Algselt postitas ROOTSI KUNN
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Pronkssõdur
Collapse
X
-
Algselt postitas gaius Vaata postitustKas lontrusele pasunasse andmine muutis kuidagi olukorda paremaks?
Kommentaar
-
Algselt postitas gaius Vaata postitustKas lontrusele pasunasse andmine muutis kuidagi olukorda paremaks?
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitustMis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustops, normull õllekas.
Kommentaar
-
Algselt postitas ertz Vaata postitustno kuule mõtle veidike. eestlane on alati vähemuses, meil ei ole jõuga midagi teha. küll aga kavalusega. mäletad kuidas taavet koljatil pea maha raius? sama lugu on ka praeguses - võib vist juba öelda - propagandasõjas.
Kui me valmis ei ole, on näiteks, ma ütlen näiteks ja teoreetiliselt, umbes ühe tunniga Eesti välismaailmast ära lõigatud ükskõik mis riigi poolt kel selleks vaid soovi on. Vittu me kõik kardame ja põeme, nagu mingid sitturid.. Loomulikult on meil vara asuda ükskõik mislaadi vastuaktsioonidele metslase tasandil, kuid siiski me peame tundma, et oleme eestlased ja hoiame kokku mitte ei sõima ega tänita omade kallal. Üks on rohkem rahvuslane, teine vähem ja kolmas don't give a shit @ all.. Pärast nutame ja halame jälle, et näe saime haiget jälle. Hoiaks me samamoodi kokku kui venkud seda teevad siis tunneksite end eestlastena mitte eesti riigi kodakondsust omavate isikutena.
Samuti, ma ei tõstaks kõiki venelasi ühte patta, selekteeriksin neid nii:
1) Venelased ehk normaalsed ehk nö "targad venelased" kes on rahulikult kodus.
2) Venkud ehk Tiblad (suure tähega) - agressiivsed väärastunud mõtlemisega isikud kes ei tea kus riigis ja millistel printsiipidel nad peaksid elama.
Et asjad selgeks saada, peame me neid venkusid valgustama mis on õige ja mis on vale ning et meie, eestlased oleme hetkel vägagi pissed off vastasel juhul kusevad nad meie ja meie maa peale samamoodi edasi kui nad alati on teinud.
Te saate mu jutust siis aru kui õige aeg on käes või kui oled omal nahal tunda saanud mis toimu(s)b.
Sitt jutt pikk jutt..
Kommentaar
-
venelased on 60nd aastat elanud teadmises, et nemad päästsid meid... eestlastega on nats teised lood.
noid eestis elavaid venelasi ei ole palju, las märatsevad - võetakse kinni ning saadetakse õlleikalduse korraldamise pärast riigist välja. piis.
kui veel inimesi avaldab soovi peaga vastu seina joosta, siis mul on vaja korteris paar-kolm seina maha võtta.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas TheGunners Vaata postitustKas keei saaks Kalev Kurgea kontaktiWe have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar