Algselt postitas PatriotsFan
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Football Manager 2010
Collapse
X
-
ma silkeborgiga taani liigat mängin ja sama teema,endaga võrdsete käest saan 3:0 ja esiotsa omasid loputan ise kolm null,aga see selleks..........küsimus,et mis jant nende töölubadega on?antakse ka neid vahel??otsisin tasuta mehi jaleidsin ülihea brasiillasest vasakkaitsja aga ei saand omale....öeldi et anname 23 jaanuar ja siis hoopis ei saanudki......samas mingi nigeeria lambikatel polnd tööluba vaja...milles point???...kas vahel otsustatakse andaga ka tööluba??...või ütleb alati et ei saa???
Kommentaar
-
aaa see ka veel ,et mis teha kui tahtsin paremaid treenereid ja lasin enamus lahti...jäi aint assistant manager ja väravavahtide treener...kui uusi tahan nüüd ütleb klubi,et mul pole vaja coache rohkem kuigi enne oli rohkem....rahaasjad korras....palgafondi jagub jne....on rohtu mis avitab??
Kommentaar
-
Algselt postitas Osvaldo Vaata postitustaaa see ka veel ,et mis teha kui tahtsin paremaid treenereid ja lasin enamus lahti...jäi aint assistant manager ja väravavahtide treener...kui uusi tahan nüüd ütleb klubi,et mul pole vaja coache rohkem kuigi enne oli rohkem....rahaasjad korras....palgafondi jagub jne....on rohtu mis avitab??
töö lubade koha pealt neil lambi neegritel võis ju olla euroopa passid ja üldjuhul peaks sa ühe või kaks korda appealid kh saama, vähemalt Briti saartel saab.Ma sama haruldane kui kaine farmer!
Kommentaar
-
Algselt postitas Osvaldo Vaata postitustaaa see ka veel ,et mis teha kui tahtsin paremaid treenereid ja lasin enamus lahti...jäi aint assistant manager ja väravavahtide treener...kui uusi tahan nüüd ütleb klubi,et mul pole vaja coache rohkem kuigi enne oli rohkem....rahaasjad korras....palgafondi jagub jne....on rohtu mis avitab??
Kommentaar
-
Algselt postitas Nurmekas Vaata postitustPaku treeneritele, kes on nõus treeneriks tulema (kontrolli alati lepingut pakkudes) assistant manager kohta. Pärast assistant managerina tööle asumist paku talle treeneri kohta. Ja niiviisi mitu korda, kuni vajalik arv treenereid on olemas.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustOleksin pisut skeptiline selle plaani suhtes. Kõik assaistant managerid ei soovi treeneri lepingut enam vastu võtta, kui kõvem leping taskus.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nurmekas Vaata postitustKes on enam-vähem miinimumi eest nõus assistant manageriks tulemas, see nõustub ka treenerina töötama. Niiviisi igatahes sain ma kõik oma treenitavad alad pea max tärnidega kaetud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mikusiku Vaata postitustKes veel ei tea, siis patch 10.2 on väljas
Mängin Rosenborgiga ja uus patch viis sisse uuenduse "non-homegerown players" kohta, keda ei tohi nüüd üle 11 mul satsis olla registreeritud...see keeras asjad mõnusalt tuksi.
Kommentaar
-
Algselt postitas PaTholoucs Vaata postitustSelline prob nüüd, et kõik taktikad on ilusti paika pandud ja kui algab mäng, siis vaatan tactikaid ja closing down on automaatselt läinud Whole Pitch, kuigi ma enne mängu panin, et own half. Keegi teab milles prob??Ma sama haruldane kui kaine farmer!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar