Ega nad ju õlutit müügi.
Ma tellisin kah, arvel on kirjas, et Koduõllekastide disain ja konstrueerimine
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
õlle joomine
Collapse
X
-
Hind on hirmus, aga kuna firma eestkõneleja (ja loodetavasti ka -pruulija) on mul otsapidi tuttav, siis tegin neile pisut tasuta reklaami. Lisaks toetasin ettevõtmist ka oma tellimusega, delivery date lubati 15.12. Eks siis pistab keele sisse ja vaatab, et mitä ihmettä.[Nokin] Firma registreeritud 13.11.13. Ükski toode pole minu andmetel veel alkoregistrisse kantud. Kes vastutab kvaliteedi eest? Ent juba küsime enda õlle eest 6,25? [/Nokin]
Kui nii võtta siis on saaremaa (ja tegelikult hakkab neid ka nüüd juba ka Tallinna ja Tartu tekkima) "väiketootjaid" täis. "Labori andmeid" tunneb, aga igaüks järgneval hommikul ise.Leave a comment:
-
[Nokin] Firma registreeritud 13.11.13. Ükski toode pole minu andmetel veel alkoregistrisse kantud. Kes vastutab kvaliteedi eest? Ent juba küsime enda õlle eest 6,25? [/Nokin]
Kui nii võtta siis on saaremaa (ja tegelikult hakkab neid ka nüüd juba ka Tallinna ja Tartu tekkima) "väiketootjaid" täis. "Labori andmeid" tunneb, aga igaüks järgneval hommikul ise.Leave a comment:
-
Eesti õllemaastikul hakkab vaikselt puhuma väiketootjate tuuli. Hampelmann Brewery spetsiaalset nelipakki saab tellida nende FB lehelt.
Leave a comment:
-
-
Lugupeetavad oskavad äkki lähemalt rääkida, mis Drink Bar'ga juhtunud on? Omanik läks ära või lihtsalt on rahvast vähemaks jäänud?Drink Shopi/Baari hääbumine revolutsioonilisest eesrindlasest tavaliseks halliks parteisõduriks on meie õllemaastiku selle aasta(lõpu) kõige kurvem sündmus. Suhteliselt tavaline reapood, kus võib leida ka natukene midagi muud peale SakCoqi. Sellest tulenevalt on Stockmann tõusnud parima õllevalikuga poeks Tallinnas. Gambrinius Tartus aga on totaalselt üle prahi koht. Ainuüksi selle poe pärast võiks kaaluda Tartusse elama kolimist.
St.Peters'i õllepudelitel on teistest erinev disain (lapikud pudelid). Sisu on selline valikuline. St.P The Saints, Cream Stout, Old Style Porter olid nämma, aga G-Free, Honey Porter, Fruit Beer mitte nii väga.
Suured pudelid (750ml) on alati effektne kink olnud. Inimesed ei oota shampuse pudelist õlut. Kasteel Cuvée du Chateau, Kasteel Rouge/Kriek (naiste lempar), aga miks ka mitte Punk IPA on sellised kindlama peale minekud.Leave a comment:
-
Drink Shopi/Baari hääbumine revolutsioonilisest eesrindlasest tavaliseks halliks parteisõduriks on meie õllemaastiku selle aasta(lõpu) kõige kurvem sündmus. Suhteliselt tavaline reapood, kus võib leida ka natukene midagi muud peale SakCoqi. Sellest tulenevalt on Stockmann tõusnud parima õllevalikuga poeks Tallinnas. Gambrinius Tartus aga on totaalselt üle prahi koht. Ainuüksi selle poe pärast võiks kaaluda Tartusse elama kolimist.
St.Peters'i õllepudelitel on teistest erinev disain (lapikud pudelid). Sisu on selline valikuline. St.P The Saints, Cream Stout, Old Style Porter olid nämma, aga G-Free, Honey Porter, Fruit Beer mitte nii väga.
Suured pudelid (750ml) on alati effektne kink olnud. Inimesed ei oota shampuse pudelist õlut. Kasteel Cuvée du Chateau, Kasteel Rouge/Kriek (naiste lempar), aga miks ka mitte Punk IPA on sellised kindlama peale minekud.Leave a comment:
-
Drink Shop Müürivahe tänaval? (Ei ole üle pooleteise aasta Eestis elanud egaTallinnat külastades sinna konkreetsesse kohta sattunud, nii et ärge näkku lööge kui seda enam ei ole, aga loodetavasti James seal endiselt oma ärikest peab). Hea valikuga pood!nii. Oleks vaja kingituseks osta mõned erilisemad õlled. Lisaks heale õllele (soovitatavalt hele) mängib olulist rolli ka kena disain. Kust ma saaks midagi sellist Tallinnas kätte? Tean, et on paar e-poodi, kust saaks tellida, aga hetkel kiire ja peaks olema pood, kuhu saaks füüsiliselt kohale minna kohe. On üldse selliseid?Leave a comment:
-
nii. Oleks vaja kingituseks osta mõned erilisemad õlled. Lisaks heale õllele (soovitatavalt hele) mängib olulist rolli ka kena disain. Kust ma saaks midagi sellist Tallinnas kätte? Tean, et on paar e-poodi, kust saaks tellida, aga hetkel kiire ja peaks olema pood, kuhu saaks füüsiliselt kohale minna kohe. On üldse selliseid?Leave a comment:
-
Kurb on vaadata, kui aluseks võetakse 1 'muriclaste veebileht, pritsitakse veits kommertsi juurde ja saadakse selline müstiline tabel.
"Esimene Sorts"- tume IPA, vägagi joodav kraam. Põrgu peakoka retsept, pruulitud Genikas. Ise nad veel päris rahul ei ole ja mõningaid vigu seal tõesti on ent siiski proovimist väärt. Käivad jutud, et varsti peaks neilt tulema ka üks porteri laadne õlu. Ootame.
Lisaks vanadele olijatele on turule tulnud uus tegelane. Vaikselt ja käratult juba 3 nädalat tegutsenud Spunka, Punane 1, Lasnamägi. http://www.spunka.eu/ Humulupu IPA, Dundulis Gyra ja Oatmeal stout olid täitsa kobedad joogid. Kali mekkis kah häste. Valik oli veel kesine (või juba otsas), aga rohkem kui nelja jooki neil kohapeal ei olnud. Müüakse nii tehases pakendatud PET pudelites, kui ka vaadist PET'i. Hinnad rahakotti auku ei teinud (erinevalt Pudelist).Leave a comment:
-
Ostsin täna oma esimese tumeda õlle. Siiani olen nagu aamen kirikus tarbinud tumedat kraami vaadimärjukesena ja klaasi panduna neid põlgava pilguga seiranud. Aga see Dublin ju täitsa hea.Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Leave a comment: