Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Mis teid närvi ajab ???

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused

• Nasfal
    replied
    Algselt postitanud kasutaja futbolidipaul poolt
    Tsitaat EESTI linna linnapealt: "Muidugi on see kurb, et meie lapsed ei näe uusaastaööl linnaväljakul näärivana."

Kuidas see inimene saab linnapea olla? Ta oli korrupeerunud linnapea pearaamatupidaja, kes leidis, et linn ei pea süüdistama linnapead, sest mis seal ikka. No see on nagu kroonijuveel. https://www.delfi.ee/news/paevauudis...pi?id=91951061
    Mida sa selliselt Fašišti värdjalt ikka loodad. Ega ta ei ole kunagi enda Nõukogude meelsust ja crushi Putini vastu eitanud. Ma ei usu, et see isegi kogemata öeldud oli vaid ta mõtleski nii.

Leave a comment:

• futbolidipaul
    replied
    Tsitaat EESTI linna linnapealt: "Muidugi on see kurb, et meie lapsed ei näe uusaastaööl linnaväljakul näärivana."

Kuidas see inimene saab linnapea olla? Ta oli korrupeerunud linnapea pearaamatupidaja, kes leidis, et linn ei pea süüdistama linnapead, sest mis seal ikka. No see on nagu kroonijuveel. https://www.delfi.ee/news/paevauudis...pi?id=91951061

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    Algselt postitanud kasutaja vtp poolt
    Ma pakuks, et baller pigem mõtleski niipidi, et on mingi närvidele käiv seltskond, kes siiamaani ironiseerib selle lause üle. Ja paneb iga inflatsiooniilmingut selle süüks, et 10a tagasi tuli euro. A vb olen mina liiga sinisilmne.
    Kuidas perset ma sellest aru ei saanud? Peab enda seeni sheerima. Vist viimast rida ei lugenud or something, aga eksisin ja sul on õigus.

Leave a comment:

• vtp
    replied
    Ma pakuks, et baller pigem mõtleski niipidi, et on mingi närvidele käiv seltskond, kes siiamaani ironiseerib selle lause üle. Ja paneb iga inflatsiooniilmingut selle süüks, et 10a tagasi tuli euro. A vb olen mina liiga sinisilmne.

Leave a comment:

• rahvaspordipäev
    replied
    Mul on ka raamatud, millel hind sisse trükitud 20 kopikat, miks me üldse kroonile üle läksime?

Leave a comment:

• allars
    replied
    Algselt postitanud kasutaja baller poolt
    Need inimesed, kes siiamaani raiuvad seda loosungit, et ega euro hinda ei tosta ju, kuigi kümme aastat moodas ja ilmselgelt asjad kallinevad.

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    Need inimesed, kes siiamaani raiuvad seda loosungit, et ega euro hinda ei tosta ju, kuigi kümme aastat moodas ja ilmselgelt asjad kallinevad.
    Bahahahahahhahaha mis seeni sa sõid, sheeri kama.

Leave a comment:

• LaRaBla
    replied
    Mis on inflatsioon?

Leave a comment:

• baller
    replied

Leave a comment:

• cabron
    replied
    Algselt postitanud kasutaja taku* poolt
    sama case enamik komposiitmaterjalide puhul

ostke kõik endale carbon trussikud
    Cabron stringe küll naised ostaks!

Leave a comment:

• taku*
    replied
    sama case enamik komposiitmaterjalide puhul

ostke kõik endale carbon trussikud

Leave a comment:

• futbolidipaul
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Tofoa poolt
    Miks neid taaskäidelda ei saa?
    Mingi väga spetsiifiline materjal, mida veel ei osata uuesti kasutada. https://www.bloomberg.com/news/featu...p-in-landfills

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitanud kasutaja futbolidipaul poolt
    Tuulikitega on ka see jama, et tiivad vajavad vahetamist mingi aja kasutuses olles ja neid ei saa taaskäidelda.
    Miks neid taaskäidelda ei saa?

Leave a comment:

• cabron
    replied
    Algselt postitanud kasutaja rahvaspordipäev poolt
    2.5k eest võivad mu magamistuppa ka paigaldada kui tahavad. Luban piisavalt palju mehhiko toitu süüa, et öösel töös seda hoida pealekauba.
    Oleme keskkonnasââstlikud ja ârme impordi maitseaineid jne. Sobib väga hästi ka hapukapsas

Leave a comment:

• futbolidipaul
    replied
    Tuulikitega on ka see jama, et tiivad vajavad vahetamist mingi aja kasutuses olles ja neid ei saa taaskäidelda.

Leave a comment:

Töötlen...