Program Files-->Sports Interactive-->FM 2011-->data-->updates-->(vali sealt uuendus, mis Sul on, näiteks uusima patchi puhul update -1130)-->db-->(1130)-->lnc-all ja kustuta kõik sealsed failid.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Football Manager 2011
Collapse
X
-
sain topelt raha jah, ei viicinud edasi minna nii kaua kuni mängud tulid. 2sel hooajal nt ei olnud ültse CL , niiet otsustasin et editoriga pean tegema kuigi jah läksid paar noort keda olin leidnud kaduma ,
ei aidanud isegi holidayl olemine.Parem võita kolmas koht kui kaotada finaalis esimene
Kommentaar
-
Kasutasin sinu tehtud liigat.Algselt postitas Mikusiku Vaata postitustHuvi pärast küsin, et kas kasutatud mingit originaalliigat või oled tõmmanud midagi? Ise olen loobunud nendest isetehtud liigadest, ka enda meisterdatud Eesti liigast, nii kauaks, kuni SI parandab seal vead ära. Isegi uus patch pole sealseid vigu korda teinud.Parem võita kolmas koht kui kaotada finaalis esimene
Kommentaar
-
Alustasin Rotherhamiga League 2-st. Esimene hooaeg võitsin League 2 väga kindlalt hooaja viimsed kuud võis niisama palli veertada. Estlastest olin endale toonud Kirpu ja Dimitrjevi, mõlemad said põhimeeskonnas mängida ja Dimitrjev oli üks parimaid mehi üldse.
Järgmine hooaeg League 1-s lootsin saada sinna tabeli keskele kuhugile, aga hooaja algus oli väga raske püsisin seal relegatsiooni joone kohal koguaeg, aga pärast paari kuud leidsid mehed endas müstilise vormi ja võtsid 11 võitu järjest ja nii olin ma juba play off kohtade nimel võitlemas. Playoffi ka sain. Esimese playoff kohtumise kaotasin 2:0, kuid teine mäng oli minu FM karjääri kõige põnevam mäng võitsin 7:4 ja vajalik võidu värav tuli lisaaja viimasel minutil penaltist.
Nüüd siis Championship ja seal vist peab siiski esimene hooaeg püsimajäämise nimel võitlema.
Kommentaar
-
Kas seal võõrsil väravaid ei vaadata siis ?Algselt postitas MR.Mihkel Vaata postitustPlayoffi ka sain. Esimese playoff kohtumise kaotasin 2:0, kuid teine mäng oli minu FM karjääri kõige põnevam mäng võitsin 7:4 ja vajalik võidu värav tuli lisaaja viimasel minutil penaltist.
Nüüd siis Championship ja seal vist peab siiski esimene hooaeg püsimajäämise nimel võitlema.Algselt postitas MaekasMa pole kunagi jalgpallitrennis käinud... A mis sellest, virtuaalselt võin ju ikka äss olla
Kommentaar
-
See ongi see 8 osaga, millest ennem rääkisin, et complete tõmmata peab premium acc olema,Algselt postitas kardo Vaata postitusthttp://fmdownloads.com/
seal võta kohe 3.5 complete pack
mida googlest ma ei leidnud. Muidu mingisuguse leidsin küll, päris complete pack pole kuid liigade kaupa saab tõmmata.
Kommentaar
-
otsi otsi otsi veelAlgselt postitas jürks Vaata postitustSee ongi see 8 osaga, millest ennem rääkisin, et complete tõmmata peab premium acc olema,
mida googlest ma ei leidnud. Muidu mingisuguse leidsin küll, päris complete pack pole kuid liigade kaupa saab tõmmata.Ma sama haruldane kui kaine farmer!
Kommentaar
-
Inglismaal osadel võistlussarjadel, hakkab võõrsil värav kehtima lisaaja lõpust vist. Kindel päris pole muidugi.Algselt postitas Põnn Vaata postitustKas seal võõrsil väravaid ei vaadata siis ?“We all feel that hunger in football. With Cruyff, it was different. He deepened and changed the hunger so you became conscious of why you are getting better.”
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar