Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Expekt ja Centre annavad 1.80 Pittsburgh eest draw optionis, moneyline`is 1.52.
10Betis Pittsburghi -1.5@2.44. No mõtlen veel, eks midagi peaks ikka ju mängu panema Pingviinidele, hakkan öösel raadiost kuulama kindlasti.
Miks neil meeskondadel nii koledad hüüdnimed on? Pärast Canadiensi kodulehe avastamist loen sealt muudkui, et Habs ja Habs. Kõlab jubedalt. Ja kuigi elasin Montrealile kaasa juba 86. aasta Stanley karika võitmise aegu, pole ma eales teadnud, et keegi neid Habsideks kutsub.
Täna õhtul 7.30 (idaranniku aja järgi) kohtuvad Mellon Arenal käesolevat hooaega mitte just eriti hästi alustanud Pittsburghi ja Washingtoni tiimid.
Mängu teeb eriliseks kahe \"kuumima\" uustulnuka mõõduvõtt - Crosby versus Ovechkin. Kes lööb keda, ütle seda?!
Minu raha on Pingviinidele pandud.
Oleks üks-ühe vastu, siis ma paneks rahad venelase peale. Aga kuna abiväed on Crosbyl palju tõsisemad, siis on kõva lahingut oodata ja Capitalsi võidu võtmeks on Ovechkini hea mäng ja väravavahi hiilgeesitus. Loodetavasti on Ollie värava suul.
Täna õhtul 7.30 (idaranniku aja järgi) kohtuvad Mellon Arenal käesolevat hooaega mitte just eriti hästi alustanud Pittsburghi ja Washingtoni tiimid.
Mängu teeb eriliseks kahe \"kuumima\" uustulnuka mõõduvõtt - Crosby versus Ovechkin. Kes lööb keda, ütle seda?!
Minu raha on Pingviinidele pandud.
Süda olevat lihtsalt seisma jäänud, aga keegi suutis käepäraste vahenditega siiski niipalju teha, et teel haiglasee mees jugba hingas ja seisund on momendil stabiilne. 2002 aastal jättis Fisher mõned mängud vahele, kuna tal diagnoositi kerge südame abnormaalia.
Leave a comment: