Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

õlle joomine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• eika
    replied
    originaal või premium alkoholiVaba ?

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Api.
    Eesti õlu, mis oleks ka purgi sees (soovitatavalt 0,5l või pint) ning mille nimes oleks V täht?

Leave a comment:

• lorenzo
    replied
    tänud! lähen otsima

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas Martin Vaata postitust
    Et nagu defka tegelt ka või? Siis tuleb kiirelt kast ära osta .D
    Kuule, ma ka ootan.

Leave a comment:

• Marduk
    replied
    Mel Gibsonit olen igal pool näinud, viimati näiteks ka Uba ja Humal. Aint korra oli SIPis otsas.

"Ehkki ajasime oma küüned taha nii paljudele viskivaatidele, kui vähegi võimalik, valmis Mel Gibsonit viimasest paarist Cellar Series'e õllest väiksem kogus."

Ei ära muretse ükski Põhjala asi pole enam defka, kuid see ei tähenda ka seda, et seda lõputult oleks Uue partii tegemine (kui nad üldse seda teevad) võtab aega (BA hurraaa!?! *cry inside*). Varu olemasolu kodus on mõistlik.

Leave a comment:

• Martin
    replied
    Algselt postitas Marduk Vaata postitust
    Mel Gibsonit on tehtud väiksem laar ja seda väga kauaks ei jätku. Aga SIP, Pothouse, HOPS, Gambrinus, deTolly jne võiks olla.
    Mel Gibsonit olen igal pool näinud, viimati näiteks ka Uba ja Humal. Aint korra oli SIPis otsas.

Leave a comment:

• Marduk
    replied
    Pihtla toodab oma Viljapuna aktiivselt ja seda on pea igal pool saada.
    Mel Gibsonit on tehtud väiksem laar ja seda väga kauaks ei jätku. Aga SIP, Pothouse, HOPS, Gambrinus, deTolly jne võiks olla.

Leave a comment:

• lorenzo
    replied
    ooo... ja kuidas muidu on? kus proovida saab?

Leave a comment:

• Tundmatu
    replied
    Kes sellele alla maksimumi paneb, on idioot. Selline kiiranalüüs eksperdilt.
    Ma arvan, et selle (need) teen lahti umbes 3 aasta pärast

Leave a comment:

• Martin
    replied
    Kes sellele alla maksimumi paneb, on idioot. Selline kiiranalüüs eksperdilt.

Leave a comment:

• Marduk
    replied
    Ole lahke.
    Scottish ale:

Irish ale:

Leave a comment:

• lorenzo
    replied
    nüüd siis Saku Kuld ka Pale Alena. Saku tüübid vist segaseks läinud. aga isiklikult ootaks pikisilmi kui keegi julgeks pruulida ka scottish või irish ale`i

Leave a comment:

• mjaasa
    replied
    Find suitable job offers. New vacancies every day. Activate job alerts by e-mail. 2500+ job offers, 300 000+ users, 556 754+ CVs.

Leave a comment:

• Marduk
    replied
    Algselt postitas Tundmatu Vaata postitust
    Olen veendunud Mardukil on paljud joogid sees umbes 100 ml või isegi vähem erinevatelt õllefestivalidelt.
    Jah eelmine aasta oli väga palju festivale. Vist umbes 7. Nendest kõige karmim oli Praha Õllefestival, kus kohalikud ei mõistnud serveerida vähem, kui 0,5l kann. Teistel festivalidel oleneb, vahest on suuruseks 75ml, siis 150ml, aga tavaline on jah 100ml. Rusikareegel on see, et kogusest peab saama vähemalt 2 korraliku suutäit.
    Festivalidele lähen ma tavaliselt väga ettevalmistatult. Ma tean täpselt mida ma tahan ja kus kohast seda mis hetkel saab. Kuna mul on max effektiivsuse OCD siis mõnes mõttes tuleb see mulle loomulikult ja ei valmista probleeme.

Eestis tehtud toodangut ma tavaliselt kellegagi ei jaga ja tavaliselt proovin eraldi ära nii pudeli kui ka vaadi versiooni. Kohalikke tuleb toetada. Ja see aasta saab ilmselt olema nii, et kui juua ainult uusi erinevaid Eestis toodetud õlusid ja siidreid siis peab arvestama 1 pudeliga päevas.

See on natukene teine maailm, kui lihtsalt 6-pack õhtul teleka ees

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Kui Ossinovski seda teksti siin loeks.........

Leave a comment:

Working...
X