Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Päevapoliitika

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

ip filosofeerib ja loeb sõnu peale, aga samas tõdeb enda kohta:

Ma pole ammu valimas käinud
    GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
    GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
    (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Let's Kick Rac... ptui, Jews Out Of Football
      see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

vabamüürlased ka. Ma ühte tean, ilge pursui oli. Ei, tegelt, isegi kahte. Ja kui ma nüüd mötlen, siis mölemast oli uudis ka kuidas huiasid
        “Just because you're offended, doesn't mean you're right.”

Kommentaar

Oeh, need Tartu tulemused. Ma ei ole otseselt reformi poolt ega vastu Tartus. Suuri probleeme pole ja linnaruum areneb, alati saaks veidi paremini, aga suures pildis on okei.
          Aga need tulemused. Isamaa teine ja kolmas koht on tiktokkerid sisuliselt. Üks kaheldavaväärtusega trumpi fänngirl ja teine ropendav striimer. Nende panus? EKRE kaks esimest on kõige rumalamad inimesed, keda kohanud olen. Üks neist pakkus ju, et Sõpruse sild venis ilmaasjata (leiti ohtlik kulumine) ja lillepostamentide asemel oleks võinud lisa rea sillale ehitada. Oeh.
          Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.

My spell checking is second to nine!

Kommentaar

Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitust
            Oeh, need Tartu tulemused. Ma ei ole otseselt reformi poolt ega vastu Tartus. Suuri probleeme pole ja linnaruum areneb, alati saaks veidi paremini, aga suures pildis on okei.
            Aga need tulemused. Isamaa teine ja kolmas koht on tiktokkerid sisuliselt. Üks kaheldavaväärtusega trumpi fänngirl ja teine ropendav striimer. Nende panus? EKRE kaks esimest on kõige rumalamad inimesed, keda kohanud olen. Üks neist pakkus ju, et Sõpruse sild venis ilmaasjata (leiti ohtlik kulumine) ja lillepostamentide asemel oleks võinud lisa rea sillale ehitada. Oeh.
            Ei ole nüüd midagi hirmsat, Ekre jubinad naljalt juhtima ei hakka. Kris Kärneriga panid sotsid väheke üle, aga lõpuks kõik need erinevad kanalid ju ajastu märk nkn, võiks mäletada ka viimaseid europarlamendi valimisi.

Kommentaar

Algselt postitas Peeter I Vaata postitust

Ei ole nüüd midagi hirmsat, Ekre jubinad naljalt juhtima ei hakka. Kris Kärneriga panid sotsid väheke üle, aga lõpuks kõik need erinevad kanalid ju ajastu märk nkn, võiks mäletada ka viimaseid europarlamendi valimisi.
              EKRE omad kindlasti võimule ei saa. Pigem oli selle mure osa see, et üldse mõne hääle sai.

Jah, Ratas tegi ka seal kampaaniat, aga me ei saa panna neid inimesi ühte patta, sest kasutati sama platvormi.
              Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.

My spell checking is second to nine!

Kommentaar

Tallinn on ikkagi endiselt rõve sibulakants

Kommentaar

oravad andsid Harjumaa kuldses ringis ka päris palju ära, sh Keila linna, Rae valla, Harku valla.
                  maakonna lõikes kukkus saak eelmiste kohalike valimistega võrreldes 23% -> 13%. autoga linna tööle sõitjad?

Kommentaar

Hmm, kas see MIchali jt liidrite pealtnäha enesekindel sõnavaht viib kenasti KEI poole v.

Kommentaar

Algselt postitas Peeter I Vaata postitust
                      Hmm, kas see MIchali jt liidrite pealtnäha enesekindel sõnavaht viib kenasti KEI poole v.
                      Juhtkirjad jm valikselt ikka mudivad, et see nelja erakonna katsetus tunduks juba üllatus.

Kommentaar

ratas linnapeaks?
                        “Just because you're offended, doesn't mean you're right.”

Kommentaar

Jüril on ilmselt 0 huvi brüsselist ära tulla.

Kommentaar

aasta pärast valitakse presidenti. siis vinnab lauakoorma õlale ja tuleb jalgsi läbi mere...

Kommentaar

Karis on suht koht hea lahend, et nuh.... kui peast küünal pole, siis.
                              see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Miks isamaad mitte valida? Sest nad on kari kusikuid.

Hello! I´m mentaly ill.

Kommentaar

Working...
                                X