
                          Pane siia parem oma telefon - teeks midagi fantasy hädaabitelefoni sarnast 1-900SDKPICKIB

Kommentaar

et siis aeg sai enne täis. 1 minutiga olekski palju olnud loota vastust muidugi mai tea. Karburaator kannatab ehk homme hommikul nac kuni Kure tuleb ja oma mehesõna ütleb?

Kommentaar

Algselt postitas SDK Vaata postitust
                              et siis aeg sai enne täis. 1 minutiga olekski palju olnud loota vastust muidugi mai tea. Karburaator kannatab ehk homme hommikul nac kuni Kure tuleb ja oma mehesõna ütleb?
                              hiljax jäite mehed, reeglite kohaselt tulex nyyd lisatund määrata pärast 3 draftiringi, kuid kuna viljandil on juba 15 meest, siis paistab see viljandi kõne põlvikutelegi kahtlase väärtusega olevat

Kommentaar

Inter Netijama

Kuna ma viibin enamus nädalalõppe oma maakodus, kuhu ei ole tiigrihüpe veel kandunud, siis pean kasutama Elisa poolt pakutavat netiühendust, mis kriitilisel hetkel, st eile õhtul oli sõna otseses mõttes poolik. Kõik lehed mida ma üritasin lahti teha, avanesid poolikult ja siinsesse foorumisse ei õnnestunud üldse sisse pääseda. Niisiis palun teha mingisuguse erandi moodi asja ja lubada mul pick täna ära teha. Palun!
                                M-HUNT

Kommentaar

Working...
                                X