Algselt postitas Y2KViinaordu
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Triobet Keeper Liiga
Collapse
X
-
Väga sobiv pilt leitud...Diopil oli too päev bad hair day....Algselt postitas Orange Owl Vaata postitustPaide Pahtel ei tolereeri eelarvamustel baseeruvat sportlaste ebavõrdset kohtlemist EFNBA liigades ja lubab võidelda rassilise mitmekesisuse säilimise eest iga väljavõideldud pickiga:

2.18 DeSagana Diop, [Dal]Nõmme Uskumatud!!!
Kommentaar
-
Fu**ing chicken shit!!! Otsind oma tera kuskilt mujalt! Lihtsalt sunnitakse mind jälle aega raiskama vaatamise ja otsimisega. Jääb loota, et mees on ikka äpu nagu kardetakse, paraku oli ta suvel ikka väga hea. No loodame...
Edit : Kusjuures ma nüüd natuke kauem üleval olnud ja saan aru, mis maailmas toimub. ja üha rohkem tundub, et see hommikune pick on ka põhjuseks sellele soome koolitulistamisele. Sa ikka teinekord vaata ka, kui sa selliseid asju teed!
Kommentaar
-
Ma tahan näha seda päeva mil drafikõlbulikuks saab esimene albiino ning Rääma teda ei picki. Minu poolt Räämale auhinnaks vähemalt 5 aastat üle säilivustähtaja olev kohver Saku TumedatAlgselt postitas jutajass Vaata postitustRääma Sepik Õlis:
3.2 Pachulia,Zaza(ATL)
Kommentaar
-
Jah saad kyll!Algselt postitas dwideng Vaata postitustKüsimus...
Kas saaksin täna varem pickida?
Kommentaar
-
Lihula KMKP
3.4. Robin Lopez(PHO)
Robin ei ole küll eriti mehelik nimi ja Ta ei ole must(Rääma ära kurvasta, valgeid on veel), aga valik on tehtud seepärast, et päiekseposite uus treener lubab mänguaega ja mängus "Lihula vs Lihula" lähevad vennad omavahel nüüd karvupidi kokku. Arvestades geneetilisi tegureid, siis peaks suht samaväärsete meestega tegemist olema. Küll see offensive mäng ka tuleb.
Kui muud ei tule, siis tuleb minust liiga blk kunn...
Camby ja Kaman koolitavad DeAndret, Haywood JaVale'i, Amare ja Shaq Robinit, Josh ja Bynum juba blokivad.
Ühesõnaga olen andnud enda noored lootustandvad C'd tippude hoole alla.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar