Algselt postitas telekavaataja
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Korvpall
Collapse
X
-
-
Algselt postitas cbulls13 Vaata postitustEi ole.
Leave a comment:
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustTundub, et just tänavu võiks olla see aasta kui tiitlil on lootust Euroopasse jääda.
Leave a comment:
-
Lowry ei sõida ka MM-ile. Tundub, et just tänavu võiks olla see aasta kui tiitlil on lootust Euroopasse jääda.
Leave a comment:
-
Keegi oskab õelda, mitu mängu mängis Martin Müürsepp eesti koondise eest?
Leave a comment:
-
-
Algselt postitas uukaa Vaata postitustSiis võibolla tasubki võtta eesmärgiks Est-lat liiga võit, sest ka VEF ja Ventspils on selgelt nõrgemad kui möödunud aastal. Nõus , et koosseis hetkel on nõrgem, aga kuna on rohkem eestlasi, siis võibolla ongi huvitavam. Ja eks Wroten ning Moultrie lisandusid ka eelmisel aastal alles poole pealt, niiet kõik võib veel muutuda.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Nurmekas Vaata postitustMa väga loodan, et ma eksin, aga selle hooaja Kalevi komplekteeritus on eelmisega võrreldes kõvasti nõrgem.
VTB tasemel tsenter ja mängujuht on puudu. Või noh, ma ei tea täpselt, mis Skele ülesanne hakkab olema.
Jõesaar defence-breakerina ka pigem kahtlane.
Leave a comment:
-
Ma väga loodan, et ma eksin, aga selle hooaja Kalevi komplekteeritus on eelmisega võrreldes kõvasti nõrgem.
VTB tasemel tsenter ja mängujuht on puudu. Või noh, ma ei tea täpselt, mis Skele ülesanne hakkab olema.
Jõesaar defence-breakerina ka pigem kahtlane.
Leave a comment:
-
Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitustŽalgirise sõpruskohtumise piletid on müügis. Normaalsed koha on 30 eurot. Nagu wtf.
VIP on 70€ ja see peaaegu välja müüdud juba.
Leave a comment:
-
Žalgirise sõpruskohtumise piletid on müügis. Normaalsed koha on 30 eurot. Nagu wtf.
VIP on 70€ ja see peaaegu välja müüdud juba.
Leave a comment:
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustRaha loomulikult.
Leave a comment:
-
Algselt postitas cabron Vaata postitustmis Donaldase lahkumise põhjuseks siis? ei leidnud FB Korvpalligrupist ka vastust.
Leave a comment:
-
mis Donaldase lahkumise põhjuseks siis? ei leidnud FB Korvpalligrupist ka vastust.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: