Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Mis teid närvi ajab ???

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• golgolgol
    replied

Sellised vennad ajavad kettasse, kes iganes seda filmis. Miks sa huiad? Annab riistale mingi 5cm juurde? Kust tuleb selline suhtumine?

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    No nii sitta kommenteerimist nagu hetkel tv3, mitte kunagi pole kuulnud... 0 sekundit juttu toimuvast, terve aeg mulisetakse, isegi Oti sõitmise ajal ei suuda keegi sekund vait olla. Spliti aegu mainitakse tagant järgi, Aa miskit oli ve lel. JUBE. Imestan, et sõitjate intekate ajaks suudeti suu kinni hoida.

Ma ei saa aru kas nad triipu teinud või mis täna juhtus.

Mainiks ära, et peale seda frustreerivat algust on nad toredad olnud.

Leave a comment:

• vtp
    replied
    Hea näide. Nimetet fraas, mida süüdistaja on kasutanud teadmata asjaoludel ja potentsiaalselt oma elus mitte ainult Mäega suheldes, on kaitsjate poolt spinnitud kui ümberlükkamatu tõend süüdistaja labiilsusest. Konkreetne tunnistaja juuresolekul toimunud pluusi alla piilumise olukord kahvatub selgelt. Lisan sinu ka nimekirja.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Algselt postitas vtp Vaata postitust
    Aivar Mäe keiss. Mitte, et ma liialt oleks süvenenud, aga häirib käima tõmmatud meediaoperatsioon, et tüübi nimi puhtaks pesta ja paralleelselt süüdistaja mutta taguda. Ehk närvi ajab kolm osapoolt. Mäe ise, tema alatu käitumisega advokaadipaar ja loomulikult leheneegrid, kes advokaatide poolt ette söödetud sitta üles lürbivad nagu see oleks mingi jumalik nektar.
    musid, kallid, õhupallid!

Leave a comment:

• vtp
    replied
    Aivar Mäe keiss. Mitte, et ma liialt oleks süvenenud, aga häirib käima tõmmatud meediaoperatsioon, et tüübi nimi puhtaks pesta ja paralleelselt süüdistaja mutta taguda. Ehk närvi ajab kolm osapoolt. Mäe ise, tema alatu käitumisega advokaadipaar ja loomulikult leheneegrid, kes advokaatide poolt ette söödetud sitta üles lürbivad nagu see oleks mingi jumalik nektar.

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    Algselt postitas saaaaar Vaata postitust
    Veidi optimistlik eeldada, et 10+ aastat pärast pesast lahkumist hoiavad vanemad igasugust sodi alles. Kui tähtis asi sulle, siis tuleks ikka kohe kaasa võtta, mitte pärast vanemaid süüdistada. Vaevalt keegi isegi mäletab kas või mida ta aastaid tagasi ära visanud on
    Sul endal muidu lapsi pole?

Leave a comment:

• saaaaar
    replied
    Veidi optimistlik eeldada, et 10+ aastat pärast pesast lahkumist hoiavad vanemad igasugust sodi alles. Kui tähtis asi sulle, siis tuleks ikka kohe kaasa võtta, mitte pärast vanemaid süüdistada. Vaevalt keegi isegi mäletab kas või mida ta aastaid tagasi ära visanud on

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Algselt postitas EgoTrip Vaata postitust
    Pask lugu küll, kui niimoodi juhtus. Mis ära visati?
    Kaisukaru, mille sain kui olin pisi-pisi . Tahtsin enda lapsele edasi anda.

Leave a comment:

• vtp
    replied
    Andke kohtusse

Leave a comment:

• EgoTrip
    replied
    Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
    vanemad viskasid ära ja nüüd teevad tuima nägu, et nemad ei tea midagi. been there
    Pask lugu küll, kui niimoodi juhtus. Mis ära visati?

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitust
    Mul oli lapsena täielik Asterixi ja Lucky Luke koomiksi kogu ja ei leia enam vanemate kodust neid, et oma lapsele tutvustada.
    vanemad viskasid ära ja nüüd teevad tuima nägu, et nemad ei tea midagi. been there

Leave a comment:

• futbolidipaul
    replied
    Mul oli lapsena täielik Asterixi ja Lucky Luke koomiksi kogu ja ei leia enam vanemate kodust neid, et oma lapsele tutvustada.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    See, kuidas Fifas "mängija vahetuse nupp" lihtsalt keeldub minuga koos töötamast. Jube kettasse ajas täna.
    See reaalselt töötas sitasti, kuna puldis olid patakad tühjad.

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Tõsi. Ta muidugi ei väärigi nii hea posti nägemist.

Leave a comment:

• taku*
    replied
    see kalkun ei näe ju sinu poste ka ma eeldan?

Leave a comment:

Working...
X