Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Korvpall

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Drogba
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    Siim-Sander Vene mõtted enne uut hooaega.

Täitsa mõnus kuulamine. Kas võtab talvel alustatud "Pihtas Põhjas" podcasti rolli üle?! Tore oleks!

Leave a comment:

• LaRaBla
    replied
    Algselt postitas cbulls13 Vaata postitust
    Ei ole.
    No Betsafe hindab USA võidu tõenäosuseks praegu nt. ca 75%. Seda on päris palju vähem kui tavaliselt.

Leave a comment:

• cbulls13
    replied
    Algselt postitas LaRaBla Vaata postitust
    Tundub, et just tänavu võiks olla see aasta kui tiitlil on lootust Euroopasse jääda.
    Ei ole.

Leave a comment:

• LaRaBla
    replied
    Lowry ei sõida ka MM-ile. Tundub, et just tänavu võiks olla see aasta kui tiitlil on lootust Euroopasse jääda.

Leave a comment:

• cbulls13
    replied
    Keegi oskab õelda, mitu mängu mängis Martin Müürsepp eesti koondise eest?

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Siim-Sander Vene mõtted enne uut hooaega.

Leave a comment:

• uukaa
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Carmelo!
    Siis parem juba Linsanity

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas uukaa Vaata postitust
    Siis võibolla tasubki võtta eesmärgiks Est-lat liiga võit, sest ka VEF ja Ventspils on selgelt nõrgemad kui möödunud aastal. Nõus , et koosseis hetkel on nõrgem, aga kuna on rohkem eestlasi, siis võibolla ongi huvitavam. Ja eks Wroten ning Moultrie lisandusid ka eelmisel aastal alles poole pealt, niiet kõik võib veel muutuda.
    Carmelo!

Leave a comment:

• uukaa
    replied
    Algselt postitas Nurmekas Vaata postitust
    Ma väga loodan, et ma eksin, aga selle hooaja Kalevi komplekteeritus on eelmisega võrreldes kõvasti nõrgem.
    VTB tasemel tsenter ja mängujuht on puudu. Või noh, ma ei tea täpselt, mis Skele ülesanne hakkab olema.
    Jõesaar defence-breakerina ka pigem kahtlane.
    Siis võibolla tasubki võtta eesmärgiks Est-lat liiga võit, sest ka VEF ja Ventspils on selgelt nõrgemad kui möödunud aastal. Nõus , et koosseis hetkel on nõrgem, aga kuna on rohkem eestlasi, siis võibolla ongi huvitavam. Ja eks Wroten ning Moultrie lisandusid ka eelmisel aastal alles poole pealt, niiet kõik võib veel muutuda.

Leave a comment:

• Nurmekas
    replied
    Ma väga loodan, et ma eksin, aga selle hooaja Kalevi komplekteeritus on eelmisega võrreldes kõvasti nõrgem.
    VTB tasemel tsenter ja mängujuht on puudu. Või noh, ma ei tea täpselt, mis Skele ülesanne hakkab olema.
    Jõesaar defence-breakerina ka pigem kahtlane.

Leave a comment:

• Drogba
    replied
    Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitust
    Žalgirise sõpruskohtumise piletid on müügis. Normaalsed koha on 30 eurot. Nagu wtf.

VIP on 70€ ja see peaaegu välja müüdud juba.
    Müürseppa viimase lahingu odavaim pilet hetkel 45 euri. Midagi pole öelda, korvpall - meie mäng!

Leave a comment:

• futbolidipaul
    replied
    Žalgirise sõpruskohtumise piletid on müügis. Normaalsed koha on 30 eurot. Nagu wtf.

VIP on 70€ ja see peaaegu välja müüdud juba.

Leave a comment:

• cabron
    replied
    Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
    Raha loomulikult.
    Varrak suts odavam vist jah, edu Cramole

Leave a comment:

• -RoMaRiO-
    replied
    Algselt postitas cabron Vaata postitust
    mis Donaldase lahkumise põhjuseks siis? ei leidnud FB Korvpalligrupist ka vastust.
    Raha loomulikult.

Leave a comment:

• cabron
    replied
    mis Donaldase lahkumise põhjuseks siis? ei leidnud FB Korvpalligrupist ka vastust.

Leave a comment:

Working...
X