Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Football Manager 2010

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas foorumid Vaata postitust
    OLED mingi pakkumise vastu ka võtnud? mis meeskond oled ?
    ma suutsin ennem uut mängu alustada aga ma mängisin floraga ikka viisin mitme kordseks eesti meistriks, karika võitjaks, superkarika omanikuks ja jõudsin meistrite liigas alagrupi turniirile kus tähe tunniks jäi aston villa alistamine
    Ma sama haruldane kui kaine farmer!

Kommentaar

haige! Heraclesile ma ei sobinud, aga Porto pakkus mulle ise lepingut!!!???!!!(Porto on veel 3ndal kohal ka )

Kommentaar

Andke näpunäiteid kuidas ise liigat ja meeskondi teha?igasugune abi on teretulnud
        Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
        Ott Järvela

Kommentaar

niih, Millwallist tulin ära, kuna ei sobinud enam seal manager olla, siis tuli pakkumine Portsmouthilt, mille muidugi vastu võtsin ja seal oli 2 viimast mängu veel teha ja võitsin 4:0 ja 2:1, portsmouth on kahjuks Coca-Cola Championshipis ja jäi tabeli keskele, uuel hooajal üritan Premieri tagasi murda Portsmouthi
          Proovin osta paar mängijat veel sisse

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
            Andke näpunäiteid kuidas ise liigat ja meeskondi teha?igasugune abi on teretulnud
            sai sellise info,et kui mul puudub neti ühendus siis ei saagi ise liigasi ja meeskondi teha.loodan,et õhtu keegi oskab targemat öelda ja abistavaid näpunäiteid anda
            Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
            Ott Järvela

Kommentaar

sai sellise info,et kui mul puudub neti ühendus siis ei saagi ise liigasi ja meeskondi teha.loodan,et õhtu keegi oskab targemat öelda ja abistavaid näpunäiteid anda

See on paras BS, võta lihtsalt FM editor lahti ja hakka otsast tegema.

Kommentaar

Algselt postitas lostprophet Vaata postitust
                See on paras BS, võta lihtsalt FM editor lahti ja hakka otsast tegema.
                ehk annad väheke nõu.kas pean mõne liiga peale tegema.tahaks teha eesti liigat kus oleks ikka 20 meeskonda,kuidas ma neid eesti klubisi teha saan ja ümber tõsta?
                Ott Järvela

Kommentaar

ehk annad väheke nõu.kas pean mõne liiga peale tegema.tahaks teha eesti liigat kus oleks ikka 20 meeskonda,kuidas ma neid eesti klubisi teha saan ja ümber tõsta?
                  paned Meistri-ja Esiliiga kokku ?

Kommentaar

Algselt postitas foorumid Vaata postitust
                    paned Meistri-ja Esiliiga kokku ?
                    Jah ja siis teeks veel esiliiga juurde ja miks mitte veel rohkem liigasi ja ise paneks mängu selliseid klubisi keda enam ei eksisteeri.aga ande näpunäiteid kuidas seda teha
                    Ott Järvela

Kommentaar

Mis rollis mängitada Rooneyt , üldse nagu ei skoori ja ei suuda hakkama saada ... ?
                      Algselt postitas Maekas
                      Ma pole kunagi jalgpallitrennis käinud... A mis sellest, virtuaalselt võin ju ikka äss olla

Kommentaar

Algselt postitas Põnn Vaata postitust
                        Mis rollis mängitada Rooneyt , üldse nagu ei skoori ja ei suuda hakkama saada ... ?
                        kõige õigem on ta maha müüa.
                        Ott Järvela

Kommentaar

ikka ründajana, target mani käskudega ja kasutada kahe ründajaga tatikat vana head 4-4-2

Kommentaar

Deep-lying forward ja tüüp mürab nagu homset ei olekski.

Kommentaar

Avastasin ,et väljas on uus patch 10.3.
                              Ott Järvela

Kommentaar

Avastasin ,et väljas on uus patch 10.3.
                                tuli jh siis selline kiri, täna
                                et jaanuari üleminekud ja mõned vea parandused siis sees

Kommentaar

Working...
                                X