Algselt postitas Rocheteau
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Korvpall
Collapse
X
-
USa põhimure näib olevat ikka korvialune. Tsentrisse on võtta (hetkeseisuga) Brook, Myles ja üks Plumleedest. Üsna nutune seltskond. Ja ega see PF seis parem pole (Tucker, Barnes, Kuzma). Et kui kuskilt ameerikslasi annaks näpistada, siis just korvi alt ja Hispaania-Prantsusmaa-Serbia võiksid selleks võimelised olla küll.
-
Kreeka võiks ka poolfinaali jõuda, sest kui mitte nüüd siis millal veel?
Leave a comment:
-
Angoola siis?Algselt postitas cbulls13 Vaata postitustEi ole.
Tegelikult sellist USA koondist annab näpistada küll mu arvates. Samas ma ei tea, mis seisus teised meeskonnad on. Serbial vist palju tuusasi olemas seekord. Nad peaksid konkurentsi suutma pakkuda küll ma usun. Kui USA vastu saaks mängutempo alla suruda oleks ju võimalik asi põnevaks teha küll. Kui aga jooksmiseks läheb siis pole kedagi, kes suudaks nendega sammu pidada.
Leave a comment:
-
Kruus (ja tihtipeale ka Vara) hakkavad seda podcasti juhtima tõepoolest.Algselt postitas Kasepats-Pidur Vaata postitustAga Kruus on püsivalt saatejuht või hakkab keegi teine ka tegema?
Leave a comment:
-
Aga Kruus on püsivalt saatejuht või hakkab keegi teine ka tegema?Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustSee podcast tuleb universaalsem ja mitte ainult korvpallist.
Leave a comment:
-
See podcast tuleb universaalsem ja mitte ainult korvpallist.Algselt postitas Drogba Vaata postitustTäitsa mõnus kuulamine. Kas võtab talvel alustatud "Pihtas Põhjas" podcasti rolli üle?! Tore oleks!
Leave a comment:
-
Täitsa mõnus kuulamine. Kas võtab talvel alustatud "Pihtas Põhjas" podcasti rolli üle?! Tore oleks!Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
Leave a comment:
-
No Betsafe hindab USA võidu tõenäosuseks praegu nt. ca 75%. Seda on päris palju vähem kui tavaliselt.Algselt postitas cbulls13 Vaata postitustEi ole.
Leave a comment:
-
Ei ole.Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustTundub, et just tänavu võiks olla see aasta kui tiitlil on lootust Euroopasse jääda.
Leave a comment:
-
Lowry ei sõida ka MM-ile. Tundub, et just tänavu võiks olla see aasta kui tiitlil on lootust Euroopasse jääda.
Leave a comment:
-
Keegi oskab õelda, mitu mängu mängis Martin Müürsepp eesti koondise eest?
Leave a comment:
-
-
Carmelo!Algselt postitas uukaa Vaata postitustSiis võibolla tasubki võtta eesmärgiks Est-lat liiga võit, sest ka VEF ja Ventspils on selgelt nõrgemad kui möödunud aastal. Nõus , et koosseis hetkel on nõrgem, aga kuna on rohkem eestlasi, siis võibolla ongi huvitavam. Ja eks Wroten ning Moultrie lisandusid ka eelmisel aastal alles poole pealt, niiet kõik võib veel muutuda.
Leave a comment:
-
Siis võibolla tasubki võtta eesmärgiks Est-lat liiga võit, sest ka VEF ja Ventspils on selgelt nõrgemad kui möödunud aastal. Nõus , et koosseis hetkel on nõrgem, aga kuna on rohkem eestlasi, siis võibolla ongi huvitavam. Ja eks Wroten ning Moultrie lisandusid ka eelmisel aastal alles poole pealt, niiet kõik võib veel muutuda.Algselt postitas Nurmekas Vaata postitustMa väga loodan, et ma eksin, aga selle hooaja Kalevi komplekteeritus on eelmisega võrreldes kõvasti nõrgem.
VTB tasemel tsenter ja mängujuht on puudu. Või noh, ma ei tea täpselt, mis Skele ülesanne hakkab olema.
Jõesaar defence-breakerina ka pigem kahtlane.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: