Mul oli ka peale ühe mehe ostu jaanuaris nii. Algul ei saanud mängida. Siis panin aga mehele särgi numbri ära ja siis sain(?). Pikemalt ma selle peale ei mõelnudki
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Football Manager 2010
Collapse
X
-
Algselt postitas HawaiBoyz Vaata postitustTere!Tahaks teada kas oleks võimalik mängida FM 2010 ka Dinamo Kiieviga ja mis liigad, siis FM 2010 ka on?Tänan!The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas PatriotsFan Vaata postitustNii madalamate liigade managerid , vastake palun ühele küsimusele . Ise hetkel mängin Blue Square Northis ning põhimõtteliselt iga 2-3 kodumängu eel tuleb uudis , et oodatakse vähem ravhast kui tavalisselt ehk low turnout . Saan ma midagi teha , et selline asi ei juhtuks nii tihti ?Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas Sadistik Vaata postitustjep, tulemused loevad ikkagi palju sul kodumänge vaatamas käiiakse.
Kommentaar
-
Algselt postitas PatriotsFan Vaata postitustKusjuures tulemused väga halva ei olegi , tipus olen poole hooaja järel .Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Sain korda!Alustasin Real Madridiga kohe esimene mäng tuli meie rivaaliga Fc Barcelonaga!Alustasime väga kehvalt 2.min Pique cornerist 0-1 meie pool vaadates.21.Ibrahimovic oli täpne.Arvasin et kaotus tuleb kuid Milevsky tõi meid 41.min mängu tagasi.66.min oli täpne Benzema ja viimastel minutitel
89.min Benzema lõi võiduvärava!
Kommentaar
-
Algselt postitas PaTholoucs Vaata postitustulme mäng ikkahull vs manu (1st) 2-0 ja siis hull vs bolton (20.) 0-2
ei tea ikka mis need mängu tegijad mõtlesid sealThe path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustReaalselt pole midagi sellist juhtunud kunagi, ega?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar