Nonii. Avasin just pudeli õlut mille võin konkurentsitult nimetada oma ca 20 a õllemekkimiskogemuse kõige halvemaks maitseks.
3 lonksu ja kraanikaussi.
Youngs Double chocolate stout.
Õnneks on tavalist alexanderit kapis, saab maitse vähemalt suust ära loputada.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
õlle joomine
Collapse
X
-
Õllekriitikute maitse minu omaga läheb üpris lahku. A Le Coq kõik 250ml pudelitesse villitud joogid on vähemalt minu isiklikud lemmikud.
Leave a comment:
-
Kui piirpoodides on soodsamad kohvrid saadaval hinnaga 9.99€, siis Gross müüb selle nädala lõpuni "retroõltsi" nimega Bear Beer hinnaga 11.98€ kohver (+pant), mis praeguses maksukliimas on päris hea hind. Üks purk (33cl) eraldi ostes on 0.58€ + pant.
Õnneks/kahjuks ei ole tegemist nende legendaarsete sinise ja musta sildiga parmuõlledega, vaid rohelise sildiga aus 5%-ne harilik orika-premiumi tüüpi "export" lager.
Leave a comment:
-
Mõisakeldri München ja Hamburg on üle ootuste täitsa head. Hind oli ka täitsa aktsepteeritav.
Leave a comment:
-
Sa pole lihtsalt endale seda õiget leidnud veelAlgselt postitas StokHead käsitööõlut pole olemas.
Jätka otsimist ja naudi protsessi
Leave a comment:
-
Kusjuures väga hea tähelepanek. Söandan seda tänasel olengul nagu härra, nagu see oleks mu enda ütlus.Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustMida aega edasi, seda vähem raha kulub mul pealekale...ime siis pole, et RB müük kahaneb.
Kommunist! Vaiki!Algselt postitas StokHead käsitööõlut pole olemas.
Leave a comment:
-
sa ei pea ju iga kord uut käsitööõlle marki proovima.Algselt postitas elx Vaata postitustEi, purjutaja ma tõesti pole. Asi ongi vist selles, et soovin kindla peale välja minna. Mitte võtta ühte-kahte õllet ja siis kiruda, et valikuga selle ainukese pudeli juures alt läksin.
Leave a comment:
-
Stormy Daniels disagrees.Algselt postitas StokHead käsitööõlut pole olemas.
Leave a comment:
-
Ei, purjutaja ma tõesti pole. Asi ongi vist selles, et soovin kindla peale välja minna. Mitte võtta ühte-kahte õllet ja siis kiruda, et valikuga selle ainukese pudeli juures alt läksin.
Leave a comment:
-
Kui sa võtad sita kätte ja nuusutad seda ühelt poolt ja siis proovid teiseltpoolt, siis tulemus on, kui väga sa ka ei taha, sama. Kaua sa siin ka sellest jahud.Algselt postitas Sambaz Vaata postitustVõtke tuba. Keskmine foorumi lugeja ei saa sittagi aru, millest te räägite. Ja jäägem ikka inimesteks, need ipad ja aled on ülehinnatud cräpp aniwai.
Käsitöö maastik on nii rikkalik, et seda ühe sõnaga kirjeldada on sama kui öelda, et vahet pole kas siil või veoauto.
Leave a comment:
-
Ma ei usu, et elx suur purjutaja on. Olgugi, et Dortmund ja Liverpool hästi läbi saavad.
Leave a comment:
-
Laiatarbekas on purju joomiseks.
Käsikas vastutustundlikuks tarbimiseks
Leave a comment:
-
Nojah, minu maitsemeel arenes nii, et vastupidiselt kunagisele ajale eelistan praegu maitsetuid laiatarbekaid.Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustMaitsemeeled ja oskused arenevad aja jooksul.
Mida aega edasi, seda vähem raha kulub mul pealekale...ime siis pole, et RB müük kahaneb.
Leave a comment:
-
Maitsemeeled ja oskused arenevad aja jooksul.
Mida aega edasi, seda vähem raha kulub mul pealekale...ime siis pole, et RB müük kahaneb.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: