Algselt postitas lorenzo
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitustja automaks peaks olema puhtalt varamaks, mitte mingi keskkonnamaks
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitust
Lõpuks natukene ka häid uudiseid välispoliitikas.
paljude meelest ka mitte lihtsalt Hamasi premeerimine,
vaid ka lihtsalt järeleandmine leiboristide sisepingetele antud küsimuses
Starmer only recognising Palestine to ‘achieve peace in Labour’
Ka meie ekspertide arvates pigem sümboolne samm
Ekspert: Palestiina tunnustamine pole tulevikus vaid sümboolne samm | Eesti | ERRGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitustÜtle meile täpselt, mis kuradima vahet sellel kategoriseerimisel on? Mitte mingit vahet, maks on maks.Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Kuna etv ja jutud seda ei puuduta, siis mainime ära, et Kimmel töötab nüüd Trumpi alluvuses.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Ja inimesed pidasid uuteuudiste linkijaid napakateks.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Ma ei tea, kas vihastada või olla veelgi enam pettunud. See linn on alati proovinud olla kõige hullem KOV Eestis. Vahel proovib Narva ka ja siis tundub tiherebimine, aga siis tuleb selline uudis. Meenutab mulle seda, et kui Solovjov võimult ära võeti, siis pandi linnapeaks pearaamatupidaja, kes loobus Solovjovi vastu nõudega kohtusse minekust, sest miks peaks. Huvitav küll miks. Olles veidi kuulnud ka sisejutte, küll pealiskaudselt, siis ma ei tea, kuidas need inimesed seal endale peeglis otsa vaatavad.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Kui vale piisavalt korrutada, siis muutub see tõeks.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustJa inimesed pidasid uuteuudiste linkijaid napakateks.
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitust
Mis sul valesti läks, kui Financial Times ja Uued uudised ühte võrdlusesse jõudsid?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
-
No Reddit on siin sama kui oleks pannud ERR-i või Delfi, kes lihtsalt Financial Timesi on tõlkinud - ja see kõlakoja jutt, see käis eile absoluutselt kõigi vähegi ÜRO istumisel osalenud ajakirjaniku jutust läbi, et me toome tihti lauale teemad mis on hetkel USA administratsiooni jaoks "ebameeldivad" - sest nad tahaks rohkem tegeleda oma asjadega kui koguaeg Venemaaga*
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitust... teemad mis on hetkel USA administratsiooni jaoks "ebameeldivad" - sest nad tahaks rohkem tegeleda oma asjadega kui koguaeg Venemaaga*
Hello! I´m mentaly ill.
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustNo Reddit on siin sama kui oleks pannud ERR-i või Delfi, kes lihtsalt Financial Timesi on tõlkinud - ja see kõlakoja jutt, see käis eile absoluutselt kõigi vähegi ÜRO istumisel osalenud ajakirjaniku jutust läbi, et me toome tihti lauale teemad mis on hetkel USA administratsiooni jaoks "ebameeldivad" - sest nad tahaks rohkem tegeleda oma asjadega kui koguaeg Venemaaga*
Ah, ja Googeli kaasuse kajastamine on ka kõrvulukustav. Läheb samasse auku Meta, Twitteri jne kaasustega.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
-
Algselt postitas vaikiv mees Vaata postitustKa meie ekspertide arvates pigem sümboolne samm“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar