Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Ajateenistus!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• jamesblake
    replied
    Ühine meelelahutus pole pigem levinud, a la pokker kasvõi?
    No eks see arvatavasti olene eelkõige kindlast rühmast, lihtsalt ise pigem selline inimene, kes igavust kamraadlusega peletaks, selle asemel, et kusagi nurgas võimelda.

Leave a comment:

• cobras
    replied
    Igavlemine nüristab. Mine jõusaali, käi jooksmas, loe raamatuid või õpi keelt, nagu eelmine kodanik soovitas.

Leave a comment:

• atleticomadrid
    replied
    Algselt postitas jamesblake Vaata postitust
    See jutt vastab tõele, et peale noorteaega on reaalset igavlemist ka kaunis palju?
    Kõvasti. Võta kätte, õpi mõni keel näiteks selgeks selle ajaga.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas jamesblake Vaata postitust
    See jutt vastab tõele, et peale noorteaega on reaalset igavlemist ka kaunis palju?
    Jah, vastab.

Leave a comment:

• jamesblake
    replied

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas ballack Vaata postitust
    Põhimõtteliselt kohe peale keskkooli lõpetamist...täpset aega ei mäleta...seaduses kirjas (link ülevalpool mille kirjutasin).
    Sama aasta septembri keskel on see kuupäev.

Leave a comment:

• cobras
    replied
    Ise olin kaval, TLS alusel on õigus tööleping teenistuse ajaks peatada.
    Tagasi tsiviili tulles oli töö kohe ootamas, hoolimata (2009) maandunud masust.

Ahjaa... kaks nädalat puhkust enne "minekut" on neil ka kohustus anda. Palgata, ent abiks ikka.

Leave a comment:

• ballack
    replied
    Algselt postitas Peelo Vaata postitust
    Käin ülikoolis, aga minek tuleb vähese informeerituse tõttu ette võtta. Ma ei teagi kuidas see asi oli... kas tuleb aasta jooksul peale arvele võtmist või keskooli lõppu see avaldus teha?
    Põhimõtteliselt kohe peale keskkooli lõpetamist...täpset aega ei mäleta...seaduses kirjas (link ülevalpool mille kirjutasin).

Leave a comment:

• cbulls13
    replied
    statistikat: 60% komisjoni ette kutsututuest saadetakse koju tagasi. Olen ise lucky 40%, kes sügisel kaevikut kaevama läheb. Jama on see, et töötuks jäämine ähvardab, kuna ei tööta Eesti Vabariigis registreeritud ettevõttes, see on ainus "fakkkkkk" asja juures. Ja mis puutub ülikooli töttu pikendamisesse, siis sellega on ka tuuga. Käin ülikoolis, aga minek tuleb vähese informeerituse tõttu ette võtta. Ma ei teagi kuidas see asi oli... kas tuleb aasta jooksul peale arvele võtmist või keskooli lõppu see avaldus teha? Mina sellest teadlik ei olnud, avaldust ei teinud ja komisjonis see kedagi ei kottinud. Oma viga, aga noh... kodanikukohust tuleb täita. Omale ise erinevaid vigu külge mõtlema ei hakanud.

Leave a comment:

• Premium
    replied
    Mnjaaa..eks oleneb ikka palju sellest, kes kus ja millal. Mind ei tahetud kuidagi uurida arstlikus. Tegelikult olid põlv ja selg(nagu hiljem selgus) perses. See, et põlvevigastus ajateenistuses välja lööb, on suht tavaline... kuid ühel hommikul ei suutnud ma enam ennast püsti ajada, sest seljanärvid olid kinni vms - selgroog ühelepoole kaldu. Kupist on ikka suht keeruline välja saada kui juba sees oled...pead suht pikalt laatsas passima. Üks laps ja pere ülalpidamine ei kottinud ka tavaliselt kedagi komisariaadis.

Üks kaaslane flippis päriselt ära ja isegi tema pidi suht pikalt oma vabastust ootama. Kurb oli see, et tal oli sbk ammu läbi ja ka autojuhi load käes, kuid ühel hetkel sai pinge temast lihtsalt võitu...

Leave a comment:

• Iceman
    replied
    Algselt postitas cobras Vaata postitust
    Kriminaalkaristusega saab 100% kindla "vabastuse."
    Tunduvalt machom ka, kui voodisse kusemine.

Noored mehed, käed ja jalad otsas - minge varastage!
    Öelge siis kella aeg ja ja toode ka ära, mida plaanis varastada...tean siis peale passida ja saan teie eest mõne hea kopika lisatasu ka.

Aga jh...edu siis neile, kes nüüd väkke lähevad...endal sai see värk läbitud....vahepeal mingi 4 korda pakuti mulle vabastust, aga ma ei võtnud seda vastu just selle hullu paberi pärast..kokutamine kahjuks kuulub psühholoogilise haiguse alla

Leave a comment:

• cobras
    replied
    Kriminaalkaristusega saab 100% kindla "vabastuse."
    Tunduvalt machom ka, kui voodisse kusemine.

Noored mehed, käed ja jalad otsas - minge varastage!

Leave a comment:

• mjaasa
    replied
    See viimane suht võimatu, nagu ma kroonus olles kuulsin. Sind testitakse päris mõni öö, ühesõnaga aparaatie küljes oled. Suht väike tõenäosus, et une pealt kused voodisse, kui reaalselt sellist probleemi pole.

Leave a comment:

• jamesblake
    replied
    Keegi kusagil rääkis näiteks seda ka, et öine allalaskmine olla ka päris hea argument komissariaadis.

Leave a comment:

• mg
    replied
    mina sain alkoholismi tõttu pikendust hea mitu aastat, hiljem tuli üks teine asi vahele ja üldse ei pidand minema.

see alkoholism väljendus käte värinas põhiliselt( nt kange kohv ja 2 suitsu hommikul minu puhul) ja kui psühhiaater viitsib sind kuulata võib talle igasugu kammajaad ajada.

Leave a comment:

Working...
X