Algselt postitas Marduk
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
õlle joomine
Collapse
X
-
On. On küll. Üks kõige raskemaid pohmakaid oli kunagi ainult õllega. Õnneks ei mäleta mitu, aga peale seda pole nii karmi peavalu olnud. Ei liialda.
-
Õlut pole kunagi liiga palju.Algselt postitas cannuman Vaata postitustAga eile, liiga palju õlut.
Leave a comment:
-
kes siis pooleliitrist bocki ostab...Algselt postitas mg Vaata postitustkuskil saaremaa Coopis oli 1,65 + pudel
pool liitrit bokki siis.
Aga eile, liiga palju õlut. Põlege põrgus kaasjoodikud!
Leave a comment:
-
kuskil saaremaa Coopis oli 1,65 + pudelAlgselt postitas cannuman Vaata postitustpalju bock nüüd maksab ka pärast suuri hinnatõuse?
pool liitrit bokki siis.
aga täitsa vahva juba jah
saab riigi poolt doteeritud rongiga käia valkas(tartust) ühe kasti õlle järel ja raha jääb ülegi.
Leave a comment:
-
See oli toodud mitte maitsemeele näitena*, vaid indikaatorina uutest hindadest.Algselt postitas Diftong Vaata postitustKes seda sitta endale sisse lürbib, ongi karistuse ära teeninud
*ma pole muidugi rafineeritud maitsemeelega ning joon rahumeeli ka seda õlut kui kätte satub.
Leave a comment:
-
Kes seda sitta endale sisse lürbib, ongi karistuse ära teeninudAlgselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustAlekokk premium täna Solarise toidupoes 1,72 + pant. wow.
Leave a comment:
-
sattusin eile Smuuli tee Maximas Elav Õlu müügikohta. päris hea kui saab Müncheni Vaskset ka kodus libistada. see siis lastakse nende plastikpudelisse, valik kas 0,5 l, 1l või 2l. 0,5l maksab 2,9 eurot
Leave a comment:
-
count peaks sellele vastust teadma.Algselt postitas cannuman Vaata postitustpalju bock nüüd maksab ka pärast suuri hinnatõuse?
Leave a comment:
-
Põhjala Saak?Algselt postitas underdoggie Vaata postitustmilliseid väiketootjate õllesid kõlbab niiöelda janukustutamiseks juua, pärast niitmist, saunas vms? Saku Kuld ja Alexander export on tiba üle 5% ja suvel väga mõnusad. Seniproovitud mittekorporatsiooniõlled on liiga humalased mu jaoks, äkki mõni laadnam selline ka olemas ikkagi?
Leave a comment:
-
milliseid väiketootjate õllesid kõlbab niiöelda janukustutamiseks juua, pärast niitmist, saunas vms? Saku Kuld ja Alexander export on tiba üle 5% ja suvel väga mõnusad. Seniproovitud mittekorporatsiooniõlled on liiga humalased mu jaoks, äkki mõni laadnam selline ka olemas ikkagi?
Leave a comment:
-
No Manchester on ju väga pikalt letil figureerinud.Algselt postitas mg Vaata postitustkarksi on uue punase õlle(ale) välja andnud, punane papp vist oli.
huvitav, kauaks seda lettidele jääb, sest siiamaani pole vist üksi punane väga kaua vastu pidanud.
mulle isiklikult meeldib, aga noh, ega ma üksi ka ei jaksa kõike õlut ära juua.
Leave a comment:
-
Põhjala on väga suure saavutusega hakkama saanud jõudes Lõuna-Ameerika suurimale Brasiilia turule. Sealseks maaletoojaks on Beer Concept ja kolmapäeval juba ka Tap Takeover korraldatud Sao Paulo vaieldamatult suurima valikuga baaris Emporio Alto dos Pinheiros.
Hind on muidugi Brasiilia käsitööõlleturule vastav- alates 40 realist, see teeb 10.60 eurot! Peamine põhjus siis impordimaksul, mis 50%.
Leave a comment:
-
karksi on uue punase õlle(ale) välja andnud, punane papp vist oli.
huvitav, kauaks seda lettidele jääb, sest siiamaani pole vist üksi punane väga kaua vastu pidanud.
mulle isiklikult meeldib, aga noh, ega ma üksi ka ei jaksa kõike õlut ära juua.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: