Ja selline (ehk rumal) küsimus kerkis ka veel pähe, et kust maalt on inimene sõna otses mõttes liiga suur ajateenistuse läbimiseks. Oskate ehk näiteid tuua, et kui tüsedaid jõmikaid väes näinud olete või mõni tuttav ehk seetõttu pääsenud või on lihtsalt a la kergendatud kõik paksule inimesele väes?
1 tuttav kaalub (oma väidete järgi) circa 120 kilo aga välimuselt on ikka täitsa morsaga tegu, kutt ise suht kindel, et teda ei võeta, plaanib arstlikus oma veresuhkrutest ja kolestoroolidest rääkida.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Ajateenistus!
Collapse
X
-
Ulme, mis erinevus komisjonide vahel siis. Aasta tagasi Pärnus komissariaadis jäi arstidest tõesti selline mulje, et kui vähegi suhelda oskad ja mingisuguse vähegi veenva põhjuse mitte väkke minemiseks tood, siis vähemalt pikenduse saab vabalt.
Aga siit tuleb välja, et mõnelpool võetakse vägisi paberitega vigaseid ka sisse, uskumatu, kuidas mul ikka joppas sessuhtes.
Leave a comment:
-
Perearsti kiri ei koti neid seal üldse. Allergoloogi juurde pead minema ning sealt küsid siis vajalikke pabereid.Algselt postitas erxu Vaata postitustOkei, eks peab kähku seal arstlikus ära käima, et saaks selle asja selgeks tehtud. Mul jah allergiaga sellised lood, et mul ei väljendu see punnides või sügelustes vaid hingamisraskused ja muud selline tõsine teema.
Kuigi ei teagi, see süsteem nii peeti kukkunud selle ajateenistusega.
Ühel tuttaval olid põlved nii katki kui olla said. Oli ortopeedi paber, rõntgeni pilt ja muud särgid värgid kaasas ja paberil oli pmst kirjas, et Ei tohi sõjaväkke minna kuna sealne roomamine võib liikumispuude tekitada. Arstlikus ortopeed vaatas seda ning lükkas aga tegevteenistuseks kõlblikuks ning soovis edu.
Leave a comment:
-
Mul on kah õlletolmu vastu allergia...aga noh ma eriti ei võidelnud kah selle ajateenistuse vastu...võtsin tablette ja natukene oli parem, aga kevadel koos tablettidega oli ikka halb ja kevad tormi ajal passisin kasarmus. Aga noh mul seal sõjaväepolitseis eriti palju neid metsalaagreid kah polnud...1 SBK ajal, 2 jalaväeõppe ajal ja SP väljaõppel üks nädal enne kevadtormi.
Leave a comment:
-
veel lihtsam, tule kabemeistriks ja saad 10 nädala pärast vehkat teha *facepalm*
Leave a comment:
-
Kähku pead käima kõikvõimalikke pabereid hankimas, kui sul neid veel ei ole. Isegi perearsti kirjutatu ei koti komisjonis suurt kedagi, kohapeal hädaldamine veel vähem.Algselt postitas erxu Vaata postitustOkei, eks peab kähku seal arstlikus ära käima, et saaks selle asja selgeks tehtud. Mul jah allergiaga sellised lood, et mul ei väljendu see punnides või sügelustes vaid hingamisraskused ja muud selline tõsine teema.
Leave a comment:
-
No lase perearstil paberid korralikult ära täita. Ei usu küll, et võetakse. Samas mine sa seda tea eksoleAlgselt postitas erxu Vaata postitustMidagi erilist küll ei juhtu või sellist tõsist aga tihti käin lihtsalt punased silmad peas nagu narkaril, vesistan nina ja aevastan koguaeg. Muud erilist ei ole nagu küll olnud, kunagi ise mängisin vutti siis ühel hetkel viskas mingi klapi ette ja raske oli hingata aga muud ei midagi sellist.
Leave a comment:
-
Meil oli ka väes umbes taoline vemps. Suht kaua viibis noorteajast laatsas (just selle allergia pärast).Algselt postitas erxu Vaata postitustMidagi erilist küll ei juhtu või sellist tõsist aga tihti käin lihtsalt punased silmad peas nagu narkaril, vesistan nina ja aevastan koguaeg. Muud erilist ei ole nagu küll olnud, kunagi ise mängisin vutti siis ühel hetkel viskas mingi klapi ette ja raske oli hingata aga muud ei midagi sellist.
Leave a comment:
-
Midagi erilist küll ei juhtu või sellist tõsist aga tihti käin lihtsalt punased silmad peas nagu narkaril, vesistan nina ja aevastan koguaeg. Muud erilist ei ole nagu küll olnud, kunagi ise mängisin vutti siis ühel hetkel viskas mingi klapi ette ja raske oli hingata aga muud ei midagi sellist.
Leave a comment:
-
Täiesti siiralt, ilma igasuguse soovita mõnitada küsisin. Sorry, kui valesti välja paistis. Lihtsalt täitsa huvitav: sa oled jalkafänn, muidu ju foorumis ei oleks? Et kuidas jalka vaatamisega staadionil on, seal ju megahulk inimesi koos, igast parfüümid, tolm jm sitt. Sellepärast küsisin.Algselt postitas erxu Vaata postitustHaha tean, et küsisid rohkem mõnitaval toonil aga kevadel vabatahtlikult väga väljas viibida ei tahaks, siis on kõige hullem periood. Aga looduselast minust ei saa, sest just selle vastu mul allergia ongi ning teatavasti sõjaväes enamus aega veedetaksegi puhtas looduses
Leave a comment:
-
Aga teemasse - molutamiseta ei möödu vist ükski ajateenistus. Minu viimased kaks kuud möödusid med.punktis pimedas füsioteraapiaruumis selg vastu radiaatorit põõnates ja umbes kolm korda päevas autoga linnas mingeid lühikesi otsi tehes. Nädala eredaimad hetked olid laskmiste julgestamised, siis sai selg vastu valli istuda ja suitsu tehes plärtsutavaid noori vaadata ja teinekord mõni tagasilöögist kriimustatud kolp või lõug kinni plaasterdada. Lugesin ilgelt palju, kuulasin paremat mussi, tegin ka kehalist - aga see ei päästnud ikkagi tõsiasjast, et väkke minnes oli kilosid 70 ligi, väest tulles 81...
Molutamisest ei pääse, mõtle selle peale ette ja lepi sellega - siis on lihtsam seda taluda. Too kodust mõistlikku tegemist kaasa või lase järele saata: raamatud, podcastid, muss, keeled. Sporti teha ei keelata kunagi üheski väeosas jne. Kõik on ikka enda peas kinni
Leave a comment:
-
Haha tean, et küsisid rohkem mõnitaval toonil aga kevadel vabatahtlikult väga väljas viibida ei tahaks, siis on kõige hullem periood. Aga looduselast minust ei saa, sest just selle vastu mul allergia ongi ning teatavasti sõjaväes enamus aega veedetaksegi puhtas looduses
Leave a comment:
-
Päris sitt kurss. Kuidas sul avalikus kohas viibimisega on, ma küsin just jalka seisukohast - täismajastaadionil saad ikka olla või on seal ka mingeid sind penetreerivaid allergeene õhus?Algselt postitas erxu Vaata postitustOkei, eks peab kähku seal arstlikus ära käima, et saaks selle asja selgeks tehtud. Mul jah allergiaga sellised lood, et mul ei väljendu see punnides või sügelustes vaid hingamisraskused ja muud selline tõsine teema.
Sorry isikliku küsimuse eest, aga pole kunagi kokku puutunud nii karmi allergialaksuga. Endal pole ühtki iialgi olnud ja naine on ainult õllele allergiline, mis on hea, jääb mulle rohkem
Leave a comment:
-
Okei, eks peab kähku seal arstlikus ära käima, et saaks selle asja selgeks tehtud. Mul jah allergiaga sellised lood, et mul ei väljendu see punnides või sügelustes vaid hingamisraskused ja muud selline tõsine teema.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: