Algselt postitas Iceman
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Mis teid närvi ajab ???
Collapse
X
-
Elisa LHV lastehaigla annetuste kogujad ja muud müügimehed poodides. Teist päeva juba ei saanud peale söömist Selverisse minna kuna nad seisid sissekäigu juures ja ma ei tahtnud nendega kokku puutuda.
Leave a comment:
-
Mitu last ja koera päästnud mu kodu lähedal. Alati on ikka lahendus labidaga lüüa.Algselt postitas Rudy Vaata postitustNendega on veel see asi, et kui keegi on kodus suremas ja kiirabi sõidab appi, siis kiirabi peab ka hoogu maha võtma nende peal. Kui ma võimule saan, siis ma lasen kõik need üles võtta.
Leave a comment:
-
Nendega on veel see asi, et kui keegi on kodus suremas ja kiirabi sõidab appi, siis kiirabi peab ka hoogu maha võtma nende peal. Kui ma võimule saan, siis ma lasen kõik need üles võtta.Algselt postitas nonoh Vaata postitustLamavad politseinikud, mille ületamiseks peab sõitma piirkiirusest märkimisväärselt aeglasemalt.
Leave a comment:
-
keda need päästjad kotivad, peaasi, et repsi lapsed saaks kooli veetud maksumaksja rahaga. peaasi, et me kogu riigikogule liisiks kallimalt autosid tasuta kui maksaks õiglast palka neile.Algselt postitas Iceman Vaata postitustPäästjate palgad.....rets lugeda. 800-900 eurot kuus...
Oleks endalgi huvi olnud selle ameti vastu aga no sellise tööga selline palk, karjuv ebaõiglus ja mõnitamine.
https://ekspress.delfi.ee/kuum/paast...us?id=91472638
oleme küll päris heaoluriik, aga mõni asi on ikka nii sad, et paneb masetsema ja see on üks neist asjadest.
Leave a comment:
-
Lamavad politseinikud, mille ületamiseks peab sõitma piirkiirusest märkimisväärselt aeglasemalt.
Leave a comment:
-
Päästjate palgad.....rets lugeda. 800-900 eurot kuus...
Oleks endalgi huvi olnud selle ameti vastu aga no sellise tööga selline palk, karjuv ebaõiglus ja mõnitamine.
Leave a comment:
-
+1 täielik overpriced saast. Õnneks on hetkel trollifännamine ja kinderi alternatiiviks on miskisugused trollide munad.Algselt postitas cabron Vaata postitustKinder-munades on viimasel ajal mingi suva sitt ainult
kuhu on kadunud leidlikud ja toredad jubinad, mis lastele meeldivad?
Leave a comment:
-
Minu paha. Ma arvasin, et sa räägid endast.Algselt postitas cabron Vaata postitustSu lastele meeldib taskulamp-tuss? Ma pole veel tutvustanud neile
Leave a comment:
-
Su lastele meeldib taskulamp-tuss? Ma pole veel tutvustanud neileAlgselt postitas Daz Booob Vaata postitustFleshlight?
Leave a comment:
-
Kinder-munades on viimasel ajal mingi suva sitt ainult
kuhu on kadunud leidlikud ja toredad jubinad, mis lastele meeldivad?
Leave a comment:
-
Ma olin tollest Nestori postituses tiba üllatunud, sest ta on viimasel ajal üksjagu plähmerdanud.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: