Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Ajateenistus!
Collapse
X
-
Kõik on õige. Aga asi on Venemaa jaoks palju lihtsam. Nimelt hoitakse Venemaa abil meie piirkonnas õiget sagedust, et "vool liikuda saaks". Kui venemaa seal meile rusikat näitab, siis ei peagi Narvas midagi puutuma.Ausalt öeldes... Kui Venemaa otsustaks ära lõigata nii Balti kui ka Eesti soojuselektrijaamad (Narva elektrijaamad), siis lükkaksid nad rivist välja ka Läti ning Leedu, sest Narva jaamad toodavad ca 80% Eesti elektrivajadusest. Kui Narva jaamad kukuvad ära, siis läheb Riia lähedal olev hüdroelektrijaam täisvõimsusel tööle ning tekib ülekoormus, sest korraga tuleb toita nii Läti kui ka Eesti ära. Lõpuks kukub lätlaste hüdroelektrijaam ära ning siis on Leedu kord.
Olen kindel, et kui venelased kavatseksid rünnata Eestit ning võtta maha meie elektrisüsteemid, siis katkestaksid nad kõigepealt elektriühendused Eesti ja Vene vahel, sest ka Peterburi Sosnovõi Bor on samamoodi ühendatud Narva elektrijaamadega.
Keda huvitab siis googlesse näiteks "Elekter + sagedus 50hz + venemaa"Leave a comment:
-
See on nüüd küll veits kohatu võrdlus või mis?
Kui sa just ei pidanud silmas seda, et nii me endale võitsimegi vabaduse ja seda tuleks hoida iga hinna eest. Mida eelnevate väljaütlemiste põhjal nagu välja ei loeks muidugiLeave a comment:
-
Kas ma päriselt loen soccerneti foorumist Venemaa ründeplaani Eesti vastu anno 2012? Päriselt? Või ma olen liiga palju teisipäeval joonud?Leave a comment:
-
Ausalt öeldes... Kui Venemaa otsustaks ära lõigata nii Balti kui ka Eesti soojuselektrijaamad (Narva elektrijaamad), siis lükkaksid nad rivist välja ka Läti ning Leedu, sest Narva jaamad toodavad ca 80% Eesti elektrivajadusest. Kui Narva jaamad kukuvad ära, siis läheb Riia lähedal olev hüdroelektrijaam täisvõimsusel tööle ning tekib ülekoormus, sest korraga tuleb toita nii Läti kui ka Eesti ära. Lõpuks kukub lätlaste hüdroelektrijaam ära ning siis on Leedu kord.Vene-Gruusia sõja aegu oli Venemaal võimalik peale tungida kahe mäe vahelt no ikka väga kitsast piirkonnast ja seda tehti suhteliselt kiiresti. Võttes arvesse, et Venemaa saaks Eestisse tungida väga mitmeid teid pidi ja l[b]isaks, pommitades Narva elektrijaama, jättes suurema osa Eestist ilma elektrita,[b] suudaks me iseseisvalt vastu panna paar päeva tops. Ja ka siis oleks kõige tõenäolisem, et NATO või siis tulnukad, kes meile appi tuleks, sõdiksid Eesti pinnal, mis oleks WAY WORSE. Seega puhtalt sõjaliselt ei ole armeel kuigi suurt kasutegurit tõepoolest, aga paljudel juba eelnevalt loetletutel põhjustel leian ma samuti, et kohustuslik sõjavägi võiks meil olla, aga teatud muutustega, mis on ajale jalgu jäänud.
Ja ma nii muuseas küsin, et mis proove veel arstlikus tehakse? Kas vastab tõele, et THC-d otsitakse pissiproovidest vaid pisteliselt? Nimelt endal ka jaanuari hakul komisjon, aga suure tõenäosusega plaanis detsembri alguses korra Hollandisse põigata. Siit ka teine küsimus, kaua üldse THC võib veres püsida sellistes kogustes, et seda on võimalik analüüsidest (mitte mingi CSI-level testidest, vaid eeldatavalt need odavamad EKV testid) näha?
Olen kindel, et kui venelased kavatseksid rünnata Eestit ning võtta maha meie elektrisüsteemid, siis katkestaksid nad kõigepealt elektriühendused Eesti ja Vene vahel, sest ka Peterburi Sosnovõi Bor on samamoodi ühendatud Narva elektrijaamadega.Leave a comment:
-
Potentsiaalsete kollaborantide ja nahahoidjate meelehärmiks näitavad kõikvõimalikud saarpollide ja emorite uuringud, et rahvas toetab selgelt ajateenistust ja totaalkaitse doktriini. See, et mõni jobu leiab, et teda ei tohiks kaitseväkke võtta, kuna tema vaimuanded läheksid selle 8-11 kuuga kaotsi, ei puutu üldse asjasse. Temalt ei küsita, õnneks.Tore lugulaul, kuid kahjuks ei oska arvesta seda, et isegi ajal, mil vist sina tõeliseks meheks said, polnud sul ühtegi platvormi ütlemaks, et käige perse oma lolli süsteemiga. Seega võis protestijate hulk olla täpselt selline nagu täna, lihtsalt täna on end lihtne mingis ruumis kuuldavaks teha.
Ja, noh, eks see ühiskonna ja vabaduse mõiste ole ka natuke arenenud, kui orjapõlvega võrrelda.Leave a comment:
-
See on suht jabur laustsivilisti hala. 5 või 15 minutiga ei toimu midagi, küsimus on ainult selles, kas Eesti suudab sedavõrd kaua vastu pidada, kui NATO väed kohale jõuavad. Ise ma hetkeseisuga kahtlen selles aga siinkohal on paar olulist nüanssi:1) erinevalt Lätist me vähemalt liigume sinnapoole ehk siis Soome mudeli poole 2) peamine asi ongi ennetamine ehk siis olukord kus võimalik vaenlane teab, et sõjategevus kipub pikemaks kui OMi avatseremoonia ja maailma pilgud on paratamatult sellele suunatud.Leave a comment:
-
Ära sa mingil juhul diskleimerit loe. Eelda alati, et üldistatakse. Üldista ka ise.
Lõpeta arutelu persekukkunud irooniaga.
Much win.Leave a comment:
-
Vabandust, sul on kahtlemata õigus, et vanasti tahtsid kõik sõjaväkke või kaitseväkke minna, kunagi ei vaielnud vastu ja ei seadnud kehtivaid norme kahtluse alla ning tunnetasid oma rolli ühikonnas ja said kohustustest aru ning noorus on perses.
Eksisin ja kahetsen. Enam ei tee. Mitte üheski teemas.Leave a comment:
-
Ma näeksin hea meelega sind sarnaste argumentidega üles astumas mõnel Vabadussõda uurivate ajaloolaste seminaril või minupoolest kasvõi Eesti Leegioni Sõprade kokkutulekul Sinimägedes.
Minu arvamus ei pretendeeri absoluutsusele. Samas on suhteliselt ebapädev viis väitlusesse astumiseks ka lähenemine "see on sinu arvamus, seega lihtsalt lollakas." Sinu soovi sisuliselt väidelda muidugi iseloomustab üsna eredalt minu postitust kokkuvõtev sinupoolne tsitaat "Tekst X". Ju tundsid end mõnes mu väljatoodud punktis ära - või eksin?Leave a comment:
-
See, et need protestid õigustatud pole (või õigustatumad või veel midagi muud) või, et kohustusi ei tunnistata, on ju sinu arvamus. Mis ajast on ühe persooni arvamus aga see õige arvamus? Näppudel võib need ajad vast üles lugeda. Kunagi tuli ju mingil sellil või sellitaril mõte, et võiks Eesti riik ka olla, siis öeldi vast kah, et idioot ja ei tunneta, kus ta elab ja mis on tema kohustused OMA riigi ees. Noh, läks nagu läks.Absoluutselt. Aga kuidas see nending peaks tõestama seda, et protestid on õigustatumad kui ajal, mil nende esitamiseks polnud võimalusi? Protestil on alust pelgalt sellepärast, et "mul on õigus protestida"? Sa põhimõtteliselt ju kirjutad üheselt alla osale mu jutust, mis puudutas vabaduse praktiseerimist kohustusi tunnistamata.Leave a comment:
-
Absoluutselt. Aga kuidas see nending peaks tõestama seda, et protestid on õigustatumad kui ajal, mil nende esitamiseks polnud võimalusi? Protestil on alust pelgalt sellepärast, et "mul on õigus protestida"? Sa põhimõtteliselt ju kirjutad üheselt alla osale mu jutust, mis puudutas vabaduse praktiseerimist kohustusi tunnistamata.
Ja see "...sina tõeliseks meheks said..." osa - Martin, meil sinuga on viimasel ajal raske jätta ükskõik, mis teemal isiklikuks minemata, aga proovida ju võiks. Ma ise olen täitsa teadlikult selles suunas üritusi teinud.Leave a comment:
-
Tore lugulaul, kuid kahjuks ei oska arvesta seda, et isegi ajal, mil vist sina tõeliseks meheks said, polnud sul ühtegi platvormi ütlemaks, et käige perse oma lolli süsteemiga. Seega võis protestijate hulk olla täpselt selline nagu täna, lihtsalt täna on end lihtne mingis ruumis kuuldavaks teha.
Ja, noh, eks see ühiskonna ja vabaduse mõiste ole ka natuke arenenud, kui orjapõlvega võrrelda.Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: