Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Päevapoliitika

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • Daz Booob
    naughty by nature
    • Sep 2003
    • 11838

Kuda see nüüd oligi... our expectations were low, but holy fuck.
    see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

• Rudy
      Eesti koondislane
      • Nov 2013
      • 2750

Meenutab Manu allakäiku. Michal on meie oma Moyes.

Kommentaar

• orbitaaljaam
        Meeskonnaliige
        • Apr 2004
        • 10334

Algselt postitanud kasutaja orbitaaljaam poolt
        Hea töö Reformierakond. Kui pekkis peab seis ikka olema, et selline lüke teha.
        Beyond me
        Bljääääääääd

Kommentaar

• raudidas
          Big dick crusher
          • Sep 2014
          • 693

https://x.com/TrumpDailyPosts/status/1947074244229366220

https://x.com/LifeSite/status/1946238767435530345

dafuq

Kommentaar

• raudidas
            Big dick crusher
            • Sep 2014
            • 693

Mis see aluspüksi multiminister on end täitsa debiilikuks tõmmanud?? Venemeelne OECD on tema nõuandja ja punaoravata propakanalid ekspress meedias ikka kõvasti hoiavad seda sitta pilpal... krt see dibla ikka oma valijate nägu küll ja veel ju

Kommentaar

• raudidas
              Big dick crusher
              • Sep 2014
              • 693

Punaoravatel ja e200 idikatel vapshee lebo varastada lehtme näitel, karistust ei saa, raha tagasi maksma ei pea.. kõrge kaarega rahvale pealekusejate valitsus sobib vaid manu fànnidele ja mõnnaritele?

Kommentaar

• Daz Booob
                naughty by nature
                • Sep 2003
                • 11838

Kui saaks panustada sellele, et antud kaasus aegub (kaks aastat veel jäänud), siis jääks panus tegemata, sest koefitsent oleks olematu.

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

• Mõnuagent 007
                  Bradolf Pitler
                  • Jan 2004
                  • 30425

Algselt postitanud kasutaja Daz Booob poolt
                  Kui saaks panustada sellele, et antud kaasus aegub (kaks aastat veel jäänud), siis jääks panus tegemata, sest koefitsent oleks olematu.
                  Kui tuli Loigo otsus, siis sellega muutus (minu arvates) kogu see kaasus juriidiliselt üsna, noh, kahtlaseks.

Loigo otsuses oli siis umbes selline teema, et kui annetajatele lubatakse, et kogutakse asjale X, siis pole kuskil öeldud, et kogu kogutud summa läheb asjale X, vaid mingi osa võib minna ka rahakoguja koerakuudi ja pulmapeo jaoks.

Kommentaar

• raudidas
                    Big dick crusher
                    • Sep 2014
                    • 693

Oleks loigo oma rahad e200 annetanud v siis nt parempoolsete esinägu olnud, poleks midagi tehtud.. säh sulle eesti riiki

Kommentaar

• Daz Booob
                      naughty by nature
                      • Sep 2003
                      • 11838

Algselt postitanud kasutaja Mõnuagent 007 poolt

Kui tuli Loigo otsus, siis sellega muutus (minu arvates) kogu see kaasus juriidiliselt üsna, noh, kahtlaseks.

Loigo otsuses oli siis umbes selline teema, et kui annetajatele lubatakse, et kogutakse asjale X, siis pole kuskil öeldud, et kogu kogutud summa läheb asjale X, vaid mingi osa võib minna ka rahakoguja koerakuudi ja pulmapeo jaoks.
                      Täpset numbrit ei tea/mäleta, kuid suurusjärk kolmandik olevat see osa, mis on ok n.ö muudeks kuludeks kirjutada.

Tuleb tunnistada, et mul on heategevusest tiba teine arusaam.

Kommentaar

• raudidas
                        Big dick crusher
                        • Sep 2014
                        • 693

Eiei, delfi pasameedia pole kallutatud...

Eile hommikul võtsin üles vihje, mis jõudis minuni üleeile õhtul – see oli pommuudis, mida oli esialgu raske uskuda. Kuna vihje saatja on usaldusväärne inimene, võtsin tervisekassa lossipeo loo kohe eile hommikul ette. Kuid vihje saatja ütles veel midagi märkimisväärset: «Delfile on juba mitu vihjet selle loo kohta saadetud, aga nemad kahjuks ei reageeri!» Selle tõestuseks saatis ta mulle Delfisse saadetud vihjed lossipeo kohta ka edasi.

samuti hoiti sahtlis lehtme teemasid, kuni valimiste tulemusteni ....

Kommentaar

• kaala
                          Eesti koondislane
                          • Jan 2003
                          • 5135

Algselt postitanud kasutaja raudidas poolt
                          pasameedia...
                          Kus see pasapuhas meedia asub
                          “Just because you're offended, doesn't mean you're right.”

Kommentaar

• Daz Booob
                            naughty by nature
                            • Sep 2003
                            • 11838

Jõhkrate kärbetega ühes toas.

Kommentaar

• elx
                              Professionaal
                              • Oct 2001
                              • 5828

Algselt postitanud kasutaja raudidas poolt
                              Eiei, delfi pasameedia pole kallutatud...

Eile hommikul võtsin üles vihje, mis jõudis minuni üleeile õhtul – see oli pommuudis, mida oli esialgu raske uskuda. Kuna vihje saatja on usaldusväärne inimene, võtsin tervisekassa lossipeo loo kohe eile hommikul ette. Kuid vihje saatja ütles veel midagi märkimisväärset: «Delfile on juba mitu vihjet selle loo kohta saadetud, aga nemad kahjuks ei reageeri!» Selle tõestuseks saatis ta mulle Delfisse saadetud vihjed lossipeo kohta ka edasi.

samuti hoiti sahtlis lehtme teemasid, kuni valimiste tulemusteni ....
                              Ma olen alati arvanud, et kuuuuurija on jube sopp ja pask, kuid püüdsin lugeda. No ei jõudnud lõpuni, okserefleks tuleb peale. Kes seda küll tarbib?
                              BVB - Vaprus

Kommentaar

• nonoh
                                Reservmängija
                                • Jul 2006
                                • 1628

Ma siin kunagi plasticuga vaidlesin tervisekassa (toona veel haigekassa vist) juhtide preemiate üle - arvasin siis, et need on sobimatud - aga samas nüüd ma küll ei tahaks kuuuurija ja lustiga samas paadis olla :/

Kommentaar

Töötlen...