Seal ainult suvel normaalne kliima tõenäoliselt? Sügise poole kannatab ka minna?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Reisimine
Collapse
X
-
Algselt postitas bubbles Vaata postitustSeal ainult suvel normaalne kliima tõenäoliselt? Sügise poole kannatab ka minna?
Kommentaar
-
Algselt postitas bubbles Vaata postitustSama võrreldes millega? Rijekas käisid? Mis selline reis umbkaudselt maksma läks kui see saladus pole?
eelmise mmi ajal käisin, sooja oli 40 kraadi, aga ei häirind väga. meres sai rahulikult pikutada ja paljaste tissidega naisi oli palju.
hinnad olid samad mis eestis, aga noh 4 aastat on möödas ja vene uusrikkad tõstavad korralikult hindu.tell your mother, we are hooligans!
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustSama peaks olema. Ma olin seal augustis ja väga tore oli.
Kommentaar
-
Algselt postitas bubbles Vaata postitustÄkki keegi oskab vastata/võrdlust tuua, kui valida Rhodose, Mallorca, Gran Canaria ja Kreeta vahel. Millist neist eelistaksite? Hinnad enam-vähem samad sinna lennates.
Mallorca on suurem ning vähem "turistikam". St on rohkem puutumatut (ürg)loodust ja võimalusi rahus ringi trippida nii autoga, rattaga kui matkates. Lisaks mäed ja maalilised vaated. Rhodos on samas suht lame kõrb, kõlbab päevitamiseks ja läbustamiseks
Rhodosel saad igas asendis inglise keelega hakkama, teatud kohtades ka vene keelega. Mallorca on puhas hispaania, pigem pursitakse saksa keelt ehk saksa (pensionäridest) turiste jagub. Inglise keelega saab pealinnas ja muudes turistimekades hakkama. Käte ja jalgadega teed samas kõik ikka selgeks. Venelasi ei näinud.
Saastamüümist ja kauba pealepressimist ning tingimist oli rohkem pigem Rhodosel.
Söögi ja alksi osas on Mallorca odavam kui Rhodos oli. Joodav kohalik vein maksis 0,75 € pudel, 0,33 l õllede 12-pack 3,79 €, 0,7 l rumm 4,19 € ning kümnele inimesele 2-päeva toidukorv (3 söögikorda päevas) Lidl-s alla 100 €
Kui ma peaks valima, kuhu tagasi minna, siis Mallorca.308
Kommentaar
-
Algselt postitas bubbles Vaata postitustSeptembris peaks siis päris okei seal olema veel? Kuna suvel on minu jaoks siin ka suht normaalsed ilmad siis on plaanis kas sügisel septembri lõpus kuskile minna või teine variant oleks jaanuari alguses Tai.
aga ilmselt ongi eestlasele parem minna septembris et ainult mingi 20 volli on sooja ja meres saab ikka pikutadatell your mother, we are hooligans!
Kommentaar
-
Plaanis augustis minna Leetu, Palangasse. Keegi oskab ehk mõnda soodsamat puhkemaja või hostelit soovitada? Puhkemaja, mis mahutaks umbes 15 inimest, oleks kõige parem, aga sobivad ka tavalised toad hostelites. Ja kas on üldse mõtet ette broneerida või tasub alles kohapeal ööbimiskohta otsima hakata?
Igatahes, kõik info Palanga kohta on teretulnud.sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas K Punkt Vaata postitustvõi tasub alles kohapeal ööbimiskohta otsima hakata?
Kommentaar
-
Algselt postitas cbulls13 Vaata postitustVeidi enam kui kuu aja pärast on minek Budapesti kaheks nädalaks. Kas on keegi käinud ja oskab taskukohast öömaja soovitada (hostel/inn vms)?
Endal sai just järgmise suve reis planeeritud: Põhja-Poola, Põhja-Saksamaa, Põhja-Prantsusmaa + Pariis, Luxemburg, Nürnberg, Praha, Viin. Tõotab äge tulema!
Veebruaris veel minek Milano ja Rooma. Ööelu kohta oskaks keegi midagi rääkida?
Kommentaar
-
Algselt postitas kampsun Vaata postitustVeetsin suvel 3 ööd Budapestis. Odavat kohta kahjuks soovitada ei oska, sest ise ööbisin kallimas, aga linn on räigelt awesome! Üheks südamelinnaks minu jaoks.
Endal sai just järgmise suve reis planeeritud: Põhja-Poola, Põhja-Saksamaa, Põhja-Prantsusmaa + Pariis, Luxemburg, Nürnberg, Praha, Viin. Tõotab äge tulema!
Veebruaris veel minek Milano ja Rooma. Ööelu kohta oskaks keegi midagi rääkida?Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar