Algselt postitas Iceman
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Korvpall
Collapse
X
-
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustKoosseisu siiski jah ei pantud veel, aga võeti kaasa. Ehk siis, kui üks koosseisu tüüp oleks viga saanud, oleks olnud tema esimene asendaja.
Leave a comment:
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustMa ei tea, kas ma olen sel teemal siin varem jauranud aga...
NBA time out - näidatakse tsikke ja showd.
Euro kossu time out - 20 sek vaikust..... järsku treener karjub- we play like shit.....20 sek vaikust ... stop making shitty descisions, time out läbi. Heal juhul näidatakse punkte valgel mängulaual. Veel paremal juhul ka nooli laual.
Leave a comment:
-
Ma ei tea, kas ma olen sel teemal siin varem jauranud aga...
NBA time out - näidatakse tsikke ja showd.
Euro kossu time out - 20 sek vaikust..... järsku treener karjub- we play like shit.....20 sek vaikust ... stop making shitty descisions, time out läbi. Heal juhul näidatakse punkte valgel mängulaual. Veel paremal juhul ka nooli laual.
Leave a comment:
-
Koosseisu siiski jah ei pantud veel, aga võeti kaasa. Ehk siis, kui üks koosseisu tüüp oleks viga saanud, oleks olnud tema esimene asendaja.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustRaieste tänasele Baskonia mängule üles antud!
Leave a comment:
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustSee Real Madridi lõpuvise...
Leave a comment:
-
Siim Sanderile see Olympiacos sobib vastaseks, 14 punkti täna, +16 koef.
Leave a comment:
-
Algselt postitas budu Vaata postitustAitäh Kangur!
Leave a comment:
-
Kas ma saan õigesti aru, et Eesti-Läti liiga Final4 on 5.-6. aprill ja 7. aprill on Cramol mäng juba Unicsiga? Või Unicsi mäng tõstetakse ilmselt ümber?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: