Esiteks. Oleks Cramo puudujad Jõesaar ja Kitsing kohal olnud, siis vaevalt see eilne kaotus märgatavalt väiksem olnuks.
Teiseks. Selle asemel, et Cramo kallal räntida võiks räntida Korvpalliliiduga (või siis treeneritega), kes tekitas suhtumise "meil edasipääsulootust pole eniveis ja võime noortega peale minna. vaadake ise, kes tahab tulla". Kas see suhtumine on õige või mitte saab hinnata tegelikult järgmises Euroopa valiktsüklis, sest praegu noormängijad (Kullamäe, Raieste, Hermet, Kotsar) maksavad ilmselgelt kooliraha. Kuid äkki ongi hea, kui noor Kullamäe oma totaalsed läbipõlemised, nagu eile, teeb läbi praegu. Äkki aasta pärast ta enam ei pane üheksast null.
Kolmandaks. Sellest korvpalli allakäigust võrreldes jalgpalliga ma ei saa absoluutselt aru. Hetkel tundub korvpallikoondise tulevik märgatavalt helgem kui jalgpallikoondise oma. Lisaks eile koondises olnud nelikule on üsna lootustandvad veel Treier, Tass, Drell ja neid alla 20-aastaseid noori on erinevates liigades päris-päris palju. Vähemalt on mingi lootus, et nende seast kasvab kasvõi kaks-kolm Euroopa tipptasemel mängija.t Jalgpallis hetkel selliseid alla 21 aastaseid talente pole nagu väga näha (okei, mööndustega äkki Käit, kuigi ta ka eelpool mainitud mängijatest vanem).
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Korvpall
Collapse
X
-
Pikk ja ilus jutt aga mitu mängijat on Eesti koondises Cramost? 0 Täna kohtub Cramo sõprusturniiril Läti ja Leedu tippudega, kust puudub mitmeid mängijad, kes seotud koondistega. Aga on väga vahva, et Cramo vähemalt on täiskooseisus, va. see valgevene koondislane, kohal ja valmistub hoolega Vtb liigaks.
Leave a comment:
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustEks need Rocki fännid olegi kibestunud, edaspidi võideldakse ju viimaste kohtade eest.
Leave a comment:
-
Algselt postitas rahvaspordipäev Vaata postitustMinu jaoks on üldse arusaamatu miks esimesteks mängudeks põhisats kokku aeti, kui MM-le pääs on ebareaalne ja noorenduskuur niikuinii plaanis.
Teisalt Tartu fännil on muidugi elu lill. Pole koondise tasemel mängijad, pole probleeme koondisest loobujatega ja saab suvapaska suust välja ajada.
Leave a comment:
-
Mis siin Cramo pihta halada vaja, kui Timmu loobus koondisest, et Kreeka rahvaliiga meeskonda sulanduda ja Talts toksib sõprusmänge TTÜ vastu. Minu jaoks on üldse arusaamatu miks esimesteks mängudeks põhisats kokku aeti, kui MM-le pääs on ebareaalne ja noorenduskuur niikuinii plaanis. Saaksid Kullamäe-Raieste-Kotsar praegu Austria ja Küprosega mõistlikul tasemel mänge alumises divisjonis, mitte audentese stiilis klohmimist endast võimatult palju tugevamate käest.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Kebab Vaata postitustJah valgevenelasel oli niipalju autunnet, et läks koondist aitama, meie töllid aga kuulavad peatreeneri soovitust teha kogu ettevalmistus ikka klubiga koos.
Leave a comment:
-
Algselt postitas eika Vaata postitust(Kui Kalevi foorumit uskuda, siis) Valgevenelane Salash treenis koos Kaleviga, aga läks praegu rahvuskoondise juurde. Aga paistab tõesti, et Kebabil on siseinfot, et Kalev ütles Kitsingule "sina ei lähe kuhugi" ja temaga mänguaja eest võitlev valgevenelane lasti vabalt ära.
Leave a comment:
-
(Kui Kalevi foorumit uskuda, siis) Valgevenelane Salash treenis koos Kaleviga, aga läks praegu rahvuskoondise juurde. Aga paistab tõesti, et Kebabil on siseinfot, et Kalev ütles Kitsingule "sina ei lähe kuhugi" ja temaga mänguaja eest võitlev valgevenelane lasti vabalt ära.
