Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Mis teid närvi ajab ???
Collapse
X
-
Veidi optimistlik eeldada, et 10+ aastat pärast pesast lahkumist hoiavad vanemad igasugust sodi alles. Kui tähtis asi sulle, siis tuleks ikka kohe kaasa võtta, mitte pärast vanemaid süüdistada. Vaevalt keegi isegi mäletab kas või mida ta aastaid tagasi ära visanud on
Leave a comment:
-
-
-
-
Mul oli lapsena täielik Asterixi ja Lucky Luke koomiksi kogu ja ei leia enam vanemate kodust neid, et oma lapsele tutvustada.Leave a comment:
-
-
no ma ei tea mees, mind ajab närvi mcnamara ägedad probleemid. ära ei saaks kuidagi kaotada seda venda foorumist?Leave a comment:
-
Postitusi ma loomulikult ei näe, aga mind skrollides jubedalt häirib LFC logo kaala nime kõrval. Kohutav häbi, äkki saaks kuidagi ära peita kui ära võtta pole võimalik.Leave a comment:
-
Selliseid mikrovaidluseid, milles mõlemad osapooled on tihti überväiklased, on terve legaalsfäär täis. Vahel mōtlen küll, et on mōnel ikka viitsimist oma (sageli tühist) õigust taga ajada.Avastasin ükspäev, et mu korteriühistu esinaine on Wolti tegevjuht, kes kakleb endise ühistu esinaisega, kes on vist mingi BonBon Lingerie juht ja kaklusküsimuseks on, et kumma peaks neist kohtusse andma mingi parkimisküsimuse teemal. Tõeline Äripäeva või Ekspressi teema...
ja kes põhiliselt võidavad nendest vaidlustest? Õige, advokaadid ja juristid.Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
. Tahtsin enda lapsele edasi anda.
Leave a comment: