Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Tennis

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Linnupoja
    replied
    Algselt postitas vincent Vaata postitust
    vabandust, et ma ei viitsi viisakamaid sõnu otsida, aga on sul mõistusega korras kõik?

"oligi arvata" - takkajärgi oleme kõik targad. eriti parastama.
    "meedia haip" - ka välismeedias valisid päris paljud eksperdid enne turniiri ta võimalike üllatajate hulka.
    "ühe võidu pealt" - vaata palun viimase kuu aja tulemusi ja võidetute nimesid.
    "treener hulgub ringi" - on välja öeldud, et perekondlikud põhjused, Schaapi näol on tegemist täieliku profiga, vaevalt et see otsus kergelt tuli.

ainus arusaadav (kerge) küsimärk on füsio lahkumine poole turniiri pealt, aga eeldaks siiski, et ka sellega oli arvestatud ja varuvariant olemas. treeningkavad on ju nkn käes ja massaa˛i jms saad slämmiturniiril vabalt koha pealt.

kokkuvõttes - ära plähmerda.
    intekas postimehest.

«Mul oli täna väga halb päev ja mängisin kehvasti. Kui tulin väljakule, tundsin ärevust ja mul oli ebamugav,» sõnas Kontaveit Eesti ajakirjanikele.

Kas treeneri lahkumine võis olla põhjus?

See ei seganud mind, ei see ei seganud mind. Ma eile mängisin samamoodi, see ei seganud mind. Ma ei oska rohkem midagi kommenteerida, miks täna halb päev oli. Neid halbu päevi tuleb ette.

Aga nii tähtsa turniiri neljanda ringi mänguks valmistumisel, kas tundsid puudust ka, et ei saanud temaga asju arutada?

Ei. See ei seganud mind. Ma rohkem ei oska selle teema kohta täna midagi öelda. Te teate, miks teda polnud.

Aga ikkagi sellist asja pole, et koostöö läbi oleks?

Ma rohkem sellel teemal ei räägi praegu.

Leave a comment:

• vincent
    replied
    Algselt postitas ericbana Vaata postitust
    Arvata võis. Meedia haip ka muidugi võimas. Ühe võidu pealt peetakse juba soosikuks. Karju appi. Ega enne hüpet edasi ei tule, kui taustajõududega asjad veidi paremaks saav. Prantsuse lahtiste ajal hulgub treener ei tea kus ringi, järgmiseks ringiks oleks füsio ka nahhui tõmmand. Top 25 tennisistil maaimmas. Päriselt?!?
    vabandust, et ma ei viitsi viisakamaid sõnu otsida, aga on sul mõistusega korras kõik?

"oligi arvata" - takkajärgi oleme kõik targad. eriti parastama.
    "meedia haip" - ka välismeedias valisid päris paljud eksperdid enne turniiri ta võimalike üllatajate hulka.
    "ühe võidu pealt" - vaata palun viimase kuu aja tulemusi ja võidetute nimesid.
    "treener hulgub ringi" - on välja öeldud, et perekondlikud põhjused, Schaapi näol on tegemist täieliku profiga, vaevalt et see otsus kergelt tuli.

ainus arusaadav (kerge) küsimärk on füsio lahkumine poole turniiri pealt, aga eeldaks siiski, et ka sellega oli arvestatud ja varuvariant olemas. treeningkavad on ju nkn käes ja massaa˛i jms saad slämmiturniiril vabalt koha pealt.

kokkuvõttes - ära plähmerda.

Leave a comment:

• Mõmmik
    replied
    11 geimi järjest kaotada sellisel tasemel, müstika.

Leave a comment:

• ericbana
    replied
    Arvata võis. Meedia haip ka muidugi võimas. Ühe võidu pealt peetakse juba soosikuks. Karju appi. Ega enne hüpet edasi ei tule, kui taustajõududega asjad veidi paremaks saav. Prantsuse lahtiste ajal hulgub treener ei tea kus ringi, järgmiseks ringiks oleks füsio ka nahhui tõmmand. Top 25 tennisistil maaimmas. Päriselt?!?

Leave a comment:

• Indrekolen
    replied
    See eskaleerus küll kiiresti...

Leave a comment:

• lenc
    replied
    Algselt postitas Peeter I Vaata postitust
    Täielik mental breakdown täna siis.
    Kust sa tead, et mental? Selgelt näha, et füüsiliselt on midagi lahti ju.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Kas vennad Siskad on saanud Kontaveidi numbri?

Leave a comment:

• LaRaBla
    replied
    Algselt postitas Peeter I Vaata postitust
    Peab mingi haigus või vigastus olema, mitme punktiga pole lihtsalt suutnud paari sammu pallini teha.

Leave a comment:

• Peeter I
    replied

Leave a comment:

• LaRaBla
    replied
    Algselt postitas Sambaz Vaata postitust
    Mbappe tuli ka meie tsikki nillima?
    Mike Tyson ka.

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    Mbappe tuli ka meie tsikki nillima?

Leave a comment:

• GoldenEagle
    replied
    Treeneri erakorraline lahkumine on üks asi, püsiva füsio puudumine kogu turna ajaks aga ehk suuremgi murekoht.

Leave a comment:

• LaRaBla
    replied
    Zverev vist eesmärgiks võtnud sellel turniiril kõige rohkem sete mängida.

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    Kas ta teda polnud juba eile siis ka? Aga üleüldiselt kui meie preili täna ka paneb jänki hambasse, siis on tegemist eriti vaimselt tugeva preiliga.

Leave a comment:

• GoldenEagle
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    Anett on tubli.
    Eriti kui arvestada, et tema taustatiimis pole asjad päris nii, nagu olla võiksid.

Leave a comment:

Working...
X