Kuda see nüüd oligi... our expectations were low, but holy fuck.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustHea töö Reformierakond. Kui pekkis peab seis ikka olema, et selline lüke teha.
Beyond me
Kommentaar
-
Kui saaks panustada sellele, et antud kaasus aegub (kaks aastat veel jäänud), siis jääks panus tegemata, sest koefitsent oleks olematu.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustKui saaks panustada sellele, et antud kaasus aegub (kaks aastat veel jäänud), siis jääks panus tegemata, sest koefitsent oleks olematu.
Loigo otsuses oli siis umbes selline teema, et kui annetajatele lubatakse, et kogutakse asjale X, siis pole kuskil öeldud, et kogu kogutud summa läheb asjale X, vaid mingi osa võib minna ka rahakoguja koerakuudi ja pulmapeo jaoks.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
Kui tuli Loigo otsus, siis sellega muutus (minu arvates) kogu see kaasus juriidiliselt üsna, noh, kahtlaseks.
Loigo otsuses oli siis umbes selline teema, et kui annetajatele lubatakse, et kogutakse asjale X, siis pole kuskil öeldud, et kogu kogutud summa läheb asjale X, vaid mingi osa võib minna ka rahakoguja koerakuudi ja pulmapeo jaoks.
Tuleb tunnistada, et mul on heategevusest tiba teine arusaam.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas raudidas Vaata postitustpasameedia...
“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Jõhkrate kärbetega ühes toas.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar