Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Mis teid närvi ajab ???
Collapse
X
-
Raamatute hinnad on ikka täitsa ära pööranud .Uus Michael Jordani elulooraamat maksab Apollos 41 € , mujal 1-2 € vähem .
-
Ma ei tea mis opp ja mis haigla, aga TÜ kliinikumis ennem oli nõutud, et kliinik teeb selle testi ise. Muidugi sellega läks üks päev raiskuAlgselt postitas Veel1v2rav Vaata postitustKäisin reedel koroonatesti tegemas, et saaks minna esmaspäeva hommikul operatsioonile, mida olen pool aastat oodanud. Koroonatestil tädi ütles, et reede õhtul kella viieks on digiloos vastus üleval. Fakk, siiamaani ei ole vastust teada ja kui homme hommikuks teada pole, siis ilmselt mind opile ei lastagi... Oma peas olen juba tuhat asja läbi mõelnud, kuidas esmaspäeva hommikul saadetakse mind minema ja saan uue aja alles suveks.
Ajab närvi ja tekitab stressi samal ajal.
Leave a comment:
-
Usun, et ajab leili.Algselt postitas Veel1v2rav Vaata postitustKäisin reedel koroonatesti tegemas, et saaks minna esmaspäeva hommikul operatsioonile, mida olen pool aastat oodanud. Koroonatestil tädi ütles, et reede õhtul kella viieks on digiloos vastus üleval. Fakk, siiamaani ei ole vastust teada ja kui homme hommikuks teada pole, siis ilmselt mind opile ei lastagi... Oma peas olen juba tuhat asja läbi mõelnud, kuidas esmaspäeva hommikul saadetakse mind minema ja saan uue aja alles suveks.
Ma tegin teisip kl 11 ja 03:40 kolmap varastel tundidel oli tulemus digiloos (vôib-olla kiirendas yleslaadimist see asjaolu, et oli positiivne)
Leave a comment:
-
Käisin reedel koroonatesti tegemas, et saaks minna esmaspäeva hommikul operatsioonile, mida olen pool aastat oodanud. Koroonatestil tädi ütles, et reede õhtul kella viieks on digiloos vastus üleval. Fakk, siiamaani ei ole vastust teada ja kui homme hommikuks teada pole, siis ilmselt mind opile ei lastagi... Oma peas olen juba tuhat asja läbi mõelnud, kuidas esmaspäeva hommikul saadetakse mind minema ja saan uue aja alles suveks.
Leave a comment:
-
Just niiAlgselt postitas vtp Vaata postitustMa pakuks, et baller pigem mõtleski niipidi, et on mingi närvidele käiv seltskond, kes siiamaani ironiseerib selle lause üle. Ja paneb iga inflatsiooniilmingut selle süüks, et 10a tagasi tuli euro. A vb olen mina liiga sinisilmne.
Leave a comment:
-
Mida sa selliselt Fašišti värdjalt ikka loodad. Ega ta ei ole kunagi enda Nõukogude meelsust ja crushi Putini vastu eitanud. Ma ei usu, et see isegi kogemata öeldud oli vaid ta mõtleski nii.Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitustTsitaat EESTI linna linnapealt: "Muidugi on see kurb, et meie lapsed ei näe uusaastaööl linnaväljakul näärivana."
Kuidas see inimene saab linnapea olla? Ta oli korrupeerunud linnapea pearaamatupidaja, kes leidis, et linn ei pea süüdistama linnapead, sest mis seal ikka. No see on nagu kroonijuveel. https://www.delfi.ee/news/paevauudis...pi?id=91951061
Leave a comment:
-
Tsitaat EESTI linna linnapealt: "Muidugi on see kurb, et meie lapsed ei näe uusaastaööl linnaväljakul näärivana."
Kuidas see inimene saab linnapea olla? Ta oli korrupeerunud linnapea pearaamatupidaja, kes leidis, et linn ei pea süüdistama linnapead, sest mis seal ikka. No see on nagu kroonijuveel. https://www.delfi.ee/news/paevauudis...pi?id=91951061
Leave a comment:
-
Kuidas perset ma sellest aru ei saanud? Peab enda seeni sheerima. Vist viimast rida ei lugenud or something, aga eksisin ja sul on õigus.Algselt postitas vtp Vaata postitustMa pakuks, et baller pigem mõtleski niipidi, et on mingi närvidele käiv seltskond, kes siiamaani ironiseerib selle lause üle. Ja paneb iga inflatsiooniilmingut selle süüks, et 10a tagasi tuli euro. A vb olen mina liiga sinisilmne.
Leave a comment:
-
Ma pakuks, et baller pigem mõtleski niipidi, et on mingi närvidele käiv seltskond, kes siiamaani ironiseerib selle lause üle. Ja paneb iga inflatsiooniilmingut selle süüks, et 10a tagasi tuli euro. A vb olen mina liiga sinisilmne.
Leave a comment:
-
Mul on ka raamatud, millel hind sisse trükitud 20 kopikat, miks me üldse kroonile üle läksime?
Leave a comment:
-
Algselt postitas baller Vaata postitustNeed inimesed, kes siiamaani raiuvad seda loosungit, et ega euro hinda ei tosta ju, kuigi kümme aastat moodas ja ilmselgelt asjad kallinevad.
Leave a comment:
-
Bahahahahahhahaha mis seeni sa sõid, sheeri kama.Algselt postitas baller Vaata postitustNeed inimesed, kes siiamaani raiuvad seda loosungit, et ega euro hinda ei tosta ju, kuigi kümme aastat moodas ja ilmselgelt asjad kallinevad.
Leave a comment:
-
Mis on inflatsioon?Algselt postitas baller Vaata postitustNeed inimesed, kes siiamaani raiuvad seda loosungit, et ega euro hinda ei tosta ju, kuigi kümme aastat moodas ja ilmselgelt asjad kallinevad.
Leave a comment:
-
Need inimesed, kes siiamaani raiuvad seda loosungit, et ega euro hinda ei tosta ju, kuigi kümme aastat moodas ja ilmselgelt asjad kallinevad.
Leave a comment:
-
Cabron stringe küll naised ostaks!Algselt postitas taku* Vaata postitustsama case enamik komposiitmaterjalide puhul
ostke kõik endale carbon trussikud
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: