Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Päevapoliitika

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Wingback Vaata postitust

Isegi nende kampaanias oli et enam nad Keski võimule ei lase. Oma valijatele juba esimesest päevast siis valetamine ja BS to the max. Seega suhteliselt prügi erakond minujaoks. Vanu vaarisasid täis erakond, kes lihtsalt tahavad kangi juurde, omamaks null-innovaatilist mõtlemist kõige selle juures, mis tänapäeva edukas linnajuhtimine endaga kaasas võiks käia. Okei, tahan liiga palju vist, aga valijale otse näkku sülitamine oma kampaaniatele vastukaaluks on ikkagi hale mis hale. Kui see nii lähebki, et sünnib abielu Keskiga. Huumorierakond!

e: ma ei ole pettunud, ma ei valinud neid, aga lihtsalt väärib välja toomist
    Ma näiteks pole väga kursis ühegi erakonna mingite lubadustega vms. Kusagilt miskit ikka sisse sajab, kuid covidi-aeg tegi selgeks, et kõik on oma või oma omaniku perse eest väljas.

Suuremale pildile panustamine selles ületarbimise (s.h info) keerises, on nagu päris hea panus (ma leian).
    see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Parempooled välistavad keskerakonna, kuna ei saaks oma maailmavaatelisi mõtteid ellu viia. Ja peavad läbirääkimisi sotsidega.
      Eem.
      Teen tapeeti.

Kommentaar

Algselt postitas Fc. Vaata postitust
        Parempooled välistavad keskerakonna, kuna ei saaks oma maailmavaatelisi mõtteid ellu viia. Ja peavad läbirääkimisi sotsidega.
        Eem.
        No Keski kõrval oleks nad see suvaline pisierakord kelle arvamus ei loeks - 4 liikmelises koalitsioonis oleks rohkem vabadust ja õigusi.

Kommentaar

Working...
        X