Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Päevapoliitika

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

See on umbes sama, mis jalkas seisva pildi järgi olukorda hinnata.
    see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Trump kuulutab Antifa terroristlikuks organisatsiooniks. Marxistid paanikas:

Hello! I´m mentaly ill.

Kommentaar

Kommentaar

Plaanis on tööturu solkimine veel suuremal määral kui see praegu toimub:

Hello! I´m mentaly ill.

Kommentaar

Algselt postitas JuriM Vaata postitust
            milles probleem on?
            “Just because you're offended, doesn't mean you're right.”

Kommentaar

Kommentaar

Mai teagi, kumb on nüüd hullem, kas Reddit või JB Pritzker - mõlemad koos on päris pervesne noos.

Soovitan teha nimekirja....

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Ma ei ole ekspert, aga kas ei oleks mõistlik sinna saare juurde panna pädevam õhutõrje ja miks mitte ka seda kasutada?
                  12 minutit!? See ei ole mingi, oops, tegime shortcuti üle kitsa territooriumi.
                  Aga eks Venemaa seda ootabki, et mõni itchy triggerfinger mõne alla laseks neil?
                  Ja pistke need noodid ja kirjalikult hukkamõistud uttivisse.

Kommentaar

Algselt postitas Rudy Vaata postitust
                    https://www.delfi.ee/artikkel/120404...nditult-johker

Ma ei ole ekspert, aga kas ei oleks mõistlik sinna saare juurde panna pädevam õhutõrje ja miks mitte ka seda kasutada?
                    12 minutit!? See ei ole mingi, oops, tegime shortcuti üle kitsa territooriumi.
                    Aga eks Venemaa seda ootabki, et mõni itchy triggerfinger mõne alla laseks neil?
                    Ja pistke need noodid ja kirjalikult hukkamõistud uttivisse.
                    Milline õhutõrje? Need õlalt lastavad tokid või? Need ei ulata nii kaugele.
                    Hello! I´m mentaly ill.

Kommentaar

Nagu Michal ütleb "Ilu on vaataja silmades". Vaadates reformierakondlaste kommentaare, siis vastatakse loomulikult endale sobivalt. Ligi ütleb ainult "Vaesed maksavad oma sissetulekust igal juhul suurema osa ära. Maksavadki ära. Elavad tihti peost suhu ja ongi probleem".
                      Milles on tegelt probleem? Meil on eelarve puudujääk. Jõukad maksavad väga vähe riigieelarvesse võrrelduna muu maailmaga- dividendidelt sotsmaks puudub, tulumaks on kõrgetel sissetulekutel madal, kinnisvaramaks puudub. Ja selle asemel et mõelda kuidas jõukamatelt suuremat panust saada anname me veel neile raha juurde. Absurd ei ole?
                      Käibemaksu tõus lajatab ju ka suuremalt osalt vaesemaid.

Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Ja selle toiduainete käibemaksu alandamise teemal... sellega annaks valitsus signaali, et on teinud endast oleneva et toidu hind oleks odavam, eelkõige siis vaeste toimetuleku mõttes. Kas toidu hind sellega ka reaalselt odavneb pole enam valitsuse mure, sellisel juhul on pall juba poodide ja tootjate käes. Sellega saaks valitsuse plusspunkte tõsta rahva silmis. Miks Ligi sellest aru ei taha saada on arusaamatu. Aga noh millal varem on Reformierakond tavarahva eest seisnud, ikka jõukamate eest ju seistakse
                        Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Algselt postitas lorenzo Vaata postitust
                          Ja selle toiduainete käibemaksu alandamise teemal... sellega annaks valitsus signaali, et on teinud endast oleneva et toidu hind oleks odavam, eelkõige siis vaeste toimetuleku mõttes. Kas toidu hind sellega ka reaalselt odavneb pole enam valitsuse mure, sellisel juhul on pall juba poodide ja tootjate käes. Sellega saaks valitsuse plusspunkte tõsta rahva silmis. Miks Ligi sellest aru ei taha saada on arusaamatu. Aga noh millal varem on Reformierakond tavarahva eest seisnud, ikka jõukamate eest ju seistakse
                          Mulle teada olevalt oli see Käibeka teema tõsiselt laual enne seda kui selle rahvaalgatuse inimene Keskerakonnaga leivad ühte kappi pani - miks ja kas ainult sellepärast see hiljem sahtlisse pandi ei oska öelda.

Kommentaar

ja automaks peaks olema puhtalt varamaks, mitte mingi keskkonnamaks. Loodetavasti see KIK-i toetus lõpetatakse ka ära. Isegi Norra sai aru et jõukaid ei pea toetama Tesla soetamisel
                            Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Ma ei saa tegelikult üldse aru, millepärast on inimestele raha vaja. Rahulikult võiks ju kõik kokku koguda ning vastavalt vajadusele ühiskondlikult kasutada. Oleme kõik ju siiski kui üks organism.

Kommentaar

Kommentaar

Working...
                                X