Kuda see nüüd oligi... our expectations were low, but holy fuck.
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Päevapoliitika
Collapse
X
-
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple." -
Kommentaar
-
-
Kui saaks panustada sellele, et antud kaasus aegub (kaks aastat veel jäänud), siis jääks panus tegemata, sest koefitsent oleks olematu.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Kui tuli Loigo otsus, siis sellega muutus (minu arvates) kogu see kaasus juriidiliselt üsna, noh, kahtlaseks.
Loigo otsuses oli siis umbes selline teema, et kui annetajatele lubatakse, et kogutakse asjale X, siis pole kuskil öeldud, et kogu kogutud summa läheb asjale X, vaid mingi osa võib minna ka rahakoguja koerakuudi ja pulmapeo jaoks.Kommentaar
-
Täpset numbrit ei tea/mäleta, kuid suurusjärk kolmandik olevat see osa, mis on ok n.ö muudeks kuludeks kirjutada.
Kui tuli Loigo otsus, siis sellega muutus (minu arvates) kogu see kaasus juriidiliselt üsna, noh, kahtlaseks.
Loigo otsuses oli siis umbes selline teema, et kui annetajatele lubatakse, et kogutakse asjale X, siis pole kuskil öeldud, et kogu kogutud summa läheb asjale X, vaid mingi osa võib minna ka rahakoguja koerakuudi ja pulmapeo jaoks.
Tuleb tunnistada, et mul on heategevusest tiba teine arusaam.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Eiei, delfi pasameedia pole kallutatud...
Eile hommikul võtsin üles vihje, mis jõudis minuni üleeile õhtul – see oli pommuudis, mida oli esialgu raske uskuda. Kuna vihje saatja on usaldusväärne inimene, võtsin tervisekassa lossipeo loo kohe eile hommikul ette. Kuid vihje saatja ütles veel midagi märkimisväärset: «Delfile on juba mitu vihjet selle loo kohta saadetud, aga nemad kahjuks ei reageeri!» Selle tõestuseks saatis ta mulle Delfisse saadetud vihjed lossipeo kohta ka edasi.
samuti hoiti sahtlis lehtme teemasid, kuni valimiste tulemusteni ....Kommentaar
-
Jõhkrate kärbetega ühes toas.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
-
Ma olen alati arvanud, et kuuuuurija on jube sopp ja pask, kuid püüdsin lugeda. No ei jõudnud lõpuni, okserefleks tuleb peale. Kes seda küll tarbib?Eiei, delfi pasameedia pole kallutatud...
Eile hommikul võtsin üles vihje, mis jõudis minuni üleeile õhtul – see oli pommuudis, mida oli esialgu raske uskuda. Kuna vihje saatja on usaldusväärne inimene, võtsin tervisekassa lossipeo loo kohe eile hommikul ette. Kuid vihje saatja ütles veel midagi märkimisväärset: «Delfile on juba mitu vihjet selle loo kohta saadetud, aga nemad kahjuks ei reageeri!» Selle tõestuseks saatis ta mulle Delfisse saadetud vihjed lossipeo kohta ka edasi.
samuti hoiti sahtlis lehtme teemasid, kuni valimiste tulemusteni ....BVB - VaprusKommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar