Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Football Manager 2010

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Müstika, mingi 13nes penaltiseeria järjest mis ma kotti olen saanud, ei ussi ega püssirohuga, proovisin isegi vastupidi et panin kõige sitemad lööjad ennem, ala väravavaht ja kaitsjad, jõudsin 6ni, siis juba üks parematest vendadest põrutas 7me maa ja mere taha palli. Keegi üldse on võitnud?

Kommentaar

Algselt postitas Lahekutt Vaata postitust
      Müstika, mingi 13nes penaltiseeria järjest mis ma kotti olen saanud, ei ussi ega püssirohuga, proovisin isegi vastupidi et panin kõige sitemad lööjad ennem, ala väravavaht ja kaitsjad, jõudsin 6ni, siis juba üks parematest vendadest põrutas 7me maa ja mere taha palli. Keegi üldse on võitnud?
      Loogiline, kui sa paned sitad penalti lööjad lööma ja sa kaotad.Mina olen korduvalt võitnud.

Kommentaar

Ma pole kordagi kaotanud näiteks...
        The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Algselt postitas Jose Vaata postitust
          Loogiline, kui sa paned sitad penalti lööjad lööma ja sa kaotad.Mina olen korduvalt võitnud.

No sa oled ka vahva sell. Mainisingi et see oli kord, kui ma olin ala 10 korda juba sisse saanud, proovisin, loe läbi enne kui midagi hakkad hämama.

Kommentaar

Mul oleks abi vaja:

1) Kas soovitate mingisugust patchi tõmmata ?
            2) Kust tõmmata ?
            3) Mida paremaks muudab ?
            Algselt postitas Maekas
            Ma pole kunagi jalgpallitrennis käinud... A mis sellest, virtuaalselt võin ju ikka äss olla

Kommentaar

No sa oled ka vahva sell. Mainisingi et see oli kord, kui ma olin ala 10 korda juba sisse saanud, proovisin, loe läbi enne kui midagi hakkad hämama.
              Kuule mees võta loogiliselt, kui sa paned veel sitemad mehed lööma, siis ega ei tule sealt midagi välja.

Kommentaar

Algselt postitas Jose Vaata postitust
                Kuule mees võta loogiliselt, kui sa paned veel sitemad mehed lööma, siis ega ei tule sealt midagi välja.
                minu meelest ta just ütles, et sitemad lõid ära ja tegijamad hakkasid tulema ja eksima.
                “We all feel that hunger in football. With Cruyff, it was different. He deepened and changed the hunger so you became conscious of why you are getting better.”

Kommentaar

Algselt postitas philou Vaata postitust
                  minu meelest ta just ütles, et sitemad lõid ära ja tegijamad hakkasid tulema ja eksima.
                  Kui paremad lööjad ei löö ära, miks peaksid sitemad ära lööma?

Kommentaar

Keegi peab ju ära lööma ja nendega läks siiamaani kõige paremini.

Kommentaar

Ma kaotasin FM2009-s pidevalt penaltiseeriaid.

Kommentaar

Keegi seda mängu netis ka mängib? Üritasime sõbraga koos mängu alustada, kuid igakord kui üks meist üritab IP kaudu ühineda, ütles mäng et unable to join.
                        Välismaa foorumitest väga palju abi sellel teemal ei leidnud.
                        Kes on seda online's mänginud, oskab keegi äkki oma kogemusi jagada?!

Kommentaar

Olen kõvasti mänginud, hamachit peate ikka kasutama ja hamachi IP-ga joinima, ma olen alati saanud ja kui hamachiga tuleb ka vahepeal siis tuleb restartida seda. Roheline tuluke hamas nime ees tuleb ka kasuks .

Kommentaar

Olen kõvasti mänginud, hamachit peate ikka kasutama ja hamachi IP-ga joinima, ma olen alati saanud ja kui hamachiga tuleb ka vahepeal siis tuleb restartida seda. Roheline tuluke hamas nime ees tuleb ka kasuks .
                            Tõsi ta on. Avastasin peale oma posti tegemist ka ise sellise asja välismaa foorumitest & asi töötab

Kommentaar

keegi võiks juhendada, kuidas seda eesti liigat siis installida?

Kommentaar

living in the dream vms

Kommentaar

Working...
                                X