Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Tennis

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas rainis007 Vaata postitust
    Pole ju õige pealkiri.
    Seda on asjaosalised öelnud, et raha küsida oleks fine.
    Ta küsis utoopilise summa (100 000€) raha selle eest. Whole different case.

Minu silmis küll vähemalt aktsiad langesid korralikult. Mulle tundub veider see jutt, et "tegelikult nii raskelt haige, et üldse jeeli-jeeli püsib elus" samas oleks kõvasti plekki pritsitud siis oleks olnud kohal nagu viis kopikat?!?!
    - kui su karjäär on lõpukorral
    - kui sa valid mänge vastavalt eduvõimalusele ja rahavõimalusele
    - kui sul on karjääri jooksul olnud kümneid vigastusi, sh. kroonilisi hädasid.

Siis suhtsuva turniiri jaoks küsidki raha. Ja ärge tulge rääkima "koondise esindamine on auasi"-mantraga. Keegi üleüldse mäletab, kellega eelmisel aastal Eesti mängis? Kes seal mängisid? Millal oli parim turniir? Mitu korda on Kanepi seal käinud?

Leave a comment:

• rainis007
    replied
    Pole ju õige pealkiri.
    Seda on asjaosalised öelnud, et raha küsida oleks fine.
    Ta küsis utoopilise summa (100 000€) raha selle eest. Whole different case.

Minu silmis küll vähemalt aktsiad langesid korralikult. Mulle tundub veider see jutt, et "tegelikult nii raskelt haige, et üldse jeeli-jeeli püsib elus" samas oleks kõvasti plekki pritsitud siis oleks olnud kohal nagu viis kopikat?!?!

Leave a comment:

• Iceman
    replied
    Korralik skandaal

Leave a comment:

• Navas
    replied
    20. Suure slämmi turniiri võit Federile. Legend!

Leave a comment:

• keenjus250
    replied
    See, kuidas Cilic Nadali vastu mängis näitas vast ära, et lebot kolme setti Rogerile siit ei tohiks tulla. Cilicil slämmifinaali viienda seti kogemust pole ja eks see lõpp oli eeldatav. Kui Cilicil serv jookseb, siis on kõigil raske.

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Finaali vääriline finaal! Hea meel, et Wozniacki sai lõpuks oma suure tiitli kätte. Küll Halepi aeg ka tuleb.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Mul oli kunagine ülemus, kes siin foorumis kasutas nime dieter, õudne tenniseekspert. Kunagi aastal 2009 või 2010, tuli vaidluseks teema Federer vs. Nadal (või Djoko). Ühesõnaga kuna mulle meeldis Federer rohkem, siis ta tegi mulle kindlalt selgeks, et Federer ei võida enam suuri slämme, sest noored tulevad sellise hooga peale. Ses suhtes on viimased aastad alati sellised tulemused südame soojaks teinud.

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Nagu oligi karta, olid meeste poolikud paras pettumus. Noortel debüteerijatel tavaliselt seal hästi ei lähe ja nii ka seekord. Chung jättis hoopistükkis pooleli, Edmund püüdis, aga vist oli ka poolvigane - ei liikunud igal juhul korralikult.
    Federer vs Cilic - mnjah, eks ole tõenäoline, et tuleb Wimbledoni finaali ühepoolne kordus.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Olen nõus, Halepi ja Kerberi poolfinaal oli väga nauditav.

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Arvestades kui kaua on Halep ja eriti Wozniacki üritanud, tundub lausa müstiline, et kummalgi pole veel ainsatki suure slämmi võitu. Aga nii see on. Laupäeval saab üks neist siis esimese. Halepi mäng Kerberiga oli küll vaimustav tagumine, rumeenlanna kaotus finaalis oleks mulle üllatus.

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Klassika. Federer mängib olulisi punkte kaljukindlalt, Berdych kangestub ja vaatab, kuidas pallid mööda punktiks lendavad. Seepärast on üks Kuningas, teine ei võida ilmselt kunagi midagi suurt.

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Edmund vs Cilic poolfinaal. Mulle meeldib. Elise Mertens on ka väga nunnu.

Leave a comment:

• Mõmmik
    replied
    Chung võttis Jokkeri kuivalt 3-0 ära... okei Novak taastub küünarnukivigastusest, aga ikka väga kõva sõna. Eelmises ringis kukkus ka Sascha Zverev, kindlasti üks mängijaid, keda edaspidi jälgida. 21 aastane alles, järgmises ringis Tennys Sandgren, kes võitis Thiemi 3-2, peaks olema samuti võidetav vastane.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Eks see üksik võrgutrips jah, aga siinkohal tuleb meelde ühe endise Eesti Fed Cup koondise treeneri lausutud sõnad: "õnn on see, kui vastane lööb raamiga võrgutripsust joone peale, kõik muu on skill" .

Tulles aga tagasi Anetti juurde, siis... tema tugevad ja nõrgad pooled on läbi aja püsinud üsnagi samad ning ega siin midagi ootamatut ei ole. Kui vaeva näha ja tööd teha mentaalse poolega ning veidi ka füüsisega (võrdle kasvõi Carla pakkudega), siis võib tulla püsiv top 10 mängija, kui ei õnnestu, siis püsivalt raske, kuid piirimaile ikka. Ja absoluutselt igast vaatepunktist on ka siis tegemist igati õnnestunud karjääriga. Õnneks tundub siinkohal, et Schaap on siiski tegemas head tööd ning nõrkade poolte osas on progressi näha.

Kui spordipsühholoogiliselt vaadata, siis hetkel tekivad probleemid olukordades, kus võit on vaja ära vormistada. Olukorrad, kus selg on vastu seina, probleeme reeglina ei tekita. Ja võidu vormistamine GS 1. ringis on mentaalselt oluliselt lihtsam kui 4. ringis, kus kogemusi vähem ning ka kaalul rohkem.

Leave a comment:

• lorenzo
    replied
    see kui pall läheb võrku ja saab 2 põrget seal ning kukub ikka vastase väljakupoolele on ikka õnnemoment. arusaadav, et õnne taha ei saa pugeda, kuid fakt on see et tähtsatel momentidel oli õnn pigem hispaanlanna poolel

Leave a comment:

Working...
X