Leave a comment:
-
Loobumine oli tingitud BC Kalev/Cramo peatreeneri soovist. Valikuline lugemine ei tee head. Ühesõnaga Cramo kunagi reklaamis VTB liigas osalemist sellega, et mehed saavad koondise jaoks head karastust. Nüüd siis näeme kui ägedalt see klubi koondist aitab. Väga näotu käitumine nii klubi kui treenerite poolt. Häbi ei ole mitte kaotuse pärast Saksamaale vaid nende mängijate pärast, kes tulemata jätsid. Ja süü lasub siin enamjaolt ühel klubil. Cramo saatis eesti fännid pikalt, mina saadan Cramo pikalt. Miks ma peaks huvituma klubist kes fännidele näkku sülitab? Mängigu omaette, sest telekast saab Euroliigat ja NBA vaadata, miks ma peaks mingit suvalist Cramot vaatama? Võõras klubi, võõrad mängijad. Õnneks on olemas jalgpall, kus meie parimad pojad alati kaasa löövad! Ja jalgpall võidab ka sellest ja kunagi paraadala korvpall kaob olematusse.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Kebab Vaata postitustRäägib musta valgeks. Kitsingu koondisest äraütlemise põhjused on Kayrises.
Kolmapäeva hommikul sai selgeks, et eesolevas MM-valikmängude aknas ei liitu Eesti rahvuskoondisega 27-aastane Kristjan Kitsing.
„Tulenevalt klubivahetusest olen otsustanud loobuda eesootavast koondise aknast. Kindlasti ei tähenda see minu koondisekarjääri lõppu, vaid on tingitud hooajaeelsest ettevalmistusperioodist ning BC Kalev/Cramo peatreeneri soovist minna uuele hooajale vastu parima võimaliku valmisolekuga. Iga uue klubiga liitumine võtab oma aja, seda nii mängija kui ka peatreeeneri seisukohalt,“ kommenteeris otsust Kitsing.
http://www.basket.ee/et/uudised?news_id=4838
mis veel arusaamatuks jääb? Kitsingu enda otsus. Siin pole midagi pistmist sellega, et Kairys oleks keelanud liituda.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustNüüd sa teed küll liiga Cramole. Kairys ütles ise ka, et tema kätt ette ei pane, kui tahetakse koondist esindada. Cramo eestlased kahjuks ise loobusid koondisest, kes tahtis enda vigastusega tegeleda, kes tahtis klubiga kogu hooaja ettevalmistust kaasa teha, et põhikoosseisus olla....
https://sport.postimees.ee/6385226/d...361.1472624802
Kolmapäeva hommikul sai selgeks, et eesolevas MM-valikmängude aknas ei liitu Eesti rahvuskoondisega 27-aastane Kristjan Kitsing.
„Tulenevalt klubivahetusest olen otsustanud loobuda eesootavast koondise aknast. Kindlasti ei tähenda see minu koondisekarjääri lõppu, vaid on tingitud hooajaeelsest ettevalmistusperioodist ning BC Kalev/Cramo peatreeneri soovist minna uuele hooajale vastu parima võimaliku valmisolekuga. Iga uue klubiga liitumine võtab oma aja, seda nii mängija kui ka peatreeeneri seisukohalt,“ kommenteeris otsust Kitsing.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Kebab Vaata postitustSeoses Eesti-Saksamaa korvapallimänguga tekkis hunnik küsimärke seoses "eliitklubiga" Cramo. Milleks selline klubi üldse olemas on? Omi mängijaid koondisesse ei lase ja samas taob tühjadele saalidele seda VTB liigat? Ons veel mõttetumat klubi maailmas olemas? Loodan, et ka publik hääletab jalgadega ja mitte keegi seda värdklubi saali vaatama ei lähe!
Leave a comment:
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustKui see loogika jääb sulle arusaamatuks, siis ei olegi ju väga millestki rääkida? samamoodi võiks küsida, et miks a la Eesti Rahva Muuseum korvpallimeeskonda ei toeta.
kaarsilla-Tanni tsiteerimised jäävad antud kontekstis arusaamatuks. Ma räägin siiski suurest pildist, mitte sellest, kas üksiku otsuse kommunikatsioon oli õige või vale.
Leave a comment:
-
Seoses Eesti-Saksamaa korvapallimänguga tekkis hunnik küsimärke seoses "eliitklubiga" Cramo. Milleks selline klubi üldse olemas on? Omi mängijaid koondisesse ei lase ja samas taob tühjadele saalidele seda VTB liigat? Ons veel mõttetumat klubi maailmas olemas? Loodan, et ka publik hääletab jalgadega ja mitte keegi seda värdklubi saali vaatama ei lähe!
Leave a comment:
-
Miks Suurbritannia Iisraeliga saab alagrupi viimases voorus mängida nii, et Kreeka - Eesti tulemus juba teada on?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Leave a comment: