Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Korvpall

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• eika
    replied
    Algselt postitas Rocheteau Vaata postitust
    Angoola siis?

Tegelikult sellist USA koondist annab näpistada küll mu arvates. Samas ma ei tea, mis seisus teised meeskonnad on. Serbial vist palju tuusasi olemas seekord. Nad peaksid konkurentsi suutma pakkuda küll ma usun. Kui USA vastu saaks mängutempo alla suruda oleks ju võimalik asi põnevaks teha küll. Kui aga jooksmiseks läheb siis pole kedagi, kes suudaks nendega sammu pidada.
    USa põhimure näib olevat ikka korvialune. Tsentrisse on võtta (hetkeseisuga) Brook, Myles ja üks Plumleedest. Üsna nutune seltskond. Ja ega see PF seis parem pole (Tucker, Barnes, Kuzma). Et kui kuskilt ameerikslasi annaks näpistada, siis just korvi alt ja Hispaania-Prantsusmaa-Serbia võiksid selleks võimelised olla küll.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Kreeka võiks ka poolfinaali jõuda, sest kui mitte nüüd siis millal veel?

Leave a comment:

• Rocheteau
    replied
    Algselt postitas cbulls13 Vaata postitust
    Ei ole.
    Angoola siis?

Tegelikult sellist USA koondist annab näpistada küll mu arvates. Samas ma ei tea, mis seisus teised meeskonnad on. Serbial vist palju tuusasi olemas seekord. Nad peaksid konkurentsi suutma pakkuda küll ma usun. Kui USA vastu saaks mängutempo alla suruda oleks ju võimalik asi põnevaks teha küll. Kui aga jooksmiseks läheb siis pole kedagi, kes suudaks nendega sammu pidada.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas Kasepats-Pidur Vaata postitust
    Aga Kruus on püsivalt saatejuht või hakkab keegi teine ka tegema?
    Kruus (ja tihtipeale ka Vara) hakkavad seda podcasti juhtima tõepoolest.

Leave a comment:

• Kasepats-Pidur
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    See podcast tuleb universaalsem ja mitte ainult korvpallist.
    Aga Kruus on püsivalt saatejuht või hakkab keegi teine ka tegema?

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas Drogba Vaata postitust
    Täitsa mõnus kuulamine. Kas võtab talvel alustatud "Pihtas Põhjas" podcasti rolli üle?! Tore oleks!
    See podcast tuleb universaalsem ja mitte ainult korvpallist.

Leave a comment:

• Drogba
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    Siim-Sander Vene mõtted enne uut hooaega.

Täitsa mõnus kuulamine. Kas võtab talvel alustatud "Pihtas Põhjas" podcasti rolli üle?! Tore oleks!

Leave a comment:

• LaRaBla
    replied
    Algselt postitas cbulls13 Vaata postitust
    Ei ole.
    No Betsafe hindab USA võidu tõenäosuseks praegu nt. ca 75%. Seda on päris palju vähem kui tavaliselt.

Leave a comment:

• cbulls13
    replied
    Algselt postitas LaRaBla Vaata postitust
    Tundub, et just tänavu võiks olla see aasta kui tiitlil on lootust Euroopasse jääda.
    Ei ole.

Leave a comment:

• LaRaBla
    replied
    Lowry ei sõida ka MM-ile. Tundub, et just tänavu võiks olla see aasta kui tiitlil on lootust Euroopasse jääda.

Leave a comment:

• cbulls13
    replied
    Keegi oskab õelda, mitu mängu mängis Martin Müürsepp eesti koondise eest?

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Siim-Sander Vene mõtted enne uut hooaega.

Leave a comment:

• uukaa
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Carmelo!
    Siis parem juba Linsanity

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas uukaa Vaata postitust
    Siis võibolla tasubki võtta eesmärgiks Est-lat liiga võit, sest ka VEF ja Ventspils on selgelt nõrgemad kui möödunud aastal. Nõus , et koosseis hetkel on nõrgem, aga kuna on rohkem eestlasi, siis võibolla ongi huvitavam. Ja eks Wroten ning Moultrie lisandusid ka eelmisel aastal alles poole pealt, niiet kõik võib veel muutuda.
    Carmelo!

Leave a comment:

• uukaa
    replied
    Algselt postitas Nurmekas Vaata postitust
    Ma väga loodan, et ma eksin, aga selle hooaja Kalevi komplekteeritus on eelmisega võrreldes kõvasti nõrgem.
    VTB tasemel tsenter ja mängujuht on puudu. Või noh, ma ei tea täpselt, mis Skele ülesanne hakkab olema.
    Jõesaar defence-breakerina ka pigem kahtlane.
    Siis võibolla tasubki võtta eesmärgiks Est-lat liiga võit, sest ka VEF ja Ventspils on selgelt nõrgemad kui möödunud aastal. Nõus , et koosseis hetkel on nõrgem, aga kuna on rohkem eestlasi, siis võibolla ongi huvitavam. Ja eks Wroten ning Moultrie lisandusid ka eelmisel aastal alles poole pealt, niiet kõik võib veel muutuda.

Leave a comment:

Working...
X