See on umbes sama, mis jalkas seisva pildi järgi olukorda hinnata.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitust
Holy fucking shit.“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Mai teagi, kumb on nüüd hullem, kas Reddit või JB Pritzker - mõlemad koos on päris pervesne noos.
Soovitan teha nimekirja....see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Ma ei ole ekspert, aga kas ei oleks mõistlik sinna saare juurde panna pädevam õhutõrje ja miks mitte ka seda kasutada?
12 minutit!? See ei ole mingi, oops, tegime shortcuti üle kitsa territooriumi.
Aga eks Venemaa seda ootabki, et mõni itchy triggerfinger mõne alla laseks neil?
Ja pistke need noodid ja kirjalikult hukkamõistud uttivisse.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rudy Vaata postitusthttps://www.delfi.ee/artikkel/120404...nditult-johker
Ma ei ole ekspert, aga kas ei oleks mõistlik sinna saare juurde panna pädevam õhutõrje ja miks mitte ka seda kasutada?
12 minutit!? See ei ole mingi, oops, tegime shortcuti üle kitsa territooriumi.
Aga eks Venemaa seda ootabki, et mõni itchy triggerfinger mõne alla laseks neil?
Ja pistke need noodid ja kirjalikult hukkamõistud uttivisse.Hello! I´m mentaly ill.
Kommentaar
-
Nagu Michal ütleb "Ilu on vaataja silmades". Vaadates reformierakondlaste kommentaare, siis vastatakse loomulikult endale sobivalt. Ligi ütleb ainult "Vaesed maksavad oma sissetulekust igal juhul suurema osa ära. Maksavadki ära. Elavad tihti peost suhu ja ongi probleem".
Milles on tegelt probleem? Meil on eelarve puudujääk. Jõukad maksavad väga vähe riigieelarvesse võrrelduna muu maailmaga- dividendidelt sotsmaks puudub, tulumaks on kõrgetel sissetulekutel madal, kinnisvaramaks puudub. Ja selle asemel et mõelda kuidas jõukamatelt suuremat panust saada anname me veel neile raha juurde. Absurd ei ole?
Käibemaksu tõus lajatab ju ka suuremalt osalt vaesemaid.
Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Ja selle toiduainete käibemaksu alandamise teemal... sellega annaks valitsus signaali, et on teinud endast oleneva et toidu hind oleks odavam, eelkõige siis vaeste toimetuleku mõttes. Kas toidu hind sellega ka reaalselt odavneb pole enam valitsuse mure, sellisel juhul on pall juba poodide ja tootjate käes. Sellega saaks valitsuse plusspunkte tõsta rahva silmis. Miks Ligi sellest aru ei taha saada on arusaamatu. Aga noh millal varem on Reformierakond tavarahva eest seisnud, ikka jõukamate eest ju seistakseCatalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitustJa selle toiduainete käibemaksu alandamise teemal... sellega annaks valitsus signaali, et on teinud endast oleneva et toidu hind oleks odavam, eelkõige siis vaeste toimetuleku mõttes. Kas toidu hind sellega ka reaalselt odavneb pole enam valitsuse mure, sellisel juhul on pall juba poodide ja tootjate käes. Sellega saaks valitsuse plusspunkte tõsta rahva silmis. Miks Ligi sellest aru ei taha saada on arusaamatu. Aga noh millal varem on Reformierakond tavarahva eest seisnud, ikka jõukamate eest ju seistakse
Kommentaar
-
Ma ei saa tegelikult üldse aru, millepärast on inimestele raha vaja. Rahulikult võiks ju kõik kokku koguda ning vastavalt vajadusele ühiskondlikult kasutada. Oleme kõik ju siiski kui üks organism.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar