Tervisekassa Teatmikust on viimasel kvartalil tööl 232 inimest ja selle hulga keskmine netopalk on 21200€.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Algselt postitas nonoh Vaata postitustMa siin kunagi plasticuga vaidlesin tervisekassa (toona veel haigekassa vist) juhtide preemiate üle - arvasin siis, et need on sobimatud - aga samas nüüd ma küll ei tahaks kuuuurija ja lustiga samas paadis olla :/
Kommentaar
-
Algselt postitas Rudy Vaata postitustTervisekassa Teatmikust on viimasel kvartalil tööl 232 inimest ja selle hulga keskmine netopalk on 21200€.
Kommentaar
-
Ca 250€/kuus per inimene üüri maksta - hästi elame.
Pakun, et mõni minister on paar pudelit vastu seina juba katki lennutanud.
E: tuleb välja, et kontorisse mahub ainult 90nd inimest korraga... samas, odavam ikka, kui vange ülal pidada.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitust
Ma olen alati arvanud, et kuuuuurija on jube sopp ja pask, kuid püüdsin lugeda. No ei jõudnud lõpuni, okserefleks tuleb peale. Kes seda küll tarbib?
Emm, sul on ametkond pidevas miinuses ja kakatúki"minister" kinnitab juhatusele 70000 tuhhi eest preemiaid???? Wtf mis rahapesu seal tervisekassas toimub? Mingi estonian air skeem rahva rahadega jah..
davai "uuriv ajakirjanik" (propagandist) mõnuagent hakka uurima vòi isandad ei luba kirjutada ausalt oravate huiamisest?
EDIT: tasemel uudis ikka Kerdo Mölder viidi kiirabiga EMOsse: jään ööseks haiglasse uuringutele WHO THE FUCK CARES mingi idioot!?
Kommentaar
-
Tervisekassa juhi näol pole tegemist poliitikuga, kes „astub tagasi“. Ta täidab lepingulisi kohustusi. Kui üks osapool otsustab lepingu lõpetada, siis toimub see kokku lepitud korras. Vastutus ei saa seisneda selles, et „ma astun tagasi“ ja ongi kõik. Kui kulutustega on tekitatud kahju (ka mainekahju), siis peab järgnema otsustajate konkreetne rahaline vastutus. Kuidas saab võimalikuks, et ametkonna juhte premeeritakse tulemustasuga, aga tulemus on samal ajal miinusmärgiga? Ministeeriumides on kinnistunud mõtteviis, et juht justkui teeb palju tööd ja teda on vaja motiveerida, kuid tegelikku tulemust pole vaja vaadata. Muidugi, kui ametkonnale pole riigi poolt piisavalt raha eraldatud, ei ole mõtet oodata, et juht teeks imesid. Kuid juht peab alati raha kulutamisse mõistlikult suhtuma. Praegusel juhul tuleb vaadata riigisektoris sõlmitavaid lepinguid laiemalt, mitte vaid Tervisekassa näitel. Meil makstakse suuri summasid mitte ainult tulemustasudena, vaid ka lepingute lõpetamisel. Paraku pole kuulnud, et üks või teine juht oleks oma tegematajätmiste eest rahaliselt vastutanud, järelikult on lepingud vastavalt koostatud. Kas peljatakse, et vastutuse kohaldamine peletab juhi kohale kandideerijad minema? Kui nii, siis pole mingit edulugu loota. Küllap läheb teatud aja pärast jälle mõni ametkonna juht üle piiri, sest tekib peapööritus „edusammudest“. Ja kui sündmus satub „suure kella külge“, siis astutakse teatraalselt tagasi, et kusagil mujal uuesti jätkata. Tegu on ju nagu märtriga, kes päästab kaasvastutuse kandjad ebamugavast olukorrast
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Algselt postitas boobek Vaata postitustKõik kulgeb plaanipäraselt. Järgmisena tuleb tõekomisjon ja seks keelatakse ka ära.
Kommentaar
-
Üks jõhker kärbe teise otsa https://www.err.ee/1609767927/riik-s...segregatsiooni
Nagu, tra... kas leidub mõni inimene tüüri juures, kellel muumid upakil pole?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas raudidas Vaata postitust
Tõekomisjon, ehk see sama kes euroopa riikides käib ukse taha koputamas ja arreteerimas kui fbs oled midagi negatiivset libarastpoliitikute-globalistide mótete kohta avaldanud?Hello! I´m mentaly ill.
Kommentaar
-
Noh, oli arvata, et Guzanova võib kuskil parteis maanduda, a praegu ikka too soon, laseb selle allkirjade kogumise põhja x2, mure ikkagi suur ja arvestatav. igasugune ülbus põrkab endale vastu nägu tagasi, miks muidu ulatati Michalile ja Co-le nöörijupp kaupmeeste materdamiseks + nüüd veel jutud võimalikust tometulekutoetuse tõstmisest jm.
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustÜks jõhker kärbe teise otsa https://www.err.ee/1609767927/riik-s...segregatsiooni
Nagu, tra... kas leidub mõni inimene tüüri juures, kellel muumid upakil pole?
Terve venemaa valmistub Euroopa ründamisele, aga meie siin Euroopas elame ikka deliiriumis. Ega enne aru ei saagi, kui orkide armee kuskilt peale surub ja olukord sunnib tegutsema. Natuke sama nagu apoliitilised venelased keda on ca 70-80% kes poliitikaga tegeleda ei soovi.“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar