Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
õlle joomine
Collapse
X
-
-
-
-
-
-
sattusin eile Smuuli tee Maximas Elav Õlu müügikohta. päris hea kui saab Müncheni Vaskset ka kodus libistada. see siis lastakse nende plastikpudelisse, valik kas 0,5 l, 1l või 2l. 0,5l maksab 2,9 eurotLeave a comment:
-
-
Põhjala Saak?milliseid väiketootjate õllesid kõlbab niiöelda janukustutamiseks juua, pärast niitmist, saunas vms? Saku Kuld ja Alexander export on tiba üle 5% ja suvel väga mõnusad. Seniproovitud mittekorporatsiooniõlled on liiga humalased mu jaoks, äkki mõni laadnam selline ka olemas ikkagi?Leave a comment:
-
milliseid väiketootjate õllesid kõlbab niiöelda janukustutamiseks juua, pärast niitmist, saunas vms? Saku Kuld ja Alexander export on tiba üle 5% ja suvel väga mõnusad. Seniproovitud mittekorporatsiooniõlled on liiga humalased mu jaoks, äkki mõni laadnam selline ka olemas ikkagi?Leave a comment:
-
No Manchester on ju väga pikalt letil figureerinud.Leave a comment:
-
Põhjala on väga suure saavutusega hakkama saanud jõudes Lõuna-Ameerika suurimale Brasiilia turule. Sealseks maaletoojaks on Beer Concept ja kolmapäeval juba ka Tap Takeover korraldatud Sao Paulo vaieldamatult suurima valikuga baaris Emporio Alto dos Pinheiros.
Hind on muidugi Brasiilia käsitööõlleturule vastav- alates 40 realist, see teeb 10.60 eurot! Peamine põhjus siis impordimaksul, mis 50%.
Leave a comment:
-
karksi on uue punase õlle(ale) välja andnud, punane papp vist oli.
huvitav, kauaks seda lettidele jääb, sest siiamaani pole vist üksi punane väga kaua vastu pidanud.
mulle isiklikult meeldib, aga noh, ega ma üksi ka ei jaksa kõike õlut ära juua.Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Leave a comment: