Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Football Manager 2010

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas phljuh Vaata postitust
    tuli jh siis selline kiri, täna
    et jaanuari üleminekud ja mõned vea parandused siis sees
    Eesti liigat saab sellega ka pelada ?

Kommentaar

Jätkasin enda vanat Eesti liiga seivi, seega ei tohiks probleeme olla.

Kommentaar

Installisin uuesti mängu ära ja kõik timmis.aga kui mängu kinni panen ja ikoonist uuesti käima tahan panna siis tuleb ette kiri-the program cant start because saAuditMT.dll is missing from your computer.try reinstalling the program to fix problem
        Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
        Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
          Installisin uuesti mängu ära ja kõik timmis.aga kui mängu kinni panen ja ikoonist uuesti käima tahan panna siis tuleb ette kiri-the program cant start because saAuditMT.dll is missing from your computer.try reinstalling the program to fix problem
          selle asja sain korda aga üritasin nüüd panna peale selle inglise liiga süsteemi kus kogu asi sees aga kui panen mängu käima siis selline tekst ees.

could not process group settings in gleer-pc/c:/users/public/documents/sportsinteractive/football manager 2010/editor data/england-to-level10_super-bladesman-build 049.xml.xml english fa cup-too many teams(21) requested from english northen premier league premier division(20 teams)

nagu aru saan siis üks meeskond rohkem aga kuidas ma selle asja parandada saan?
          Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
          Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
            selle asja sain korda aga üritasin nüüd panna peale selle inglise liiga süsteemi kus kogu asi sees aga kui panen mängu käima siis selline tekst ees.

could not process group settings in gleer-pc/c:/users/public/documents/sportsinteractive/football manager 2010/editor data/england-to-level10_super-bladesman-build 049.xml.xml english fa cup-too many teams(21) requested from english northen premier league premier division(20 teams)

nagu aru saan siis üks meeskond rohkem aga kuidas ma selle asja parandada saan?
            editoriga, otsid vastava liiga üles ja kustutad ühe tiimi sealt nimekirjast

Kommentaar

nagu WTF???? eriti haige ju:
              Ma sama haruldane kui kaine farmer!

Kommentaar

Väga hull. Pole sõnu :P

Kommentaar

aiaiaii, haige

Kommentaar

päris tihe lõpp, viimane mäng otsutas kõik, enne viimast mängu olin kolmadal kohal ja ma mängisin aint viiki ja suutsin võita 2bundesliiga üli õnnelik kus juure shooaja kolmandana lõpetanud bielefeld oli enne viimast mängu esimene

Kommentaar

phljuh kus said sellise skinni?

Kommentaar

Algselt postitas HawaiBoyz Vaata postitust
                        phljuh kus said sellise skinni?

Palun!

Kommentaar

hakkasin ka nüüd seda skinni kasutama

Kommentaar

Tänan phljuh nüüd poole parem mängida

Kommentaar

Portsmouthist siis räägin, olen jätkuvalt seal, Coca-Cola Championshipis olen 5-ndal kohal, kohe langen sellelt kohalt arvatavasti. Parim positsioon on 3. koht olnud, aga loodan see hooaeg Premier Leaguesse saada ja siis ootan parema klubi pakkumist
                              Sain Eesti Aasta Treeneri auhinna, ja Detsembri kuu manageri auhinna, aga viimased viis mängu on olnud: WWWLL nii, et vorm kisub hetkel alla ja just Cardiffi vastu mäng, nad on esimesed. Mul vaja head ründajat(odavalt) aga ei leia kedagi, sest Kanu on Tommy Smithi kõrval, aga Kanu koguaeg paneb s*tta seal, pole tükk aega väravat löönud jne.
                              Soovitate head odavat ründajat äkki ?

Kommentaar

Algselt postitas ShatAp Vaata postitust
                                Portsmouthist siis räägin, olen jätkuvalt seal, Coca-Cola Championshipis olen 5-ndal kohal, kohe langen sellelt kohalt arvatavasti. Parim positsioon on 3. koht olnud, aga loodan see hooaeg Premier Leaguesse saada ja siis ootan parema klubi pakkumist
                                Sain Eesti Aasta Treeneri auhinna, ja Detsembri kuu manageri auhinna, aga viimased viis mängu on olnud: WWWLL nii, et vorm kisub hetkel alla ja just Cardiffi vastu mäng, nad on esimesed. Mul vaja head ründajat(odavalt) aga ei leia kedagi, sest Kanu on Tommy Smithi kõrval, aga Kanu koguaeg paneb s*tta seal, pole tükk aega väravat löönud jne.
                                Soovitate head odavat ründajat äkki ?
                                Amr Zaki, Rostockis lammutas mees võimsalt mingi (27 väravat liigas, hooajal kokku 35) ja ka bundesligas pole värava vaist teda maha jätnud 7 mänguga 7 väravat

Kommentaar

Working...
                                X