Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
õlle joomine
Collapse
X
-
Api.
Eesti õlu, mis oleks ka purgi sees (soovitatavalt 0,5l või pint) ning mille nimes oleks V täht?
Leave a comment:
-
Kuule, ma ka ootan.Algselt postitas Martin Vaata postitustEt nagu defka tegelt ka või? Siis tuleb kiirelt kast ära osta .D
Leave a comment:
-
"Ehkki ajasime oma küüned taha nii paljudele viskivaatidele, kui vähegi võimalik, valmis Mel Gibsonit viimasest paarist Cellar Series'e õllest väiksem kogus."Algselt postitas Martin Vaata postitustMel Gibsonit olen igal pool näinud, viimati näiteks ka Uba ja Humal. Aint korra oli SIPis otsas.
Et nagu defka tegelt ka või? Siis tuleb kiirelt kast ära osta .D
Ei ära muretse ükski Põhjala asi pole enam defka, kuid see ei tähenda ka seda, et seda lõputult oleks
Uue partii tegemine (kui nad üldse seda teevad) võtab aega (BA hurraaa!?! *cry inside*). Varu olemasolu kodus on mõistlik.
Leave a comment:
-
Mel Gibsonit olen igal pool näinud, viimati näiteks ka Uba ja Humal. Aint korra oli SIPis otsas.Algselt postitas Marduk Vaata postitustMel Gibsonit on tehtud väiksem laar ja seda väga kauaks ei jätku. Aga SIP, Pothouse, HOPS, Gambrinus, deTolly jne võiks olla.
Et nagu defka tegelt ka või? Siis tuleb kiirelt kast ära osta .D
Leave a comment:
-
Pihtla toodab oma Viljapuna aktiivselt ja seda on pea igal pool saada.
Mel Gibsonit on tehtud väiksem laar ja seda väga kauaks ei jätku. Aga SIP, Pothouse, HOPS, Gambrinus, deTolly jne võiks olla.
Leave a comment:
-
ooo... ja kuidas muidu on? kus proovida saab?Algselt postitas Marduk Vaata postitust
Leave a comment:
-
Ma arvan, et selle (need) teen lahti umbes 3 aasta pärastAlgselt postitas Martin Vaata postitustKes sellele alla maksimumi paneb, on idioot. Selline kiiranalüüs eksperdilt.
Leave a comment:
-
Kes sellele alla maksimumi paneb, on idioot. Selline kiiranalüüs eksperdilt.Algselt postitas Marduk Vaata postitust
Leave a comment:
-
Ole lahke.
Scottish ale:
Irish ale:
Leave a comment:
-
nüüd siis Saku Kuld ka Pale Alena. Saku tüübid vist segaseks läinud. aga isiklikult ootaks pikisilmi kui keegi julgeks pruulida ka scottish või irish ale`i
Leave a comment:
-
Jah eelmine aasta oli väga palju festivale. Vist umbes 7. Nendest kõige karmim oli Praha Õllefestival, kus kohalikud ei mõistnud serveerida vähem, kui 0,5l kann. Teistel festivalidel oleneb, vahest on suuruseks 75ml, siis 150ml, aga tavaline on jah 100ml. Rusikareegel on see, et kogusest peab saama vähemalt 2 korraliku suutäit.Algselt postitas Tundmatu Vaata postitustOlen veendunud Mardukil on paljud joogid sees umbes 100 ml või isegi vähem erinevatelt õllefestivalidelt.
Festivalidele lähen ma tavaliselt väga ettevalmistatult. Ma tean täpselt mida ma tahan ja kus kohast seda mis hetkel saab. Kuna mul on max effektiivsuse OCD siis mõnes mõttes tuleb see mulle loomulikult ja ei valmista probleeme.
Eestis tehtud toodangut ma tavaliselt kellegagi ei jaga ja tavaliselt proovin eraldi ära nii pudeli kui ka vaadi versiooni. Kohalikke tuleb toetada. Ja see aasta saab ilmselt olema nii, et kui juua ainult uusi erinevaid Eestis toodetud õlusid ja siidreid siis peab arvestama 1 pudeliga päevas.
See on natukene teine maailm, kui lihtsalt 6-pack õhtul teleka ees
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: