Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Mis teid närvi ajab ???

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused

• Linnupoja
    replied
    Algselt postitanud kasutaja saaaaar poolt
    Veidi optimistlik eeldada, et 10+ aastat pärast pesast lahkumist hoiavad vanemad igasugust sodi alles. Kui tähtis asi sulle, siis tuleks ikka kohe kaasa võtta, mitte pärast vanemaid süüdistada. Vaevalt keegi isegi mäletab kas või mida ta aastaid tagasi ära visanud on
    Sul endal muidu lapsi pole?

Leave a comment:

• saaaaar
    replied
    Veidi optimistlik eeldada, et 10+ aastat pärast pesast lahkumist hoiavad vanemad igasugust sodi alles. Kui tähtis asi sulle, siis tuleks ikka kohe kaasa võtta, mitte pärast vanemaid süüdistada. Vaevalt keegi isegi mäletab kas või mida ta aastaid tagasi ära visanud on

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Algselt postitanud kasutaja EgoTrip poolt
    Pask lugu küll, kui niimoodi juhtus. Mis ära visati?
    Kaisukaru, mille sain kui olin pisi-pisi . Tahtsin enda lapsele edasi anda.

Leave a comment:

• vtp
    replied
    Andke kohtusse

Leave a comment:

• EgoTrip
    replied
    Algselt postitanud kasutaja plastic'99 poolt
    vanemad viskasid ära ja nüüd teevad tuima nägu, et nemad ei tea midagi. been there
    Pask lugu küll, kui niimoodi juhtus. Mis ära visati?

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Algselt postitanud kasutaja futbolidipaul poolt
    Mul oli lapsena täielik Asterixi ja Lucky Luke koomiksi kogu ja ei leia enam vanemate kodust neid, et oma lapsele tutvustada.
    vanemad viskasid ära ja nüüd teevad tuima nägu, et nemad ei tea midagi. been there

Leave a comment:

• futbolidipaul
    replied
    Mul oli lapsena täielik Asterixi ja Lucky Luke koomiksi kogu ja ei leia enam vanemate kodust neid, et oma lapsele tutvustada.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitanud kasutaja telekavaataja poolt
    See, kuidas Fifas "mängija vahetuse nupp" lihtsalt keeldub minuga koos töötamast. Jube kettasse ajas täna.
    See reaalselt töötas sitasti, kuna puldis olid patakad tühjad.

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Tõsi. Ta muidugi ei väärigi nii hea posti nägemist.

Leave a comment:

• taku*
    replied
    see kalkun ei näe ju sinu poste ka ma eeldan?

Leave a comment:

• cannuman
    replied

Leave a comment:

• Malfoy
    replied
    Mina kiidan kaala logo valiku heaks. Puzzle sai paika.

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    Algselt postitanud kasutaja mcnamara poolt
    Postitusi ma loomulikult ei näe, aga mind skrollides jubedalt häirib LFC logo kaala nime kõrval. Kohutav häbi, äkki saaks kuidagi ära peita kui ära võtta pole võimalik.
    no ma ei tea mees, mind ajab närvi mcnamara ägedad probleemid. ära ei saaks kuidagi kaotada seda venda foorumist?

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Postitusi ma loomulikult ei näe, aga mind skrollides jubedalt häirib LFC logo kaala nime kõrval. Kohutav häbi, äkki saaks kuidagi ära peita kui ära võtta pole võimalik.

Leave a comment:

• cabron
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Mõnuagent 007 poolt
    Avastasin ükspäev, et mu korteriühistu esinaine on Wolti tegevjuht, kes kakleb endise ühistu esinaisega, kes on vist mingi BonBon Lingerie juht ja kaklusküsimuseks on, et kumma peaks neist kohtusse andma mingi parkimisküsimuse teemal. Tõeline Äripäeva või Ekspressi teema...
    Selliseid mikrovaidluseid, milles mõlemad osapooled on tihti überväiklased, on terve legaalsfäär täis. Vahel mōtlen küll, et on mōnel ikka viitsimist oma (sageli tühist) õigust taga ajada.

ja kes põhiliselt võidavad nendest vaidlustest? Õige, advokaadid ja juristid.

Leave a comment:

Töötlen...