Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Mis teid närvi ajab ???

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• MALAGA
    replied
    Raamatute hinnad on ikka täitsa ära pööranud .Uus Michael Jordani elulooraamat maksab Apollos 41 € , mujal 1-2 € vähem .

Leave a comment:

• Rudy
    replied
    Algselt postitas Veel1v2rav Vaata postitust
    Käisin reedel koroonatesti tegemas, et saaks minna esmaspäeva hommikul operatsioonile, mida olen pool aastat oodanud. Koroonatestil tädi ütles, et reede õhtul kella viieks on digiloos vastus üleval. Fakk, siiamaani ei ole vastust teada ja kui homme hommikuks teada pole, siis ilmselt mind opile ei lastagi... Oma peas olen juba tuhat asja läbi mõelnud, kuidas esmaspäeva hommikul saadetakse mind minema ja saan uue aja alles suveks.
    Ajab närvi ja tekitab stressi samal ajal.
    Ma ei tea mis opp ja mis haigla, aga TÜ kliinikumis ennem oli nõutud, et kliinik teeb selle testi ise. Muidugi sellega läks üks päev raisku

Leave a comment:

• golgolgol
    replied
    Algselt postitas Veel1v2rav Vaata postitust
    Käisin reedel koroonatesti tegemas, et saaks minna esmaspäeva hommikul operatsioonile, mida olen pool aastat oodanud. Koroonatestil tädi ütles, et reede õhtul kella viieks on digiloos vastus üleval. Fakk, siiamaani ei ole vastust teada ja kui homme hommikuks teada pole, siis ilmselt mind opile ei lastagi... Oma peas olen juba tuhat asja läbi mõelnud, kuidas esmaspäeva hommikul saadetakse mind minema ja saan uue aja alles suveks.
    Usun, et ajab leili.
    Ma tegin teisip kl 11 ja 03:40 kolmap varastel tundidel oli tulemus digiloos (vôib-olla kiirendas yleslaadimist see asjaolu, et oli positiivne)

Leave a comment:

• Veel1v2rav
    replied

Leave a comment:

• baller
    replied
    Algselt postitas vtp Vaata postitust
    Ma pakuks, et baller pigem mõtleski niipidi, et on mingi närvidele käiv seltskond, kes siiamaani ironiseerib selle lause üle. Ja paneb iga inflatsiooniilmingut selle süüks, et 10a tagasi tuli euro. A vb olen mina liiga sinisilmne.
    Just nii

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitust
    Tsitaat EESTI linna linnapealt: "Muidugi on see kurb, et meie lapsed ei näe uusaastaööl linnaväljakul näärivana."

Kuidas see inimene saab linnapea olla? Ta oli korrupeerunud linnapea pearaamatupidaja, kes leidis, et linn ei pea süüdistama linnapead, sest mis seal ikka. No see on nagu kroonijuveel. https://www.delfi.ee/news/paevauudis...pi?id=91951061
    Mida sa selliselt Fašišti värdjalt ikka loodad. Ega ta ei ole kunagi enda Nõukogude meelsust ja crushi Putini vastu eitanud. Ma ei usu, et see isegi kogemata öeldud oli vaid ta mõtleski nii.

Leave a comment:

• futbolidipaul
    replied
    Tsitaat EESTI linna linnapealt: "Muidugi on see kurb, et meie lapsed ei näe uusaastaööl linnaväljakul näärivana."

Kuidas see inimene saab linnapea olla? Ta oli korrupeerunud linnapea pearaamatupidaja, kes leidis, et linn ei pea süüdistama linnapead, sest mis seal ikka. No see on nagu kroonijuveel. https://www.delfi.ee/news/paevauudis...pi?id=91951061

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    Algselt postitas vtp Vaata postitust
    Ma pakuks, et baller pigem mõtleski niipidi, et on mingi närvidele käiv seltskond, kes siiamaani ironiseerib selle lause üle. Ja paneb iga inflatsiooniilmingut selle süüks, et 10a tagasi tuli euro. A vb olen mina liiga sinisilmne.
    Kuidas perset ma sellest aru ei saanud? Peab enda seeni sheerima. Vist viimast rida ei lugenud or something, aga eksisin ja sul on õigus.

Leave a comment:

• vtp
    replied

Leave a comment:

• rahvaspordipäev
    replied
    Mul on ka raamatud, millel hind sisse trükitud 20 kopikat, miks me üldse kroonile üle läksime?

Leave a comment:

• allars
    replied
    Algselt postitas baller Vaata postitust
    Need inimesed, kes siiamaani raiuvad seda loosungit, et ega euro hinda ei tosta ju, kuigi kümme aastat moodas ja ilmselgelt asjad kallinevad.

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    Need inimesed, kes siiamaani raiuvad seda loosungit, et ega euro hinda ei tosta ju, kuigi kümme aastat moodas ja ilmselgelt asjad kallinevad.
    Bahahahahahhahaha mis seeni sa sõid, sheeri kama.

Leave a comment:

• LaRaBla
    replied
    Mis on inflatsioon?

Leave a comment:

• baller
    replied

Leave a comment:

• cabron
    replied
    Algselt postitas taku* Vaata postitust
    sama case enamik komposiitmaterjalide puhul

ostke kõik endale carbon trussikud
    Cabron stringe küll naised ostaks!

Leave a comment:

Working...
X