Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Football Manager 2010

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Jose Vaata postitust
    On tekkinud probleem, varem sain mängu ilusti tööle, mingeid probleeme pole olnud varem.Kuid mingi kolm-neli päeva tagasi käivitasin fmi, tõi neid reklaame ette jne ja siis viskas mulle errori ette: fm 10 is too dangerous low virtual memory vms ja enam ei saa mängida, 1.5 GB Ram on mul, kõvaketas on 160 gb, kus on mingi 20 gb vaba.Mäng ei ole küll originaalne,kuid ennem läks mul tööle, mis on kõige naljakam.Milles probleem, kas mingi viirus?
    sama mure...
    Vanasti töötas enam mitte ..

Kommentaar

Algselt postitas Jose Vaata postitust
      Näh ei aidanud!
      Kusi ametlikust foorumist abi ja panid sa ikka selle omal suuremaks? Pane paari giga suuruseks. http://community.sigames.com/showthread.php?t=162894

Kommentaar

Algselt postitas Nohik Vaata postitust
        Kusi ametlikust foorumist abi ja panid sa ikka selle omal suuremaks? Pane paari giga suuruseks. http://community.sigames.com/showthread.php?t=162894
        Panin, ei miskit.Ma lihtsalt ei saa aru, et ennem oli korras ja siis lambist.

edit: Sain lõpuks tööle, suured tänud nohikule, kes andis selle lehekülje, xrip vaata kaht viimast positust, sealt saad abi.

Kommentaar

niii mängin leedsega ja loodan tagasi premier league saada.
          esimese hooaja võitsin ilusti ära l1 ja nüüd championshipis on playoffi koht olemas.
          üheks heaks r wingeriks on mul saanud henrik ojamaa. scout soovitas,et decent sign ja 19 aastase kohta on tal täitsa head statsid 18 mängust on ta 10 väravat löönud.
          eks loodame, et suudan siis kaheaastaga premieris olla.

lasin scoutidel uurida ja ütlesid, et pmst ojamaa ei ole palju nõrgem benfica di mariast !

Kommentaar

Algselt postitas indahell Vaata postitust

lasin scoutidel uurida ja ütlesid, et pmst ojamaa ei ole palju nõrgem benfica di mariast !
            Ja nii ongi. Päris elus ka. Ausalt.

Kommentaar

sain ka korda

Kommentaar

Fm 10 on imeline mäng olin euro cupis Floraga aberdeeni vastu 0-2 taga , tegin väikse taktikalise muudatuse ja sain 2-2 viigi kätte

Kommentaar

4hooaeg liidsiga ja premieris on 4 koht käes seekord. loodame meistrite liigasse saada.
                  just võeti meeskond üle ja sain uueks hooajaks 130m mängjate peale raisata..
                  niiet vaatame kas suudab nüüd liidsiga midagi tugevamat korda saata.

Kommentaar

ikka igasuguseid asju juhtub, just vaatasin, et eesti 6:1 malta ja siis mis meeskond ja londak on väravas nii see selleks aga londak on BARCAS :O:O nagu wtf hind on 3,5m lol

Kommentaar

ikka igasuguseid asju juhtub, just vaatasin, et eesti 6:1 malta ja siis mis meeskond ja londak on väravas nii see selleks aga londak on BARCAS :O:O nagu wtf hind on 3,5m lol
                      mul on juve huvitatud ojamaast, kes mängib derby reservis

Kommentaar

mul ojamaa enda meeskonnas ja suht tippklubid tast huvitatud. täitsa head näitajad 22 aastase kohta.

Kommentaar

sattusin kogemata anieri peale ja nägin,et ta on co-owned samporia ja lazioga

Kommentaar

Räägin kah natuke oma senisest mängust. Alustasin Tammekaga ning esimene hooaeg ei õnnestunud eriti. Karikas lõi Concordia mu kohe välja, oli vist teine ring. Liigas sain tugevamatega hästi hakkama, nõrgematele tuli kaotusi. Lõpus jäin 8. kohale ning üleminekumängus sain vastaseks Rakvere, kelle võitsin 2-1 lisaajal. Teine hooaeg on hakanud üle ootuste hästi. Levadia juhib kindlalt,kui mängitud on üle poole hooaja, mina olen teisel kohal. Karikas nii hästi ei läinud, sain sutti Levadia käest, jälle teises ringis. Praegu just lõppes mäng Transiga, suhteliselt huvitava seisuga

Selliste meestega käis mäng

Ning tabel on selline hetkel.

Äkki saab hooaja järgmine hooaeg Euroopas madistada. Juhtkond on pannud eesmärgiks püsima jääda. Eks näha ole, mis see hooaja lõpp toob.
                            Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
                            Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka

Kommentaar

Ise mängin Napoliga ning Londak oli mul 2 seasonit pinginühkija. Nüüd müüsin ta 2 milksiga Interisse nt Samamoodi olen aidanud veel Seria A klubidesse Joonas Tamme ning Nikita Andrejevi. Mõlemad müüsin edasi Torinosse. Söber kellega ma seda online mängu mängin tõi nt Piiroja endale Laziosse ning 1,5 hooaja pärast müüs ta Moskva CSKA'sse. Hetkel on tal veel eestlastest Puri koosseisus, kuid tema vastu veel huvi tuntud ei ole

Kommentaar

Selline probleem, et Inglismaa koondis pakub oma kohta mulle, aga kui vajutan acceptin siis ei juhtu mitte midagi, ja siis jälle paari nädala pärast offerib mulle seda kohta. Väike abi kuluks ära.

Aitäh sulle, Epic.
                                .

Kommentaar

Working...
                                X