Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Oeh, need Tartu tulemused. Ma ei ole otseselt reformi poolt ega vastu Tartus. Suuri probleeme pole ja linnaruum areneb, alati saaks veidi paremini, aga suures pildis on okei.
Aga need tulemused. Isamaa teine ja kolmas koht on tiktokkerid sisuliselt. Üks kaheldavaväärtusega trumpi fänngirl ja teine ropendav striimer. Nende panus? EKRE kaks esimest on kõige rumalamad inimesed, keda kohanud olen. Üks neist pakkus ju, et Sõpruse sild venis ilmaasjata (leiti ohtlik kulumine) ja lillepostamentide asemel oleks võinud lisa rea sillale ehitada. Oeh.
Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
Oeh, need Tartu tulemused. Ma ei ole otseselt reformi poolt ega vastu Tartus. Suuri probleeme pole ja linnaruum areneb, alati saaks veidi paremini, aga suures pildis on okei.
Aga need tulemused. Isamaa teine ja kolmas koht on tiktokkerid sisuliselt. Üks kaheldavaväärtusega trumpi fänngirl ja teine ropendav striimer. Nende panus? EKRE kaks esimest on kõige rumalamad inimesed, keda kohanud olen. Üks neist pakkus ju, et Sõpruse sild venis ilmaasjata (leiti ohtlik kulumine) ja lillepostamentide asemel oleks võinud lisa rea sillale ehitada. Oeh.
Ei ole nüüd midagi hirmsat, Ekre jubinad naljalt juhtima ei hakka. Kris Kärneriga panid sotsid väheke üle, aga lõpuks kõik need erinevad kanalid ju ajastu märk nkn, võiks mäletada ka viimaseid europarlamendi valimisi.
Ei ole nüüd midagi hirmsat, Ekre jubinad naljalt juhtima ei hakka. Kris Kärneriga panid sotsid väheke üle, aga lõpuks kõik need erinevad kanalid ju ajastu märk nkn, võiks mäletada ka viimaseid europarlamendi valimisi.
EKRE omad kindlasti võimule ei saa. Pigem oli selle mure osa see, et üldse mõne hääle sai.
Jah, Ratas tegi ka seal kampaaniat, aga me ei saa panna neid inimesi ühte patta, sest kasutati sama platvormi.
Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
oravad andsid Harjumaa kuldses ringis ka päris palju ära, sh Keila linna, Rae valla, Harku valla.
maakonna lõikes kukkus saak eelmiste kohalike valimistega võrreldes 23% -> 13%. autoga linna tööle sõitjad?
Karis on suht koht hea lahend, et nuh.... kui peast küünal pole, siis.
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar