Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

õlle joomine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• atleticomadrid
    replied
    Nonii. Avasin just pudeli õlut mille võin konkurentsitult nimetada oma ca 20 a õllemekkimiskogemuse kõige halvemaks maitseks.
    3 lonksu ja kraanikaussi.
    Youngs Double chocolate stout.
    Õnneks on tavalist alexanderit kapis, saab maitse vähemalt suust ära loputada.

Leave a comment:

• 2mSööt3mMööda
    replied
    Õllekriitikute maitse minu omaga läheb üpris lahku. A Le Coq kõik 250ml pudelitesse villitud joogid on vähemalt minu isiklikud lemmikud.

Leave a comment:

• Kasepats-Pidur
    replied
    Kui piirpoodides on soodsamad kohvrid saadaval hinnaga 9.99€, siis Gross müüb selle nädala lõpuni "retroõltsi" nimega Bear Beer hinnaga 11.98€ kohver (+pant), mis praeguses maksukliimas on päris hea hind. Üks purk (33cl) eraldi ostes on 0.58€ + pant.
    Õnneks/kahjuks ei ole tegemist nende legendaarsete sinise ja musta sildiga parmuõlledega, vaid rohelise sildiga aus 5%-ne harilik orika-premiumi tüüpi "export" lager.

Leave a comment:

• SoccerGoal
    replied
    Mõisakeldri München ja Hamburg on üle ootuste täitsa head. Hind oli ka täitsa aktsepteeritav.

Leave a comment:

• Marduk
    replied
    Algselt postitas Stok
    Head käsitööõlut pole olemas.
    Sa pole lihtsalt endale seda õiget leidnud veel Jätka otsimist ja naudi protsessi

Leave a comment:

• Kenny's Heroes
    replied
    Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
    Mida aega edasi, seda vähem raha kulub mul pealekale...ime siis pole, et RB müük kahaneb.
    Kusjuures väga hea tähelepanek. Söandan seda tänasel olengul nagu härra, nagu see oleks mu enda ütlus.

Algselt postitas Stok
    Kommunist! Vaiki!

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Epic. Teema. Arendus. Ja. Seisukohad. Much. Wow. Such. Amazing.

Leave a comment:

• lorenzo
    replied
    Algselt postitas elx Vaata postitust
    Ei, purjutaja ma tõesti pole. Asi ongi vist selles, et soovin kindla peale välja minna. Mitte võtta ühte-kahte õllet ja siis kiruda, et valikuga selle ainukese pudeli juures alt läksin.
    sa ei pea ju iga kord uut käsitööõlle marki proovima.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Algselt postitas Stok
    Stormy Daniels disagrees.

Leave a comment:

• elx
    replied
    Ei, purjutaja ma tõesti pole. Asi ongi vist selles, et soovin kindla peale välja minna. Mitte võtta ühte-kahte õllet ja siis kiruda, et valikuga selle ainukese pudeli juures alt läksin.

Leave a comment:

• futbolidipaul
    replied
    Algselt postitas Sambaz Vaata postitust
    Võtke tuba. Keskmine foorumi lugeja ei saa sittagi aru, millest te räägite. Ja jäägem ikka inimesteks, need ipad ja aled on ülehinnatud cräpp aniwai.
    Kui sa võtad sita kätte ja nuusutad seda ühelt poolt ja siis proovid teiseltpoolt, siis tulemus on, kui väga sa ka ei taha, sama. Kaua sa siin ka sellest jahud.
    Käsitöö maastik on nii rikkalik, et seda ühe sõnaga kirjeldada on sama kui öelda, et vahet pole kas siil või veoauto.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Ma ei usu, et elx suur purjutaja on. Olgugi, et Dortmund ja Liverpool hästi läbi saavad.

Leave a comment:

• Halb ründaja
    replied
    Laiatarbekas on purju joomiseks.
    Käsikas vastutustundlikuks tarbimiseks

Leave a comment:

• elx
    replied
    Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
    Maitsemeeled ja oskused arenevad aja jooksul.
    Mida aega edasi, seda vähem raha kulub mul pealekale...ime siis pole, et RB müük kahaneb.
    Nojah, minu maitsemeel arenes nii, et vastupidiselt kunagisele ajale eelistan praegu maitsetuid laiatarbekaid.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Maitsemeeled ja oskused arenevad aja jooksul.

Leave a comment:

Working...
X