Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Päevapoliitika

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Andres. Vaata postitust
    Kas teen liiga kui kahtlen, et vastupidises olukorras räägitaks hoopis midagi vajalikust võitlusest "homoideoloogia" ning siis poleks tühistamisest juttugi? Ning kahtlustan, et iga vastupidine arvamus sellele arvamusele on kellegi jaoks vaikimisi solk.

Jäi ka üks säuts Veidemanni teemal silma:

Sa ilmselgelt ei saa aru sõna- ja arvamusvabaduse mõistest. Võisiis ei toeta seda. Ja kui teid ükskord tühistama hakatakse ja see juhtub, siis palun mitte vinguda.
    Hello! I´m mentaly ill.

Kommentaar

Algselt postitas boobek Vaata postitust

Sa ilmselgelt ei saa aru sõna- ja arvamusvabaduse mõistest. Võisiis ei toeta seda. Ja kui teid ükskord tühistama hakatakse ja see juhtub, siis palun mitte vinguda.
      Millegipärast ma olen üsna veendunud, et kui poliitilised kaalukeeled saavad mingi hetk olema teistsugused, siis vastupidisel juhul vaevalt selles küsimuses n-ö arvamusvabaduse kaitsjad räägiks tühistamisest, vaid hoopis et seistakse "õige" asja eest. Tühistamisest ja arvamusvabaduse eest võitlemisest poleks kõssigi, ilma isegi selle episoodita, mis hetkel lahti rullus. Varrod nõuaks hoopis päid, et mis "homopropaganda" eest seismine siin toimub ning nimetaks n-ö likvideerimist hügieeni küsimuseks või milleks iganes. Ja siis oleks teine pool solvunud ning leiab, et nende eksistentsi trambitakse maa alla.

Mulle tundub, et on vähe üle pingutatud, kui esimehe kohalt keegi tagasi liikmeks kupatatakse (tingimustes kus nagunii on poliitiline mõõde tugevalt sees ja see pole midagi erakordset), siis see oleks kui räige tühistamine. Aga see on lihtsalt minu arvamus ja ma ka pole mingi otsustaja. Ma ka ei oska hinnata, et kas see kriitika on pädev, et esimees ei tohi sekkuda ega hinnata saate sisu või mitte. Kui see on neil kuskil korras nõnda kirjas, siis saab ju vaid endale tuhka pähe raputada, et läks terava teemaga õhukesele jääle ning esimehel oleks võinud olla rohkem oidu, et asja ette näha ning paremini sõnu valida (mida ei saaks tõlgendada selliselt, et kellelgi on ühiskonnas rohkem kohta kui teistel ja mis on kellegi kultuuriruum ja mis mitte). Positsioon kohustab.

Samuti mulle tundub jabur argumentatsioon, et tagandamise poolt hääletanud täitsid kõik peaministri tellimust. Raimond Kaljulaid kirtiseerib alatasa oravaid, miks ta nüüd ühtäkki opositsioonis olles peaks võtma n-ö vastastiimi käsklusi vastu?

Ehk siis võrdluses, et millega Trump ja semud tegelevad ja taotlevad, on see kohalik pull kuki-muki keiss.

Kommentaar

Algselt postitas boobek Vaata postitust

Et kui ERRi saatejuht teeb oma sõna- ja arvamusvabadust ja kutsub kaks homot isadepäeval saatesse, siis teda võib ja tuleb tühistada, aga...?
        Sa ju saad ise ka aru, et tühistamine ei ole ei vasak- ega parempoolsete leivanumber, vaid mõlemad tahavad tsensuuri.

Või ei?

Kommentaar

Algselt postitas Nasfal Vaata postitust

Kogu mu postitus oli Euroopa liidust üldiselt ja sa täiesti ajuvabalt loed ette 3 Balti riiki ja Poola tõestamaks midagi? Kõik 3 Balti riiki + Poola on vastuvõtnud kõvasti üle keskmise 5 aasta jooksul (Ukrainlased on täpselt samasugused immigrandid) ning Poola on ehe näide kui suurepärane demokraatia meil on kuna ilma 2 miljoni ukraina põgeniku vastuvõtmiseta oleks trahvid sadades miljonites kaelas olnud. Rumeenia on koos Bulgaariaga igatepidi Euroopa vaeseim riik, mis takistab, aga isegi vaamata sellele Rumeenia immigratsioon tõstab väga tugevalt pead ja on tekitanud kohalikes väga kõva vastumeele. Tänu õnnele, et Ukraina põgenikud on meie jaoks rohkem aksepteeritavamad ning on päästnud meid hetkeliselt sellest klassikalisest Lähis-Ida ja Aafrika prahist. See pask mis toimub Kesk- ja Lääne Euroopas on mõistusevastane ja arusaamatu, aga noh eks see tulebki sellest, et nagu siin teemaski näha siis Usa probleem on massiliselt Euroopas kanda kinnitanud. Neid täiesti piiratud silmaringiga delulusid, kellel kriitiline mõtlemine on puudub täielikult, tarbivad ainult ühte kallutatud uudisvoogu ning kõike aksepteeritakse koheselt positiivselt endajaoks kui absoluutse tõena. Vasakäärmuslased oma stampidega jahute demokraatiast, aga ise reaalsuses olete täiesti puhtad kommunistid ja vihkate demokraatiat.
          Esiteks, kui sa tahad mu meelt muuta, siis vasta lihtsalt allikatega mu küsimustele, pole mõtet vahutama kukkuda.

Aga... eks ma kanaldan oma sisemist Nasfalit ja:
          Kui sa räägid EL-ist üldiselt, siis ma tahangi teada, et kus on need EL-i ülesed immigratsiooniteemad, millest sa tuututad? Kas ukrainastest sõjapõgenikud (mitte immigrandid, need on 2 eri asja) on meile kuidagi EL-i poolt peale sunnitud või? Misasja? Kuna? Kus? Mis resolutsiooniga? Mingi viide? Ainus riik, kes selles süüdi on, on venemaa, ja igasugune vastupidine jutt on ainult vesi vene veskile ja lühinägeliku idioodi pläust.
          Sa räägid trahvidest, aga see on oleks-poleks-toleks jutt. Sama palju väärt kui kärts kassi peeru.
          Rumeenias on 3.1% rahvastikust mitte rumeenias sündinud. Enamus neist on mingid asiaadid, moldovlased jms. Ja sisi umbes miljon ukrainlast. Aga kus on see suur moslemite sisseränne? Aa sa räägid saksamaast ja nende ENDA importitud probleemist jälle kui EL. Hakkab tekkima muster.
          Lääne-Euroopa immigratsioon on lääne-eurooplaste enda taak ja endale ise kaela tõmmatud pask, mitte EL tegemised või tegemata jätmised. Kaks täiesti eraldi teemat.
          Aga davai, viska meile oma usaldusväärseid allikaid siia palun, päästa teised lollid oma deluludest ja valgusta meid kõiki SELLE SAMA SITAGA, MIDA X IGA PÄEV TÄIS ON. tra, sa päriselt arvad, et teised ei näe pangede viisi seda sama paska või? Näeme küll, aga me lihtsalt hammustame, erinevalt sinust, enamusest sellest läbi. See on lihtsalt sitt, mida toodetakse, et sinu emotsioonide pealt klikke saada.

Mis näiteks Prantsusmaa energial ja ka teistel viga on? See hind KW eest, mida Euroopa maksab tänu roheenergiale on muutnud Euroopa tootmise täiesti konkurentsivõimetuks ning välja suretanud Euroopa innovatsiooni, kuna välishuvi ja investeeringud liiguvad Aasiasse ja Lõuna-Ameerikasse ning Euroopa majandus on igatepidi stagnatsioonis ja kukkumas ning varsti eesotsas Prantsusmaaga kokku kukkumas. See on ainult täiesti enesehävitusliku ja igasuguse loogikavastase Green Deali surumise pärast. [tähemärgid said otsa]d CO2 maks täiesti kosmosesse ning ajutistest fondidest lastakse riikidel ajutiselt alguses roheenergiaga seotud kulutusi katta ning siis maalitakse ilus lugu, kuidas praeguses seisus ilma green dealita oleks elekter 2x kallim (tänu enda väärastunud co2 maksule).
          Türa, ma ei tea, kõige rohelisemates riikides (skandinaavia) on ikka täitsa võrreldavad elektrihinnad USA ja sinu ihaldatud kommunistidega (Hiina) ja ikka päris roheliselt. Samamoodi pole Prantsusmaa hinnad tootjatele teab mis kõrged võrreldes USA või sinu suurepärase konkurentsivõimega punastele. Prantsusmaa kukub juba viimased 20 aastat kokku. Ja mis krdi välishuvi? Kelle USA? Riigi, kelle riiigivõla ja võlgade tõttu nad ka viimased 20 aastat juba perse kukuvad või?
          Euroopa mure ei ole rohepööre või surnud innovatsioon (lol), vaid jaur ja omakeskis jagelemine. Hakka kuradi 2-euro eest tunnis tööle ja küll tuleb see välishuvi ka sinu õuele.

Euroopa kohtust ei tea sa midagi esimene ettejuhtuv https://www.europedeslibertes.eu/art...ic-deprivation ning euroopa inimõiguste konventsioon sõidab üle igasugusest demokraatiast ja muudab immigratsiooni vastu võitlemise põhimõtteliselt võimatuks ilma, kuna ,,demokraatlikud riigid,, ei saa immigrantidega seoses mitte midagi teha kuna see on koheselt vastuolus mõne punktiga ja Euroopa Court of Satan lendab kohe selga. Ma ei tea mis kuradi unversumis sa elad.
          Sa räägid Euroopa kohtust ja lingid Euroopa inimõiguste kohtule - need on kaks täiesti erinevat asja, inimõiguste kohtus tuleneb euroopa nõukogust ja see ei ole euroopa liidu nõukogu. See räägib inimõigustest, mitte sellest, kui palju keegi immigrante vastu võtma peab. Muide, inimõiguste konventsiooni võib iga riiki kohaldada endale sellises määras nagu ise sobib, aga lihtsalt yknow, me oleme kõik inimesed ja püüdleme ikka... inimlikkuse poole. Ja vaata aga vaid, kuidas immigrantidega saab võidelda - teeb seda Eesti, teeb seda poola, seda teeb isegi soome ja küll võtab jalad kõhu alt välja ka rootsi. lääne-euroopa riikide prolbeem immigratsiooniga on ikka nende riikide enda suhtumine, mitte mingi hirm või jõuetus euroopa inimõiguste kohtu ees. Puhtalt siseriiklik pask, mitte mingi globalistide vandenõu nagu delulu vendale mõelda meeldib, et ennast teistest targemana tunda ja oma dopamiinilaks kätte saada, et kannatamatu elu vähekegi asjalikum tunduks.

European Army keskne juhtimine tuli hiljem ning kogu see plaan ja konseptsioon kuulutati Euroopa Liidus välja, mis on demokraatiast valgusaastate kaugusel ja ma ei tea kuidas sa isegi suudad mõelda välja võrdluse Nato-ga kui Natoga liitumine on enamikes riikides toimunud referendumi teel. Saad aru jah?
          Minu meelest Eesti põhiseadus keelab sõjaliste liitude rahvahääletusele panemise, aga 14.09.2003 ma mäletan üht teist referendumit Eestis küll... see oli mingi Euroopa Lii.. ah vahet pole, ma ei mäleta, mis asjus.
          Muide, euroopa sõjalised missioonidega on eesti olnud seotud juba üle kümne aasta, ka oma tegevteenistusest mäletan sellealaseid analüüse jms, ma tahaks mingit allikat, kust selgub, et sellega on midagi susserdatud või mingi varjatud juhtimine vms.
          PS! Sõjalised jõud ja demokraatia ei käi kokku.

Euroopa liidu surutud vihakõne seadus, mis on enamikes riikides vastuvõetud ja toonud eeskätt Saksamaade, Prantsusmaadega meeletu arreteerimiste ja süüdimõistmiste laine , mida Euroopa ka ise avalikult tunnistab, siis sealt mine reaalselt hakka vaatama, mis haiged värdjad Brüsselis ja Saksamaal on ja mis see nende demokraatia on.
          No aga palun - viidet ja näiteid meeletutest arreteerimistest ja süüdimõistmistest, kuidas keegi on vangi pandud, et EL-i kritiseerib (nagu su esimene väide oli). Aga nagu ma näen, EL on jällegi Saksamaa. Muster süvendub!

Kommunist sinu eksimatud ja kõige kõrgemad jumalad võtsid vastu sellise asja nagu DAC8, mis rakendub 1. jaanuarist 2026. Noh samas kui teie jaoks on demokraatlik isegi see kui EU kõik sinu privaatsed sõnumid läbi scannida ja hakata otsustama, et milline info on vale ning ohtlik ja tuleks bannida ja seda suudetakse ka täieliku demokraatiana näha, siis DEC8 vist tõesti pole teie jaoks isegi teema.
          Mis su kriitika selle DAC8 suunas on? Et krüpto pealt peab makse maksma või? Tõeline kommunism tõesti...
          Aga CHAT controlist, kui sa natukenegi lugeda oskaksid, näeksid, et kirjutasin isegi. EL pole eksimatu ja sealt tuleb totaalset sitta tõesti. Aga mitte sellises mahus ja hunnikus nagu sinu aju loputatud uskuma on.

Mis kremlimeelsete möla see on uus liberaalide stamp kui midagi nende absoluutse tõega vastuollu läheb. Kallas oli peaminister, kes juhtival positsioonil seadis Venemaa kaubavahetusega seoses sanktsioone ning kutsus ülesse kõiki sama tegema ning see on fakt, et tema abikaasa firma samal ajal tegutses Venemaal äriliselt edasi. See on puhas korruptsioon faktiliselt tõestatud, mis kuradi fucking kremlimeelsusest sa jahud. Kaja Kallas ei ole suutnud peale sõja alguse esimese kahe nädala jooksul peale mõnda asjaliku tweeti mitte midagi positiivset korda saata ning on feilinud absoluutselt igal tasandil niipalju kui feilida annab. Von Der Leyeni vaktsiinirahadega kantimisest ja no ma ei tea... Sinu inforuumi sellised asjad ei jõua, aga kui mingigi sisemine hääl huvi tunneb, siis see on nii avalik asi ja info on massiliselt.
          Kremlimeelne möla on see, et Kallas kuidagi süüdi on selles, mida tema abikaasa tegi. Kremlimeelne mula on ka see, et kuna kallase abikaasa lasi üle, on okei lasta ja kallase jutt, et tibladele ei peaks viisasid andma vale, sest ta on silmakirjalik vms. Just täpselt selline see kremlimeelne spinn on, mille orka otsa sinusugused kasulikud idioodid ennast ise persetpidi ajavad ja siis uhkusest ruigavad.

Sa saad ju ise ka aru, et kui päriselt keegi tahab sanktsioone üle lasta, siis saab seda teha täiesti vabalt ja variatult. Mudiugi, sinu jaoks on tõesti kõik teised debiilikud ja poolearulised, ja Kallas ei oleks osanud kuidagi varjata ja lihtsalt lollisti jäi vahele.. aga mida sa täpselt Kaja Kallasele ette siis heidad? Sinu igast sõnavõtust on väga hästi aru saada, miks tema on seal kus ta on ja sina oled seal, kus sa oled.

Jällgegi, palun viiteid sellele Von der Leyeni vaktsiinirahade kantimisele. Nagu ma ütlesin, kvaliteetse info najal olen ma valmis kõike uskuma.

Huh, kanaldamine lõpetatud.

Kommentaar

Rääkides sõnavabadusest siis..

The plan would affect people from countries, including the UK, who can fill out a form in lieu of a visa.

Kommentaar

ou..mis jaurate. 2a pärast on niikuinii AI max lvl boss ja paneb teid kõiki ahju

Kommentaar

Kerige aega kaks aastat tagasi ja lugege:
                see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Algselt postitas Wingback
                  Kaja Kallase piinlik eurokarjäär:

See on mingi ain ju?

Mis siin Kallase karjääri kohta räägib? Esialgu nokib mingite sõnade kallal lihtsalt.
                  Siis ei saa aru, kui Kallas räägib sõjalise jõu puudumisest ja potentsiaalist euroopas, siis see ain võrdleb seda kallase sõnadega EL majandusjõu kohta ja siis vastandab seda? Lihtsalt mingi tuutulõug ju?

Kui Kallas jääb usa uue strateegia suhtes oma vastuses diplomaatiliseks, siis laidab selle maha? See vend ajab lihtsalt oma agendat - nagu ta podcasti alguses kenasti tunnistab.

Täiesti mõttetu pläust.

Kommentaar

Algselt postitas JuriM Vaata postitust
                    Rääkides sõnavabadusest siis..

https://www.bbc.com/news/articles/c1dz0g2ykpeo
                    Vähemalt hoiatatakse ja ei panda vangi, kui kohale jõuad ning öeldakse ette ära, et palun ära tule + eks see viisade taotlemine olegi riigiti päris huvitav.

Omamoodi huvitav mõistagi.

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust

Vähemalt hoiatatakse ja ei panda vangi, kui kohale jõuad ning öeldakse ette ära, et palun ära tule + eks see viisade taotlemine olegi riigiti päris huvitav.

Omamoodi huvitav mõistagi.

Sa vist päriselt ei lugenud - lugenud seda See on tunduvalt rohkem kui su Paksu Vance meemid.

Kommentaar

Sa vist päriselt ei lugenud - lugenud seda See on tunduvalt rohkem kui su Paksu Vance meemid.

Mis sind kõige rohkem üllatab? ega DNA'd su kloonimiseks ei kasutatagi, vajadusel ikka vast tuvastamiseks

Lihtsalt digiajastul on võimalusi nuhkimiseks ja taustakontroliks tunduvalt rohkem kui varem
                        (kui kutsuti lihtsalt saatkonda vestlusele)

ÕL 2000:

Surprised by the amount of people replying who think their "private" info on social media is actually private
                        GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
                        GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
                        (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Paksu Vance'i meemidega sind pigem oodatakse USAsse - püsi kursis.

Kommentaar

Algselt postitas nonoh Vaata postitust

Aga... eks ma kanaldan oma sisemist Nasfalit ja:
                            Kui sa räägid EL-ist üldiselt, siis ma tahangi teada, et kus on need EL-i ülesed immigratsiooniteemad, millest sa tuututad? Kas ukrainastest sõjapõgenikud (mitte immigrandid, need on 2 eri asja) on meile kuidagi EL-i poolt peale sunnitud või? Misasja? Kuna? Kus? Mis resolutsiooniga? Mingi viide? Ainus riik, kes selles süüdi on, on venemaa, ja igasugune vastupidine jutt on ainult vesi vene veskile ja lühinägeliku idioodi pläust.
                            Sa räägid trahvidest, aga see on oleks-poleks-toleks jutt. Sama palju väärt kui kärts kassi peeru.
                            Rumeenias on 3.1% rahvastikust mitte rumeenias sündinud. Enamus neist on mingid asiaadid, moldovlased jms. Ja sisi umbes miljon ukrainlast. Aga kus on see suur moslemite sisseränne? Aa sa räägid saksamaast ja nende ENDA importitud probleemist jälle kui EL. Hakkab tekkima muster.
                            Lääne-Euroopa immigratsioon on lääne-eurooplaste enda taak ja endale ise kaela tõmmatud pask, mitte EL tegemised või tegemata jätmised. Kaks täiesti eraldi teemat.
                            Aga davai, viska meile oma usaldusväärseid allikaid siia palun, päästa teised lollid oma deluludest ja valgusta meid kõiki SELLE SAMA SITAGA, MIDA X IGA PÄEV TÄIS ON. tra, sa päriselt arvad, et teised ei näe pangede viisi seda sama paska või? Näeme küll, aga me lihtsalt hammustame, erinevalt sinust, enamusest sellest läbi. See on lihtsalt sitt, mida toodetakse, et sinu emotsioonide pealt klikke saada.
                            Sinusuguste puhul ongi meil poliitiliselt nii ohtlik aeg igalpool ja rasked ajad, et kasvav tsunft on oma mugavuses ühes kindlas etteantud raamis ja kui kirjutada või mõelda natukene sellest välja, siis ega sellest ei saa heidutada lasta. Mis Ukraina sõjapõgenike pealesurumisest sa räägid? Kirjutad endale sobivalt, et siis oleks mugav see vana hea Putini ja Kremli tempel (postituses korduv) kohe lüüa ja no sellega oled tehtud vend. Pole Ukraina sõja põhjuseid maininudki ja Venemaast ja Putinist veel vähem. Kirjutad täiesti enda tahtele ja suvadele sobiva mitte seostuva jura kokku ja teed veel selle pealt veel järeldusi ning siia kõvatad koguaeg, et ALLIKAID PALUN. Ma peaks esitama siis allikaid mitte enda jutu kinnituseks vaid hoopis sinu väljamõeldud sousti ümberlükkamiseks ja mul on ilmselgelt võimatu leida artikklit, mis kinnitaks Ukrainlaste kvoodi kohustust. Sa oled täieilik mõtlemisvõimeta eesrinde EU puppet.

Sa võid siin endale sobivalt Ukrainlased sõjapõgenikuks lüüa ja Lähis-idast tulevad koheselt immigrandiks tembeldada. Reaalsuses on sõjapõgenikud ikkagi samamoodi immigrandid ja EU puhul võib neid siin tõesti igasse lahtrisse lüüa olenevalt, mis õiguslik staatus neile määratud ning sellega on ainult hea immigratsiooniprobleeme hägustada ja numbritega mängida, et pilt ilus oleks.

https://etias.com/articles/eu-sets-p...027-protection Nagu varasemalt Süüriate jne puhul. EU puhul nagunii need õiguslikud staatused on tavapärane Brüsseli bürokraatia. Selgelt juba on kokkulepitud ja plaanitakse, siis ka seekord ei tähenda need staatused midagi ja tagasi lähevad ainult need, kes ise tahavad ning ülejäänute puhul peab hakkama juba, siis lõplikust immigratsioonist rääkima. Teades palju on EU-s uuringute põhjal naasmise soov Ukraina põgenikel ja kui langustrendis see on, siis me räägime ikkagi taaskord marginaalsest osast. Reaalsuses Euroopa puhul me räägime sõjapõgenikest nagunii algusest peale kui immigrantidest.

Minu point oli lihtne, et kui me ei oleks (meie enda otsus) Ukraina sõjapõgenike nii suurel hulgal vastuvõtnud, siis oleks meile Lähis-idast sunnitud vastavalt kvootidele ja vastuvõtma hunniku https://www.euronews.com/my-europe/2...atory-pressure. Hetkel peame ainult 400milli maksma.

Immigration 2026 paktiga on probleeme juba vastuolusid juba taaskord kõvasti https://etias.com/articles/eu-split-...olidarity-plan neid. See on kogu Euroopa probleem ning kuigi riikidel on probleemid erinevatel põhjustel täiesti erinevad ja igaüks on enda eest. Absoluutselt iga uue pakti, muutuse, otsustega jne on koguaeg samad teemad ja nüüd kohe-kohe läheb paremaks ja sinusugused absoluutselt igakord võtavad seda tõepähe ja usuvad ning näevadki, et kõik on väga ilus ja immigratsiooniga tõsiseid probleeme pole ja isegi kui on siis kohe kohe lahendatakse kõik ära. Süstemaatiline haiglane ignoreerimine ja tahtlikult põhjustest mööda vaatamine.

Algselt postitas nonoh Vaata postitust

Sa räägid Euroopa kohtust ja lingid Euroopa inimõiguste kohtule - need on kaks täiesti erinevat asja, inimõiguste kohtus tuleneb euroopa nõukogust ja see ei ole euroopa liidu nõukogu. See räägib inimõigustest, mitte sellest, kui palju keegi immigrante vastu võtma peab. Muide, inimõiguste konventsiooni võib iga riiki kohaldada endale sellises määras nagu ise sobib, aga lihtsalt yknow, me oleme kõik inimesed ja püüdleme ikka... inimlikkuse poole. Ja vaata aga vaid, kuidas immigrantidega saab võidelda - teeb seda Eesti, teeb seda poola, seda teeb isegi soome ja küll võtab jalad kõhu alt välja ka rootsi. lääne-euroopa riikide prolbeem immigratsiooniga on ikka nende riikide enda suhtumine, mitte mingi hirm või jõuetus euroopa inimõiguste kohtu ees. Puhtalt siseriiklik pask, mitte mingi globalistide vandenõu nagu delulu vendale mõelda meeldib, et ennast teistest targemana tunda ja oma dopamiinilaks kätte saada, et kannatamatu elu vähekegi asjalikum tunduks.

Hoidsin kaks asja lahus ja tõin mõlemad meelega välja, sest mõlemad välja. Inimõiguste kohus ja Euroopa Kohus Mis kuradi keegi palju immigrante vastu võtma peab, kes sellest rääkinud on??? Lihtsalt paugutad. ​Need kaks asutust on seadustega on suurim põhjus, miks Euroopa on nii perses tänu immigratsioonile ja hate speechidele ja seksuaalseadustele. Sul puudub elementaarne arusaam Euroopa riikide ja erinevate kohusüsteemide toimimisest. Näitab ära kui delulu sa ikka oled.

Aga noh siin ei ole pointi rohkem vastata kui ma kirjutan lähiaastatel on hakanud pead tõstma Rumeenia immigratsioon probleem ja sa tood mulle välja stastika kogu rahvastikulõikest.... Prantsusmaa elektrihinda võrdled Hiinaga.

Kommentaar

Kas see ei ole nagu, noh, klassikaline pros and cons olukord ja eri osapoolte vahel kompromissi leidmise küsimus? Näiteks Lõuna-Euroopa riikidel on meie jama Venemaaga selline "kauge" probleem, aga neile oli migrandikriis väga akuutne teema. Et, noh, meile jälle on need kuradi aafriklased suvateema. Et ühest küljest nõuavad nemad, et meie aitaksime migrantidega, meie, et nemad Venemaaga. Kuskil leitakse mingi kompromiss. ELi projekti algtuum oli ju umbes majanduslik koostöö ja sellised kompromissid, et vältida järgmist suurt sõda Euroopas.

Et, noh, ma siin ka kuulen Eesti ametkondadest, et ELil on mitu miinust. Näiteks võetakse sealt mingi suurepärane uus regulatsioon vastu, mis on näiteks Saksamaal megahea idee, sest neil 80 miljonit inimest, aga meil on vaja ka võtta sama direktiiv vastu, luua järelvalveorganid ja järelvalve järelvalveorganid, aga see pole miljoni inimese pealt mõistlik, sest pole väga kedagi reguleerida. Samas on meie majandus umbes X arv aastaid seisnenud sellel, et ettevõtlus on ELi fondidest rahade küsimine. Et win smth, lose smth. Ja, noh, et kui julgeolekuga nii putsis poleks, siis võiks ju isegi ELiga plõksimisele mõelda, aga me ei saa seda lubada, et mitte anda mingitele ELi tüüpidele võimalust öelda, et nüüd tahate jaa meie abi, kui Venemaa ukse taga, aga kui oli vaja /sisesta teema/ teha, siis huijasite maksimaalselt.

EL üritab luua mingit õigusraamistikku, mille järgi kõike joonestada, et ei oleks mingit väga suurt eripära, millest tuleksid erinevad tulevased jamad ja segadused ja konfliktid. Aga et neid paika saada, siis tulebki aeglane masinavärk ja lahendus, mis pole 100% rahuldav kellelegi. Mingi Lõuna-Euroopa nõuaks, et kogu eelarve läheks yolo paatide tagaajamisele, aga siis meie tahame, et Venemaa ja energeetikaprobleemidega tegelemisele, saadakse kuskil keskteel miinus menetlusprotsesside kulu kokku.

Mingi Kaja Kallase sõimamine ja kogu 0/1 lahendus on samas see, mis meeldib neile tüüpidele, kes ei tahaks ELiga tegemist teha ja need on enamasti väljaspool ELi. Trumpi seljataguseid huvitab see, et saaks iga ELi riigiga ise läbi rääkida. Noh, et kui EL saab mingile asjale öelda, et nii ei käima, siis näiteks Eesti ei saaks ühelgi läbirääkimisel USA-le vastu, vaid võtaksime kõik vaikides vastu. Ma ei tea, kas see oleks hea variant. Samamoodi ei saa kõiges Slovakkia või Ungari alati Venemaaga joonduda. Win smth, lose smth.

Ehk kas moodustis on ideaalne, ei ole. Kas ilma selleta oleks parem, kahtlen väga-väga. Vähemalt on mingi teoreetiline võimalus, et selles moodustises meid kuulatakse ära. Eelmises liidus seda võimalust polnud.

Aga, enihau, mida ma öelda tahtsin, et siin üksteise putsi saatmine ja ad hominem karjumine ei ole kellelegi kasuks. Ei ole ka Kaja Kallase ründamise videote peale onamine kellelegi kasuks. Samuti ei ole kellelegi kasuks riigis iga asja peale lärmamine jne.

Aga ma muidugi tsunftis, eliidis ja üleüldse kallutatud jõud!

Kommentaar

Sinusuguste puhul ongi meil poliitiliselt nii ohtlik aeg igalpool ja rasked ajad, et kasvav tsunft on oma mugavuses ühes kindlas etteantud raamis ja kui kirjutada või mõelda natukene sellest välja, siis ega sellest ei saa heidutada lasta.
                                Anna minna ja mõtle. Lihtsalt, reaalsus on ka kast, eksole ja selle sisse võiks ikkagi jääda. Noh nagu faktid jne. (vaata ka 35 miljardid Leyenlie, massiline arreteerimine kui keegi euroopat (?!?) kritiseerib, "demokraatia" EL-is jne)

Mis Ukraina sõjapõgenike pealesurumisest sa räägid?
                                Mina ei räägi, sina räägid :
                                Mis demokraatlikest riikidest sa jahud kui riigipiirid on lahti ja kontrollimatu immigratsioon tungib aastast aastasse ning ükski sinu ,,demokraatlik,, riik ei saa midagi teha kuna peab jälgima Euroopa inimõiguste seadust ja Euroopa kohtu juhiseid.
                                Kirjutad endale sobivalt, et siis oleks mugav see vana hea Putini ja Kremli tempel (postituses korduv) kohe lüüa ja no sellega oled tehtud vend. Pole Ukraina sõja põhjuseid maininudki ja Venemaast ja Putinist veel vähem. Kirjutad täiesti enda tahtele ja suvadele sobiva mitte seostuva jura kokku ja teed veel selle pealt veel järeldusi ning siia kõvatad koguaeg, et ALLIKAID PALUN. Ma peaks esitama siis allikaid mitte enda jutu kinnituseks vaid hoopis sinu väljamõeldud sousti ümberlükkamiseks ja mul on ilmselgelt võimatu leida artikklit, mis kinnitaks Ukrainlaste kvoodi kohustust. Sa oled täieilik mõtlemisvõimeta eesrinde EU puppet.
                                See lahminine oli lihtsalt sinu stiili matkimine. Aga ma küsisin allikaid ikkagi sinu väidete kohta - massivahistamised twitteri säutsude tõttu ja leyeni 35 miljardit, salaajne EL-i armee

Sa võid siin endale sobivalt Ukrainlased sõjapõgenikuks lüüa ja Lähis-idast tulevad koheselt immigrandiks tembeldada. Reaalsuses on sõjapõgenikud ikkagi samamoodi immigrandid ja EU puhul võib neid siin tõesti igasse lahtrisse lüüa olenevalt, mis õiguslik staatus neile määratud ning sellega on ainult hea immigratsiooniprobleeme hägustada ja numbritega mängida, et pilt ilus oleks.
                                Mina ei löö kedagi ega midagi, see on puha rahvusvaheline õigus ja see omakorda tähistab ka, kuidas neid inimesi kohtelda saab, kohtlema peab ja tagasi saata saab. Ideaalis on ju immigrandi ja sõjapõgeniku vahe see, et sõjapõgenikud (ukrainlased) lähevad pärast tagasi, kui nende rahvusvaheline kaitse lõppeb. Samas nagu sa näed Poola-Valgevene piiril, Poola muudkui saadab ja peksab neid tagasi ja oh imet, pole ükski "euroopa kohus" neile trahvi teinud. See,

https://etias.com/articles/eu-sets-p...027-protection Nagu varasemalt Süüriate jne puhul. EU puhul nagunii need õiguslikud staatused on tavapärane Brüsseli bürokraatia. Selgelt juba on kokkulepitud ja plaanitakse, siis ka seekord ei tähenda need staatused midagi ja tagasi lähevad ainult need, kes ise tahavad ning ülejäänute puhul peab hakkama juba, siis lõplikust immigratsioonist rääkima. Teades palju on EU-s uuringute põhjal naasmise soov Ukraina põgenikel ja kui langustrendis see on, siis me räägime ikkagi taaskord marginaalsest osast. Reaalsuses Euroopa puhul me räägime sõjapõgenikest nagunii algusest peale kui immigrantidest.
                                Kas sa ise ka oma allikaid loed? See on just koht, kus EL soovitab riikidel juba praegu välja mõelda, kuidas ukrainlasi tagasi saatma hakata, kui ajutine kaitse lõppeb. Et mõelda detailsusteni läbi, mis saab nendega, kellel kool pooleli või nendega, kes tahavad korraks ära käia, asju valmis seada Ukrainas, siis korraks jälle tagasi tulla, et ülejäänud pere võtta jne. Ja sellest, kuidas EL seda kõike rahaliselt toetab. Ma saan aru sinu hirmust, et ukrainlasi jääb siia palju, aga see konkreetne link ei räägi absoluutselt sellest.

Minu point oli lihtne, et kui me ei oleks (meie enda otsus) Ukraina sõjapõgenike nii suurel hulgal vastuvõtnud, siis oleks meile Lähis-idast sunnitud vastavalt kvootidele ja vastuvõtma hunniku https://www.euronews.com/my-europe/2...atory-pressure. Hetkel peame ainult 400milli maksma.
                                Jah, sest EL toetab üksteist ja nii nagu meie saame EL-ilt raha, et ukraina sõjapõgenikke toetada, anname meie raha, et need tegeleksid moslemitest immigrantidega. Või peaks Itaaliale ja Hispaaniale jne keskmist sõrme näitama ja ütlema, et enda süü, et Vahemere ääres asuvad? A nad näitaksid siis meile ju ka?

Immigration 2026 paktiga on probleeme juba vastuolusid juba taaskord kõvasti https://etias.com/articles/eu-split-...olidarity-plan neid. See on kogu Euroopa probleem ning kuigi riikidel on probleemid erinevatel põhjustel täiesti erinevad ja igaüks on enda eest. Absoluutselt iga uue pakti, muutuse, otsustega jne on koguaeg samad teemad ja nüüd kohe-kohe läheb paremaks ja sinusugused absoluutselt igakord võtavad seda tõepähe ja usuvad ning näevadki, et kõik on väga ilus ja immigratsiooniga tõsiseid probleeme pole ja isegi kui on siis kohe kohe lahendatakse kõik ära. Süstemaatiline haiglane ignoreerimine ja tahtlikult põhjustest mööda vaatamine.
                                Sinu lingil ongi juttu sellest, et ühed riigid tahaksid edasi saata neid oma immigrante (et ei peaks üksinda tegelema) ja teised tahaksid lihtsalt raha maksta. Mitte keegi pole öelnud, et immigrandid poleks probleem, lihtsalt ei teata ega osata sellega kuidagi tegeleda. Aga nagu sa näed, vastutahtmist pole kedagi kuhugi saadetud.
                                Selle pakti mõte polnud öelda, et midagi on parem ja ilusam, vaid kuidas selle probleemiga tegeleda nii, et see ei jääks ainult osade riikide õlule. Täiega tehakse selle probleemiga tööd, aga ilmselt jah, mitte nendes ringkondades, kus sina liigud ja infot kogud.

Hoidsin kaks asja lahus ja tõin mõlemad meelega välja, sest mõlemad välja. Inimõiguste kohus ja Euroopa Kohus Mis kuradi keegi palju immigrante vastu võtma peab, kes sellest rääkinud on??? Lihtsalt paugutad. ​Need kaks asutust on seadustega on suurim põhjus, miks Euroopa on nii perses tänu immigratsioonile ja hate speechidele ja seksuaalseadustele. Sul puudub elementaarne arusaam Euroopa riikide ja erinevate kohusüsteemide toimimisest. Näitab ära kui delulu sa ikka oled.

Ee...:

Euroopa kohtust ei tea sa midagi esimene ettejuhtuv https://www.europedeslibertes.eu/art...ic-deprivation
                                Ja:

Mis demokraatlikest riikidest sa jahud kui riigipiirid on lahti ja kontrollimatu immigratsioon tungib aastast aastasse ning ükski sinu ,,demokraatlik,, riik ei saa midagi teha kuna peab jälgima Euroopa inimõiguste seadust ja Euroopa kohtu juhiseid.

Räägid Euroopa kohtust ja lingid euroopa inimõiguste kohtu otsusele?! Kas sa oled master-troll? Ja ise sa ütled, et need kaks asutust on immigratsioonis süüdi. Sa ikka saad aru, et kumbki neist ei anna seadusi välja, vaid ainult tõlgendavad neid? Noh, umbes täpselt nii nagu igas riigis. See on võimude lahususe põhimõte ja käib demokraatiaga käsikäes.

Aga noh siin ei ole pointi rohkem vastata kui ma kirjutan lähiaastatel on hakanud pead tõstma Rumeenia immigratsioon probleem ja sa tood mulle välja stastika kogu rahvastikulõikest.... Prantsusmaa elektrihinda võrdled Hiinaga.
                                Sest ma küsisin, kus on Rumeenia immigratsiooniprobleem, mis tuleneb EL-ist.
                                Ja muidugi ma võrdlen ka Hiinaga, Hiina ja USA on hetkel kaks suurimat konkurenti EL-ile ja just nende kahe energiahinnad peaksid meile korda minema. Või mis riikidest sa rääkisid, kui viitasid, et oleme konkurentsivõimetud kõrgete elektrihindadega?

Kommentaar

Working...
                                X