Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Football Manager 2010

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Mul oli ka peale ühe mehe ostu jaanuaris nii. Algul ei saanud mängida. Siis panin aga mehele särgi numbri ära ja siis sain(?). Pikemalt ma selle peale ei mõelnudki

Kommentaar

Lõpuks leidsin ülesse, ma saan kuni 1 spt ilusti mängijaid registreerida, panen numbri ära ja korras.

Kommentaar

Sa saad registreerida 25 mängijat. Alla 21 aastaseid ei pea registreerima kui ma oigesti mäletan.

Kommentaar

Tere!Tahaks teada kas oleks võimalik mängida FM 2010 ka Dinamo Kiieviga ja mis liigad, siis FM 2010 ka on?Tänan!

Kommentaar

Algselt postitas HawaiBoyz Vaata postitust
            Tere!Tahaks teada kas oleks võimalik mängida FM 2010 ka Dinamo Kiieviga ja mis liigad, siis FM 2010 ka on?Tänan!
            Jah, on võimalik. Liigadest loe siit!
            The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Nii madalamate liigade managerid , vastake palun ühele küsimusele . Ise hetkel mängin Blue Square Northis ning põhimõtteliselt iga 2-3 kodumängu eel tuleb uudis , et oodatakse vähem ravhast kui tavalisselt ehk low turnout . Saan ma midagi teha , et selline asi ei juhtuks nii tihti ?

Kommentaar

Algselt postitas PatriotsFan Vaata postitust
                Nii madalamate liigade managerid , vastake palun ühele küsimusele . Ise hetkel mängin Blue Square Northis ning põhimõtteliselt iga 2-3 kodumängu eel tuleb uudis , et oodatakse vähem ravhast kui tavalisselt ehk low turnout . Saan ma midagi teha , et selline asi ei juhtuks nii tihti ?
                see peaks vist olema seotud tulemustega.aga kindel ei ole,ise 2008 peal mängisin päris palju madalamates liigades ja seda probleemi eriti ei tekkinud
                Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                Ott Järvela

Kommentaar

jep, tulemused loevad ikkagi palju sul kodumänge vaatamas käiiakse.
                  HA! That's so funny I forgot to laugh... excluding that first Ha.

Kommentaar

Algselt postitas Sadistik Vaata postitust
                    jep, tulemused loevad ikkagi palju sul kodumänge vaatamas käiiakse.
                    Kusjuures tulemused väga halva ei olegi , tipus olen poole hooaja järel .

Kommentaar

Algselt postitas PatriotsFan Vaata postitust
                      Kusjuures tulemused väga halva ei olegi , tipus olen poole hooaja järel .
                      palju muidu staadion mahutab?
                      Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                      Ott Järvela

Kommentaar

Sain korda!Alustasin Real Madridiga kohe esimene mäng tuli meie rivaaliga Fc Barcelonaga!Alustasime väga kehvalt 2.min Pique cornerist 0-1 meie pool vaadates.21.Ibrahimovic oli täpne.Arvasin et kaotus tuleb kuid Milevsky tõi meid 41.min mängu tagasi.66.min oli täpne Benzema ja viimastel minutitel
                        89.min Benzema lõi võiduvärava!

Kommentaar

ulme mäng ikka hull vs manu (1st) 2-0 ja siis hull vs bolton (20.) 0-2
                          ei tea ikka mis need mängu tegijad mõtlesid seal

Kommentaar

Algselt postitas PaTholoucs Vaata postitust
                            ulme mäng ikka hull vs manu (1st) 2-0 ja siis hull vs bolton (20.) 0-2
                            ei tea ikka mis need mängu tegijad mõtlesid seal
                            Reaalselt pole midagi sellist juhtunud kunagi, ega?
                            The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
                              Reaalselt pole midagi sellist juhtunud kunagi, ega?
                              ei ole kohanud küll jah, et 20.nda koha meeskond paneb 3.ndal kohal olevale suure possesioniga ära ja lööb 2 väravat, kuigi just see 3.ndal kohal olev võitis esimest suure possessioniga ja pani 2 väravat.

Kommentaar

Ju siis oli su meeskonnal lihtsalt halb päev ja ongi kõik.Kui ei meeldi ,siis ära mängi.

Kommentaar

Working...
                                X