Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Mis teid närvi ajab ???

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas Iceman Vaata postitust
    Elisa LHV lastehaigla annetuste kogujad ja muud müügimehed poodides. Teist päeva juba ei saanud peale söömist Selverisse minna kuna nad seisid sissekäigu juures ja ma ei tahtnud nendega kokku puutuda.
    Nõus!

Leave a comment:

• Iceman
    replied
    Elisa LHV lastehaigla annetuste kogujad ja muud müügimehed poodides. Teist päeva juba ei saanud peale söömist Selverisse minna kuna nad seisid sissekäigu juures ja ma ei tahtnud nendega kokku puutuda.

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    Star fmis no-vax propaganda reklaamid. Käi vittu Star FM.

Leave a comment:

• _AI_
    replied
    Algselt postitas Rudy Vaata postitust
    Nendega on veel see asi, et kui keegi on kodus suremas ja kiirabi sõidab appi, siis kiirabi peab ka hoogu maha võtma nende peal. Kui ma võimule saan, siis ma lasen kõik need üles võtta.
    Mitu last ja koera päästnud mu kodu lähedal. Alati on ikka lahendus labidaga lüüa.

Leave a comment:

• Rudy
    replied
    Algselt postitas nonoh Vaata postitust
    Lamavad politseinikud, mille ületamiseks peab sõitma piirkiirusest märkimisväärselt aeglasemalt.
    Nendega on veel see asi, et kui keegi on kodus suremas ja kiirabi sõidab appi, siis kiirabi peab ka hoogu maha võtma nende peal. Kui ma võimule saan, siis ma lasen kõik need üles võtta.

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    Algselt postitas Iceman Vaata postitust
    Päästjate palgad.....rets lugeda. 800-900 eurot kuus... Oleks endalgi huvi olnud selle ameti vastu aga no sellise tööga selline palk, karjuv ebaõiglus ja mõnitamine.

https://ekspress.delfi.ee/kuum/paast...us?id=91472638
    keda need päästjad kotivad, peaasi, et repsi lapsed saaks kooli veetud maksumaksja rahaga. peaasi, et me kogu riigikogule liisiks kallimalt autosid tasuta kui maksaks õiglast palka neile.

oleme küll päris heaoluriik, aga mõni asi on ikka nii sad, et paneb masetsema ja see on üks neist asjadest.

Leave a comment:

• nonoh
    replied
    Lamavad politseinikud, mille ületamiseks peab sõitma piirkiirusest märkimisväärselt aeglasemalt.

Leave a comment:

• Iceman
    replied
    Päästjate palgad.....rets lugeda. 800-900 eurot kuus... Oleks endalgi huvi olnud selle ameti vastu aga no sellise tööga selline palk, karjuv ebaõiglus ja mõnitamine.

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    Algselt postitas cabron Vaata postitust
    Kinder-munades on viimasel ajal mingi suva sitt ainult kuhu on kadunud leidlikud ja toredad jubinad, mis lastele meeldivad?
    +1 täielik overpriced saast. Õnneks on hetkel trollifännamine ja kinderi alternatiiviks on miskisugused trollide munad.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Algselt postitas cabron Vaata postitust
    Su lastele meeldib taskulamp-tuss? Ma pole veel tutvustanud neile
    Minu paha. Ma arvasin, et sa räägid endast.

Leave a comment:

• cabron
    replied
    Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
    Fleshlight?
    Su lastele meeldib taskulamp-tuss? Ma pole veel tutvustanud neile

Leave a comment:

• rahvaspordipäev
    replied
    See kaameratöö

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Fleshlight?

Leave a comment:

• cabron
    replied
    Kinder-munades on viimasel ajal mingi suva sitt ainult kuhu on kadunud leidlikud ja toredad jubinad, mis lastele meeldivad?

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Ma olin tollest Nestori postituses tiba üllatunud, sest ta on viimasel ajal üksjagu plähmerdanud.

Leave a comment:

Working...
X