Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

--SUPERBOWL--

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Kaarel
    replied
    Eeldasin San Diegole kerget ca +14 võitu ega hakanud oma kallist uneaega raiskama. Aga ennäe. Peaegu oleks mõlemas konverentsis #1 ja #2 asetuse finaal ära tulnud. Ei mäletagi, millal see viimati nii lähedal oli.

Leave a comment:

• dimaggio
    replied
    Mehhiko Super Bowlile!!!

Leave a comment:

• Freeze
    replied
    RIP Gaines Adams

Chicago Bears defensive end Gaines Adams died Sunday morning in South Carolina after going into cardiac arrest because of an enlarged heart, Greenwood County coroner Jim Coursey said.

Coursey told NFL Network that Adams, 26, was experiencing “health issues” Sunday, so his girlfriend called for an ambulance. Adams arrived at Self Regional Hospital in Greenwood just after 8 a.m. ET and was pronounced dead in the emergency room at 8:21 a.m.

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Pärast seda kui Minneapolise suurt poega Prince'i ennast kehvema rahva pinkidel nägin... Tuleb tunnistada, et olen lillade poiste poolt sel aastal.

Leave a comment:

• riven1
    replied
    oeh, lihtsalt jube.
    kui reed-i int juba fumble-ks pöördub siis on midagi väga mäda.

Leave a comment:

• vello99
    replied
    Igav. Paneme siis mingid mõtted/ennustused kirja:

NO - Arizona -----> NO

Pagan ei tea. Tegelt olen Arizona poolt, aga ei usu, et nad on suutelised kaks nädalat järjest sellisel tasemel mängima nagu vaja, et NO üle saada. Eriti arvestades, et Cardinalsi selle aasta rütm on jumalad, pask, jumalad, pask, jumalad - tüüpi. Homme siis pigem pask.

P.S. Mängu over/under on 56, mis tundub overi poole pealt hirmsalt kutsuv. Mis omakorda lõhnab 13-10 järgi.

Indianapolis - Baltimore ----------> Indy

Eks nad edasi saavad kuidagi läbi häda. Mingi suhteliselt mõtetu toksimine tuleb, 17-10 vms.

Vikings - Dallas -----> Dallas

Favre'i viimane mäng, loodetavasti Ware ja Spencer ei lõhu vanurit liigselt, see mis Dallase defensive line viimases 3-4 mängus teinud on ei ole naljaasi. Romo ei ole suuteline mängu ära sittuma.

P.S "When talking about his players taking time off last weekend, Brad Childress was asked if any of them had gone to Mexico with Jessica Simpson during the break.
    "Not to my knowledge," Childress deadpanned, after a beat."

SD - Jets ----------> SD

Rivers on munn. See on peamine. Korralik munn. Aga kuna SD võidab see aasta SB, siis tuleb siit ca. 20 punnine loputamine. Jetsi ainuke lootus on, et Revis võtab ainuisikuliselt kinni nii Jacksoni, Gatesi kui Floydi, pm-lt on ta selleks võimeline, kuigi tsipa läheb raskeks.

Leave a comment:

• dimaggio
    replied
    Algselt postitas vello99 Vaata postitust
    Ja tore, et see "mis on lubatud Jupiterile, ei ole lubatud härjale"-suhtumine töötab ka nflis. Need mõlemad fitzgeraldi TD-d olid äärmiselt kahtlased, kus ta õnnetu vastase lihtsalt enne pikali jooksis (mu fäntasi tiim muidugi ei nurisenud, aga ikkagi...).
    Pimekanadest kohtunikel jäi viimase draivi ajal märkamata ka helmet to helmet ning Rodgersi fumble'i ajal sikutati teda ka parajalt kiivrivõrest.
    Ühesõnaga sitale see hooaeg

Leave a comment:

• vello99
    replied
    See mis need WRid tegid (+ Finley) oli ikka päris valus (eriti niied Jenkinsi kaks asja 1 TD ja teine mingi äärepeal zonglöörimine). Penskar ja favreduubel teadagi, aga ma kujutan et mingi tavapüüdjatega meeskonnade puhul oleks see pull mingi 28-25 lõppenud.

Ja tore, et see "mis on lubatud Jupiterile, ei ole lubatud härjale"-suhtumine töötab ka nflis. Need mõlemad fitzgeraldi TD-d olid äärmiselt kahtlased, kus ta õnnetu vastase lihtsalt enne pikali jooksis (mu fäntasi tiim muidugi ei nurisenud, aga ikkagi...).

Leave a comment:

• Martin
    replied
    Kellele siis Arizona ei meeldiks, eelmisel aastal oli neid ka päris lõbus vaadata.

Leave a comment:

• riven1
    replied
    krt ma läksin magama kui seis oli 31-10 .

Leave a comment:

• vello99
    replied
    Tra. Oli seda siis vaja nii keeruliseks ajada. Huvitav kas kogu osariigis on niipalju viina, et Arizona kicker ennast saaks nüüd rõõmust täis juua...

Leave a comment:

• dimaggio
    replied
    Marsha, mis tunne on, kui OL lekib ning blitz persest hammustab?!

Ahjaa...A-Rod Super Bowli võitjaks!!

Leave a comment:

• riven1
    replied
    Algselt postitas Richieboy Vaata postitust
    Palju Õnne riven ! Pats ja Brady olid ikka väga masendavad ning nüüd kui Packers võidab on väga bueno .
    väga hull mäng. 5 mindiga seis suht 21-0 . kergelt hüsteeriline naer koguaeg sees irw . a no süda kloppis lõpuni välja, sest tom brady ja patriots ikkagi

Leave a comment:

• Freeze
    replied
    Palju Õnne riven ! Pats ja Brady olid ikka väga masendavad ning nüüd kui Packers võidab on väga bueno .

Leave a comment:

• riven1
    replied
    ma olen lihtsalt sõnatu.. .

holy cow ! juba esimene play oli uskumatu, wow wow wow .

Leave a comment:

Working...
X